Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez tigers96 2011-11-08, 7:33 pm

Straszysz ludzi psami, a teraz zgrywasz wielce kozaka, jakbyś nie mógł mu odpisać wiadomości prywatnej. W internecie każdy jest odważny ;-)
tigers96

Postprzez August 2011-11-08, 8:36 pm

oszołom60 napisał(a):A teraz mam pytanie do kibiców ZAGŁĘBIA1906 czy to co napisał -rossoneri jest prawdą.

Niestety, z dużą - podkreślam - dozą przykrości potwierdzam że z moich informacji wynika, iż słowa rossonerego są prawdą.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez django 2011-11-08, 8:42 pm

Pytanie było kierowane do kibiców 1906. Więc Kalf, Jigaboo, k1962, tigers96 - co Wy na to?
django

Postprzez KalF92 2011-11-08, 8:50 pm

Brynic, O widzisz, to jest ciekawa sprawa, kilka stron temu płakałeś że ktoś tam Ci grozi,cię straszy, a sam co robisz?Gówniarza straszysz? Napierdalałeś się za Zagłębie? Czym to jest/było jeśli nie przemocą? Patrz a dopiero co uważałeś że agresja to zło. Czyżby hipokryzja? Robisz z siebie wielce dorosłego faceta a styl w jakim piszesz, i słowa typu "zasatysfakcjonuj"."odjebaj" i takie tam świadczą o tym że albo skończyłeś edu po 4klasie,albo w tej 4klasie jesteś, w każdym bądź razie wystawiasz tym sobie odpowiednią wizytówkę:)
Co do rzekomego "dojebajawywania się" do Twojej osoby, to po prostu zapytałem,wszak od tego jest forum,skoro o tym nie wiesz widać nie dorosłeś do korzystania z tego typu dobrodziejstw:)
Na temat kontaktów z mężczyznami, to jestem 100%hetero...
Nie odpowiadam na kolejne posty z Twojej strony,chciałem się tylko upewnić czy wiesz o czym mówisz, dowiedziałem się że nie-tyle mi starczy. :)
Trzym się:)

rossoneri come back, Nie było mnie tam, nie wnikam.. Ale o ile dobrze pamiętam to wyleciałeś z tego forum po tym jak obiecałeś że będziesz lał w pysk każdego z 1906, więc może Ci"Bandyci" przyszli w grupie w obawie przed Tobą;) . Dlatego Jeśli,podreślam Jeśli do czegoś takiego doszło..cóż.. interent to jedno a życie to drugie.(chcesz odpowiadać -priv,dość zaśmiecania tematu.)
Ostatnio edytowano 2011-11-08, 8:55 pm przez KalF92, łącznie edytowano 1 raz
KalF92

Postprzez August 2011-11-08, 8:53 pm

django napisał(a):Kalf, Jigaboo, k1962, tigers96 - co Wy na to?

Ja również prosiłbym o odpowiedź na pytanie.
KalF92 napisał(a):Nie było mnie tam, nie wnikam.

Kalf, nie chowaj głowy w piasek. Dyskutujemy nad faktem rzeczywistym i oczywistym.
August

Postprzez KalF92 2011-11-08, 9:02 pm

August, Żeby mówić o fakcie rzeczywistym i oczywistym muszą być relacje z obu stron, ponieważ nie ma tutaj stanowiska osób opluwanych, tylko ktoś napisał "podobno" to chyba nie ma nad czym rozprawiać,prawda? Poza tym dziwi mnie to że dopiero dziś ktoś wyskoczył z taką informacją, a wczoraj jej dziwnym trafem nie było. Tyle z mojej strony, nie zabiorę głosu na temat wydarzeń w których udziału nie brałem,bo musiałbym snuć domysły jak kilku panów z którymi tak zaciekle dyskutowałem we wcześniejszych postach.
KalF92

Postprzez jigaboo 2011-11-08, 9:02 pm

Powiem tak rossoneri jeżeli wiesz tylko że dzwonią w kościele a nie wiesz dokładnie w którym, to może się nie udzielaj w pewnych tematach.

Napisać tak samo mogę jak rossoneri że x, y sytuacja zaszła i ogłosić to a być pewnym tylko na podstawie swoich domysłów i okrojonych informacji.

Nie wypowiadam się już, bo nie da się prowadzić w miarę normalnej dyskusji.. mając argumenty bo i tak zostaną pominięte a będzie trzeba się na siłę dowalić do nowej wymyślonej rzeczy.

