Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez nexus7777 2010-01-08, 7:40 pm

ProszÄ™, proszÄ™.
Nieoficjalny serwis klubu - www.zaglebie.sosnowiec.pl już podaje uaktualniony skład ZS czyli z Lilo i Flejterskim, natomiast na naszej oficjalnej stronce - próżno szukać nowych zawodników.
:lol: Mam nadzieję, że nikt nas nie zrobił w trąbe :lol:

Panowie z www.zaglebie.eu - zacznijcie w końcu nadążać za rzeczywistością.
nexus7777

Postprzez August 2010-01-09, 3:00 pm

Witkowski z Cracovii od poniedziałku na testach w Koronie. Czyli ten temat - zważywszy na chęć szybkiego zamknięcia kadry przez Pierścienia - raczej zamknięty.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-01-09, 6:23 pm

Czy nie ma przecieków - którzy to zawodnicy dzwonia do Klubu - kurcze a my nic nie
wiemy taki Mandrysz gra w otwarte karty - Kibice wszystko wiedza kto testowany kto
przychodzi a u nas tajemnica - oczywiscie mam na mysli tego zapowiedzianego bramko-
strzelnego napastnika.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez patrios91 2010-01-09, 6:34 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Czy nie ma przecieków - którzy to zawodnicy dzwonia do Klubu - kurcze a my nic nie
wiemy taki Mandrysz gra w otwarte karty - Kibice wszystko wiedza kto testowany kto
przychodzi a u nas tajemnica - oczywiscie mam na mysli tego zapowiedzianego bramko-
strzelnego napastnika.
Pozdrawiam Tadeusz

Bo u nas jest II liga i wystarczy jeden telefon z wyzszej ligi i zawodnik nas oleje.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-01-09, 10:36 pm

Ja twierdzę, że jest inaczej. Biznes lubi spokój i ciszę. Trochę cierpliwości.
August

Postprzez NHK12 2010-01-09, 11:02 pm

Witam , na początku chce poinformowac ,że wyczytałem to w pracy w "FAKTach" wię nie wiadomo na ile prawdopodobna informacja ,że do Zagłebia może trafić Stanisław Wróbel z LZS tam skąd przyszedł Lacha lub jeszcze jeden zawodnik, tylko że wypadło mi z głowy kto to taki . Jutro dam, info o kogo chodziło ,bo gazeta została w pracy :) Pozdrawiam.

look what i've found that managed forex
NHK12

Postprzez patrios91 2010-01-09, 11:06 pm

NHK12 napisał(a):Witam , na początku chce poinformowac ,że wyczytałem to w pracy w "FAKTach" wię nie wiadomo na ile prawdopodobna informacja ,że do Zagłebia może trafić Stanisław Wróbel z LZS tam skąd przyszedł Lacha lub jeszcze jeden zawodnik, tylko że wypadło mi z głowy kto to taki . Jutro dam, info o kogo chodziło ,bo gazeta została w pracy :) Pozdrawiam.

look what i've found that managed forex

Gdyby nie strzelal karnych to jego statystyki byly by beznadziejne.
Wiezyc faktowi to tak jak wierzyc w historie o koncu swiata,ktory byl juz kupe razy :-)
Ostatnio edytowano 2010-01-09, 11:12 pm przez patrios91, łącznie edytowano 1 raz
patrios91

Postprzez pyla 2010-01-09, 11:08 pm

Ten drugi to Arifowicz- nie wiem czy tak sie pisze jego nazwisko w Górniku na liscie transferowej.
pyla

Postprzez patrios91 2010-01-09, 11:16 pm

pyla napisał(a):Ten drugi to Arifowicz- nie wiem czy tak sie pisze jego nazwisko w Górniku na liscie transferowej.

Ensar Arifović... ;-) Ekstraklasowy przecietniak. W II i I lidze moze byc solidnym napastnikiem....tylko nie wiem czy mozna wiezyc Faktowi...niemieckie scierwo...gazeta oczywiscie ;-)
patrios91

Postprzez ciacho-kazimierz 2010-01-09, 11:39 pm

patrios91 napisał(a):Ensar Arifović... ;-) Ekstraklasowy przecietniak. W II i I lidze moze byc solidnym napastnikiem....tylko nie wiem czy mozna wiezyc Faktowi...niemieckie scierwo...gazeta oczywiscie ;-)

Oczywiście że "Fucktowi" należy wierzyć.Wiesz,kiedyś przeczytałem tam że jest poniedziałek i rzeczywiście,naprawdę był :-) :-) :-)
ciacho-kazimierz

Postprzez maniek-75-75 2010-01-10, 2:50 am

ciacho-kazimierz napisał(a):
patrios91 napisał(a):Ensar Arifović... ;-) Ekstraklasowy przecietniak. W II i I lidze moze byc solidnym napastnikiem....tylko nie wiem czy mozna wiezyc Faktowi...niemieckie scierwo...gazeta oczywiscie ;-)

Oczywiście że "Fucktowi" należy wierzyć.Wiesz,kiedyś przeczytałem tam że jest poniedziałek i rzeczywiście,naprawdę był :-) :-) :-)

:brawo: :brawo: :lol: :lol: :lol: dobre!!
maniek-75-75

Postprzez August 2010-01-10, 9:51 am

Z Arifoviciem może być prawda. Pierścień chciał go juz pół roku temu. Czyli facet może pasować do jego koncpecji. A po nieudanym marażu z Zabrzem swoje oczekiwania może mieć nieco stonowane.
August

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-01-10, 12:43 pm

Kol. August - nam chodzi skutecznego napastnika - Jak popatrzylem w jego statystyki to
on strzelal w najlepszych czasach od 6 do 8 bramek w Jagielonii nie strzelił zadnej itd. itp
Nasuwa mi sie pytanie CZY o takiego napastnika nam chodzi ? Pomijajac fakt ze jest to
Ziomol naszego stopera. Nie wiem czy Panu Piotrowi chodzi o jego wzrost tj minimalnie
powyzej 1,80 m - trener w kt oryms momencie oswiadczyl ze chodzi mu o wysokiego i
potrafiacego strzelac głową. Nasi stoperzy na czele z Białkiem robia to b.dobrze. To nie znaczy
ze jestem przeciwnikiem tego zawodnika. Sprawa trenera.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez SO_1906 2010-01-10, 1:34 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. August - nam chodzi skutecznego napastnika - Jak popatrzylem w jego statystyki to
on strzelal w najlepszych czasach od 6 do 8 bramek w Jagielonii nie strzelił zadnej itd. itp
Nasuwa mi sie pytanie CZY o takiego napastnika nam chodzi ? Pomijajac fakt ze jest to
Ziomol naszego stopera. Nie wiem czy Panu Piotrowi chodzi o jego wzrost tj minimalnie
powyzej 1,80 m - trener w kt oryms momencie oswiadczyl ze chodzi mu o wysokiego i
potrafiacego strzelac głową. Nasi stoperzy na czele z Białkiem robia to b.dobrze. To nie znaczy
ze jestem przeciwnikiem tego zawodnika. Sprawa trenera.
Pozdrawiam Tadeusz

Nie zapominaj że te 6-8 bramek było na poziomie ekstraklasy, co w 2 lidze może się przerodzić w 13 lub w 5(zależy od jego podejścia i formy) ;-)
P.S. Jak to w Jadze żadnej nie strzelił ?
SO_1906

Postprzez Wiara_ZS 2010-01-10, 2:32 pm

w Jagielonii nie strzelił zadnej itd

Mylisz się,Arifovic w Jadze strzelił 3 bramki ;-)
Wiara_ZS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników