ZAGŁĘBIE II SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Bas 2003-09-03, 1:13 pm

PO_PROSTU_KTOS napisał(a):..a jak tam do tego Grodźca mozna dojechac z Zagórza??

z S-c centrum 88
z B-n autobusy 24 , 97 , 99 , 721 , 722 , minibusy 901 , 921 hawaj 25--najlepszy środek żeby się dostać do parku rozkówka
Bas
Żółta kartka

Postprzez Czachor 2003-09-03, 6:38 pm

więc jest tak a raczej było, że jak wychodziliśmy ze stadionu ( marakana de grodziec), to było po dogrywce 6-2 dla waszych rezerw a najlepszym graczem meczu był batistuta ;) i boniek ;). ostatecznego wyniku nie znamy bo tak jakoś wyszło :)
Czachor

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-09-03, 6:39 pm

PP: RKS Grodziec - Zagłębie II 2:8 po dogrywce!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :)

Postprzez lukes 2003-09-03, 9:20 pm

^m@rcin^ napisał(a):PP: RKS Grodziec - Zagłębie II 2:8 po dogrywce!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
6 bramek w dogrywce :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:
lukes
no spin

Postprzez Gość 2003-09-04, 11:21 am

Dokładnie Lukes :) :) Rekord Guinesa.
Gość

Postprzez Gość 2003-09-04, 5:27 pm

III runda Pucharu Polski.

W III rundzie Pucharu Polski rezerwy Zagłębia Sosnowiec zmierzą się na własnym boisku z Unią Ząbkowice. Unia gra w lidze okręgowej. Po 4 kolejkach zajmuje 8 miejsce (na 16 drużyn). dwa mecze wygrała i dwa przegrała. Optymistyczną informacją może być fakt iż Ząbkowiczanie przegrali mecz z beniaminkiem Błękitnymi Sarnów i rezerwami GKS-u Katowice, a wygrała ze słabym Kolejarzem Katowice i Górnikiem Wesoła.

Puchar Polski na http://www.90minut.pl
Gość

Postprzez Gość 2003-09-07, 6:35 pm

Trzy Korony - Zagłębie II 1:12

Kolejne hokejowe zwycięstwo odnieśli nasi rezerwiści. Szkoda że mnie przy tym nie było. :( Mamu już 49 strzelonych bramek przy zaledwie 9 straconych. A już w środę kolejna kolejka, w ramach której na Ludowym rezerwy Zagłębia podejmować będą Zagłębiaka Tucznawa. Tak więc można spodziewać się kolejnego wysokiego zwycięstwa.
Panowie kto może na stadion!!!!!!

P.S.
A już w niedzielę w Siewierzu zagramy z tamtejszą Przemszą, która trzyma się w czołówce i w 5 spotkaniach (pisząc ten post jeszcze nie znałem niedzielnego wyniku Przemszy) zdobyła komplet punktów. Mam w związku z tym pytanie czy ktoś wybiera się na to spotkanie i brakuje mu jednego do benzyny :wink: . Ewentualnie wiem że do Siewierza jedzie autobus 269, ale g... mi to daje bo nie wiem gdzie leży w Siewierzu stadion. Jeśli ktoś mógłby mnie poratować jak zwykle będę bardzo wdzięczny.
Gość

Postprzez grzechu 2003-09-07, 7:47 pm

Siewierz nie jest duzy wiec stadion bez problemu powinienes znalezc :D
grzechu

Postprzez Gość 2003-09-09, 6:19 pm

Już jutro o godzinie 17 na Stadionie Ludowym nasz zespół rezerw podejmie Zagłębiaka Tucznawa. Miejmy nadzieję że już kilka minut po piątej po południu ZAGŁĘBIE II zanotuje na swoim koncie 50 bramkę w tym sezonie. Biorąc pod uwagę że będzie to dopiero 8 kolejka sezonu można uznać to za ogromny wyczyn.
Dlatego apeluję:
KTO MOŻE NIECH PRZYJDZIE JUTRO NA LUDOWY WSPOMÓC CHŁOPAKÓW