Koniec z mojej strony udzielania się i na darmo tracenia swego czasu.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 2011-11-08, 9:05 pm przez jigaboo, łącznie edytowano 1 raz
jigaboo

Postprzez django 2011-11-08, 9:05 pm

jigaboo napisał(a):Koniec z mojej strony udzielania się i na darmo tracenia swego czasu.
Pozdrawiam

KalF92 napisał(a):Tyle z mojej strony, nie zabiorę głosu na temat wydarzeń w których udziału nie brałem,bo musiałbym snuć domysły jak kilku panów z którymi tak zaciekle dyskutowałem we wcześniejszych postach.

Jednak łatwiej dyskutować z Brynicem, niż z faktami ;-)
django

Postprzez jigaboo 2011-11-08, 9:12 pm

niż z faktami

django z całym szacunkiem, ale byłeś na spotkaniu ? widziałeś ? czy tylko snujesz domysły z postu rossoneriego, sami zainteresowani ze strony SKZS się nie wypowiedzieli na ten temat ani go nie poruszyli nawet więc nawet nic nie jest na rzeczy, chyba że uznać rossoneri za wszechwiedzącego który swoje info czerpie siedząc przed monitorem

Trochę obiektywizmu, zarzucacie naszej stronie brak obiektywizmu, inwektywy, brak argumentów.. co mija się z prawdą a niektóre osoby z tego forum same nie potrafią na poziomie wymieniać zdań, a przez takie osoby poziom tego forum upada, bo na normalnym przyzwoitym poziomie da się tutaj popisać z paroma dosłownie osobami.

Kończę swoje udzielanie się.
Ostatnio edytowano 2011-11-08, 9:16 pm przez jigaboo, łącznie edytowano 2 razy
jigaboo

Postprzez August 2011-11-08, 9:13 pm

KalF92 napisał(a):August, Żeby mówić o fakcie rzeczywistym i oczywistym muszą być relacje z obu stron, ponieważ nie ma tutaj stanowiska osób opluwanych, tylko ktoś napisał "podobno" to chyba nie ma nad czym rozprawiać,prawda? Poza tym dziwi mnie to że dopiero dziś ktoś wyskoczył z taką informacją, a wczoraj jej dziwnym trafem nie było.

Ja to ujmę tak. Gdyby grożono mnie i moim najbliższym to mocno i długo, o wiele dłużej niż tydzień, zastanawiałbym się nad tym co i jak mam robić. Jeśli powatpiewasz to wybacz, albo jesteś pełen hipokryzji (a mam nadzieję, że nie) albo udajesz. Chyba, że jest jeszcze inny powód, którego nie znam.
Od siebie jeszcze dodam, że rówie dużym smutkiem napawa mnie fakt usunięcia zakładki SKZS na stronie głównej 100%. W ten sosób rozpieprza się reputację, na jaką 100% pracowało kilkanascie lat i dość sporo osób.
August

Postprzez KalF92 2011-11-08, 9:14 pm

django, Bo widzisz django nie dyskutuję o czymś o czym nic nie wiem(w przeciwieństwie do innych). NIe było mnie przy tym, nie rozmawiałem z uczestnikami tej rozmowy, a relacja jaką znam nie wspomina w żadnym punkcie o opluwaniu i biciu i szczerze wątpię by to miało miejsce. Głównie dlatego że na pewno w rozmowie udział brały dobrze znane wśród Zagłębiaków osoby, zatem dokonując jakiejś agresji narażaliby się na problemy... Poza tym nie ma tutaj relacji osób które zostały "poszkodowane"...
Swoją drogą w Twoim zdaniu wyszło na to że Brynic to zaprzeczenie faktów( Pretensje nie do mnie nie ja napisałem post django)
Ode mnie koniec, chyba ze pojawią się jakieś konkretne informacje.
Pozdrawiam
KalF92

Postprzez RUDI 2011-11-08, 9:19 pm

KalF92 napisał(a):django, Bo widzisz django nie dyskutuję o czymś o czym nic nie wiem(w przeciwieństwie do innych). NIe było mnie przy tym, nie rozmawiałem z uczestnikami tej rozmowy, a relacja jaką znam nie wspomina w żadnym punkcie o opluwaniu i biciu i szczerze wątpię by to miało miejsce. Głównie dlatego że na pewno w rozmowie udział brały dobrze znane wśród Zagłębiaków osoby, zatem dokonując jakiejś agresji narażaliby się na problemy... Poza tym nie ma tutaj relacji osób które zostały "poszkodowane"...
Swoją drogą w Twoim zdaniu wyszło na to że Brynic to zaprzeczenie faktów( Pretensje nie do mnie nie ja napisałem post django)
Ode mnie koniec, chyba ze pojawią się jakieś konkretne informacje.
Pozdrawiam

A mógłbyś opisać tak po krótce na forum ,tą relacje drugiej strony .Na pewno nie tylko ja jestem zainteresowany .
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez swiezy52 2011-11-08, 9:24 pm

do uzytkownika Brynic...
nie wiem czy zostales uhonorowany bananem bo nie mam czasu tego sprawdzac ale przy nastepym Twoim poscie jakikolwiek by on nie byl dostajesz urlop i to spory i mozesz mnie nazywac zdrajca ze jestem stronniczy Twoj problem.
pokazales swoimi ostatnimi postami a tym "najostatniejszym" juz nie wspomne ze jestes zwyklym prowokatorem i nie jestes osoba z ktora warto prowadzic jakakolwiek konwersacje...
w moich oczach jestes poprostu papla ktora papla co mu slina na jezyk nawinie.
skonczylem
sory za oftopa
i ogromna prosba do pozostalych uzytkownikow, nie dajmy sie prowokowac, na takie posty poprostu nie odpowiadajcie bo to niektorych tylko karmi do dalszego paplania
na ten post prosze nie odpisywac!!!!!!!!!!!!!!
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez Brynic 2011-11-08, 9:35 pm

@swiezy52
Sorki ja musze odpowiedziec bo do mnie skierowany:
Jak ten KalF czy jak mu tam post po poscie mnie prowokuje, ja mu 3 razy tlumacze ze nie mam ochoty z nim gadac i chce zeby odemnie sie odczepil a on tego dalej nie pojmuje i w kazdym swoim poscie musi dodac slowo BRYNIC bo mu inaczej zle na duszy to w koncu wypalilem z troche ostrzejszym slownictwem na niego. Mam nadzieje ze gosciu zrozumial ze mam go dosyc i wreszcie da mi spokoj. Inaczej jak on mi nie da spokoju i dalej bedzie mnie wywolywal to daj mi zaraz profilaktycznie bana, bo moj post do niego bedzie jeszcze ostrzejszy.
Przyklad:
Siedzisz w knajpie przy piwie i chcesz rozmawiac z kumplem a inny gosciu co 2 minuty sie ciebie czepia. Tlumaczysz mu 2-3 razy zeby odszedl a on swoje, to co nie walniesz go?
Takim lekkim walnieciem byl moj ostatni post do niego, i tyle na temat tego czlowieka. Pozatym sprawdz moje slownictwo w 3 innych postach do niego gdzie dawalem mu do zrozumienia zeby sie odemnie odczepil i ze nie mam absolutnie ochoty z nim dyskutowac.
Pozatym nie nazywam cie stronniczym i nigdy nie nazwalem. Tylko jezeli uwazasz mnie czy saster´a za prowokatora to patrz tez na tych drugiej frakcji.
Mi peka po prostu zylka jak czytam brednie sprzeczne z prawda z ich strony i mam prawo (zwykle ludzkie prawo) zaprotestowac przeciwko tej ich gadce. Pozatym olewam powoli te ich historyjki bo to ciagle to samo "sranie w banie" w kolko, czytac sie tego powoli juz nie da. Za 6 miesiecy bedzie rozliczenie sportowe w ligowych tabelach i frekwencja roczna bedzie znana i wtedy zobaczymy kto mial racje, MY czy ONI
Brynic

Postprzez KalF92 2011-11-08, 9:43 pm

Brynic, Ja Cię nie prowokuję, prosiłem o odpowiedź na pytanie a Ty bez jakiejkolwiek argumentacji uznałeś że mi nie odpowiesz bo tak będzie fajniej,zatem gdy uznałem że widocznie nie wiesz jak to wygląda to zacząłeś rzucać groźbami i wszystkim innym tylko po to by się ostatecznie ośmieszyć.. Tyle ode mnie.

RUDI, na kibicezaglebia.net jest krótka notka na temat spotkania przedstawicieli Stowarzyszenia z ludźmi z 1906, nie mam niestety czasu jej szukać.. znajdziesz ją bez trudu, jeśli nie to postaram Ci się ją podesłać na priv.
KalF92

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna