django napisał(a):YOOSHKY napisał(a):To jest nasza autonomiczna decyzja, tak samo chłopaków ze 100%
Chyba że o czymś nie wiemAle jako osoba odpowiedzialna za wideo dowiedziałbym się pierwszy, przynajmniej tak myślę
A ja słyszałem, że sztabowi szkoleniowemu nie bardzo się taki pomysły podobałyAle jeżeli to jest wasza autonomiczna to przyznam, że jestem zaskoczony. Podzielilibyście się z ludem co fajniejszymi meczykami, np. ostatnim z Bałtykiem, który niewiele osób mogło zobaczyć. Chyba, że tajemniczość bywa zaraźliwa
Czasem sztab szkoleniowy prosił o opóźnienie publikacji jakiegoś konkretnego meczu o dzień, dwa, trzy... Ale nie wiem nic by naciskał na zaprzestanie w ogóle publikacji. Sztab szkoleniowy nie zgodził się byśmy pokazywali treningi czego i tak nie mieliśmy zamiaru robić ze zrozumiałych względów. Na treningach ćwiczone są konkretne elementy, konkretna taktyka pod najbliższych przeciwników którym ta wiedza dałaby znaczącą przewagę.
Filmami z meczy i tak wymieniają się szkoleniowcy miedzy sobą - daj mi film twojego meczu z Zagłębiem z którym grasz jutro a ja za tydzień, ja ci dam film z Zawiszą z którym gram dziś a Ty za tydzień itp... Dla chcącego nic trudnego.
Urywki treningów się pojawiają ale bez składu i ładu, bez konkretów, ujęcia pokazują konkretne osoby najczęściej te z którymi przeprowadzana jest "rozmówka" w której z resztą są użyte.