Tak więc do zobaczenia jutro o 17.
Gość

Postprzez kamilos 2003-09-12, 10:35 am

Druzyna Zagłębia II przypomina mi czsy kiedy pierwsza druzyna Zagłębie grala w 5 lidze,podobne wyjazdy i nie powtarzalnz atmosfera.Pozdro dla tych co byli obecni na 5 ligowych stadionach
kamilos

:)

Postprzez Franz 2003-09-17, 5:34 pm

W dzisiajeszym meczu rezerw Zagłebia w PP ulegliśmy drużynie Unii Dąbrowa Górnicza 3:2. W pewnym momencie prowadziliśmy 2:0 ale chyba brakło naszym młodym piłkarzom doświadczenia i niestety nie zdobędziemy tym razem Pucharu Polski :(
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Soyer 2003-09-17, 5:44 pm

No szkoda tego Pucharu. Mieliśmy szansę na piąty w historii. Frajersko stracona druga bramka, a z drugiej strony frajersko strzelona pierwsza bramka. Szkoda tych sytuacji z końcówki meczu.
Soyer
Moderator

Postprzez lukes 2003-09-17, 7:18 pm

szkoda szczegolnie drugiej bramki - masakaryczna wpadka
trzeba umiec pilnowac wyniku jak sie prowadzi 2-0 tak jak zrobil to zawodnik z 13 (kilkunastoletni chlopiec 160cm w porywach) - po niegroznym faulu przy koncu lezal sobie spokojnie i czekal na lekarza :D tak sie gra :!: :!:
lukes
no spin

Postprzez WOJTEK 2003-09-17, 7:24 pm

TO TERAZ WJEDZIEMY NA MECZ UNII. :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Zagłębie II - Zagłębiak D. G.

Postprzez Gość 2003-09-21, 1:11 pm

Zagłębie II Sosnowiec - Zagłębiak Dąbrowa Górnicza 3-2 (0-1)

Słaby mecz. Sosnowiczanie przeważali w całym spotkaniu, jednak takiej nieskuteczności nie widziałem już dawno. Gdyby wszystkie nasze strzały, po których piłka albo otarła się o słupek, albo minimalnie go minęła były skuteczne to wynik z Podłężem zostałby conajmniej wyrównany.

Niestety chłopaki zlekceważyli nieco rywali. Chcieli grać widowiskowo, lecz widowisko traci na uroku gdy piękną akcję kończy niecelne podanie albo niecelny strzał.
Niezbyt dobrze w 1 połowie spisywała się też nasza obrona, którą w pełni obwiniać można za stratę pierwszej bramki. Po przerwie obrońcy zagrali już znacznie lepiej i trzy spośród chyba 20 wypadów pod bramkę gości zakończyły się zdobyciem goli.
Także i tym razem nie popisał się sędzia tego spotkania, który w przeciągu meczu gwizdał słabo. Mógł on podyktować bez żadnych wątpliwości po rzucie karnym dla każdeg z zespołów. Niestety zdecydował się na to dopiero w ostatniej minucie, kiedy to w naszym polu karnym przewrócił się Dąbrowianin (Być może z wyczerpania lub głodu ale na pewno bez pomocy naszego obrońcy).
Mimo słabej gry 3 punkty jednak zostały w Sosnowcu.
---------------------------------------------------------------------------------
Uwaga! Już za tydzień rezerwy jadą do Wojkowic gdzie zmierzą się z liderem tabeli i głównym kandydatem do awansu - Milenium. Wiem że będzie to dzień po wypadzie do Zielonej Góry, jednak prosiłybm aby nie traktować rezerw po macoszemu. Choćby za sam fakt zdobycia aż 56 bramek w 10 spotkaniach w tym ważnym meczu należy się chłopakom doping kibiców. Tak więc Panie i Panowie kto będzie w stanie niech się nie zastanawia i przyjedzie do Wojkowic. W imieniu swoim i zapewne zawodników bardzo Was o to proszę.
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna