Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adam1906 napisał(a):No cóż, panom z 1906 "sie wydaje" że właśnie ich to nie dotyczy. I dlatego olali rzekomo swój klub... "WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA", kiedyś dumne hasło kibiców Zagłębia Sosnowiec. Dziś pusty slogan...
ZS1906ZS napisał(a):Piknikiem będę kiedyś tam, no dobrze tylko ja się pytam co z tego Jesteśmy tu i teraz.
(...)
A wiecie, że w tych waszych cywilizowanych krajach, które to znacie z gazet to na wyjazd ruszają również i Panowie (a i Panie) po 70 ... ale to inny świat prawda?
ZS1906ZS napisał(a):Piknikiem będę kiedyś tam, no dobrze tylko ja się pytam co z tegoJesteśmy tu i teraz.
Wtedy na trybunach prym będzie wiódł kto inny, być może podejmować będą decyzje, z którymi się nie zgodzę. Ale to oni będą w danym momencie mieli decydujący wpływ na to co dzieje się na trybunach. Jaka jest oprawa, jaki doping, gdzie jedziemy i w jakim składzie, itp, itd. Tylko, że będę patrzył na to z innej perspektywy bo byłem (jestem) zaangażowany w to kibicowskie życie teraz. A Wy bez tego "ŻARU" z artykułu spędzicie całe swoje życie na trybunach i patrzycie na to z zupełnie innej perspektywy.
A wiecie, że w tych waszych cywilizowanych krajach, które to znacie z gazet to na wyjazd ruszają również i Panowie (a i Panie) po 70 ... ale to inny świat prawda?
ZS1906ZS napisał(a):A wiecie, że w tych waszych cywilizowanych krajach, które to znacie z gazet to na wyjazd ruszają również i Panowie (a i Panie) po 70 ... ale to inny świat prawda?
django napisał(a):Kolega ZS1906ZS ma jak zwykle rację. Tutaj dowód:
http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/o ... 371982.jpg
August napisał(a):ZS1906ZS napisał(a):Piknikiem będę kiedyś tam, no dobrze tylko ja się pytam co z tego Jesteśmy tu i teraz.
(...)
Zaryzykuję może i bana, ale nie podaruję sobie stwierdzenia, iż jesteś wyjątkowo ograniczonym głąbem. I nie pisz nic o obrazie bo to szczera prawda.
Cygan napisał(a):Człowieku nie w.urwiaj mnie, bo jak ja jeździłem na wyjazdy, to Ty pewnie nawet mleka matce z cycka nie ssałeś.
Kontroluj bajerę koleś!
django napisał(a):Kolega ZS1906ZS ma jak zwykle rację. Tutaj dowód:
http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/o ... 371982.jpg
ZS1906ZS napisał(a):ZabawneTo teraz jeszcze poszukaj zdjęć wyjazdowych ekip z poza Polski.
Dajmy na to Wlk.Brytania, Niemcy ... ;)
ZS1906ZS napisał(a):Mógłbyś rozwinąć Bo moje ograniczenie nie pozwala mi zrozumieć do czego pijesz
ZS1906ZS napisał(a):Piknikiem będę kiedyś tam, no dobrze tylko ja się pytam co z tegoJesteśmy tu i teraz.
Wtedy na trybunach prym będzie wiódł kto inny, być może podejmować będą decyzje, z którymi się nie zgodzę. Ale to oni będą w danym momencie mieli decydujący wpływ na to co dzieje się na trybunach. Jaka jest oprawa, jaki doping, gdzie jedziemy i w jakim składzie, itp, itd. Tylko, że będę patrzył na to z innej perspektywy bo byłem (jestem) zaangażowany w to kibicowskie życie teraz. A Wy bez tego "ŻARU" z artykułu spędzicie całe swoje życie na trybunach i patrzycie na to z zupełnie innej perspektywy.
ZS1906ZS napisał(a):szkoda, że puściły Ci nerwy
Także nadajesz jak najbardziej na wspólnych falach z resztą z tego forum.Reasumując, mamy do czynienia z bandą szmaciarzy, po których żaden normalny kibic Zagłębia nie będzie płakał
ZS1906ZS napisał(a):To że różnimy się w poglądach na sprawy kibicowskie (a i zapewne też inne) nie przypisuje Ci prawa nazywać mnie gamoniem.
ZS1906ZS napisał(a):Ważne , że teraz jesteś dojrzały i kulturalny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników