Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez Adam1906 2011-09-13, 6:03 pm

No cóż, panom z 1906 "sie wydaje" że właśnie ich to nie dotyczy. I dlatego olali rzekomo swój klub... "WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA", kiedyś dumne hasło kibiców Zagłębia Sosnowiec. Dziś pusty slogan... ;-(
Adam1906

Postprzez Cygan 2011-09-13, 6:08 pm

Adam1906 napisał(a):No cóż, panom z 1906 "sie wydaje" że właśnie ich to nie dotyczy. I dlatego olali rzekomo swój klub... "WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA", kiedyś dumne hasło kibiców Zagłębia Sosnowiec. Dziś pusty slogan... ;-(

I to jest własnie najczęstszy błąd "młodości": to napewno nie my... My zawojujemy świat!

A tak jak to pieknie opisane w artykule: kiedyś na nich przyjdzie kolej, na dorosłe życie poprostu....
Ale oni teraz wiedzą LEPIEJ :lol: ;-)
Cygan

Postprzez ZS1906ZS 2011-09-13, 7:32 pm

Piknikiem będę kiedyś tam, no dobrze tylko ja się pytam co z tego ? Jesteśmy tu i teraz.
Wtedy na trybunach prym będzie wiódł kto inny, być może podejmować będą decyzje, z którymi się nie zgodzę. Ale to oni będą w danym momencie mieli decydujący wpływ na to co dzieje się na trybunach. Jaka jest oprawa, jaki doping, gdzie jedziemy i w jakim składzie, itp, itd. Tylko, że będę patrzył na to z innej perspektywy bo byłem (jestem) zaangażowany w to kibicowskie życie teraz. A Wy bez tego "ŻARU" z artykułu spędzicie całe swoje życie na trybunach i patrzycie na to z zupełnie innej perspektywy.

A wiecie, że w tych waszych cywilizowanych krajach, które to znacie z gazet to na wyjazd ruszają również i Panowie (a i Panie) po 70 ... ale to inny świat prawda? :lol:
ZS1906ZS

Postprzez August 2011-09-13, 7:39 pm

ZS1906ZS napisał(a):Piknikiem będę kiedyś tam, no dobrze tylko ja się pytam co z tego Jesteśmy tu i teraz.
(...)
A wiecie, że w tych waszych cywilizowanych krajach, które to znacie z gazet to na wyjazd ruszają również i Panowie (a i Panie) po 70 ... ale to inny świat prawda?

Zaryzykuję może i bana, ale nie podaruję sobie stwierdzenia, iż jesteś wyjątkowo ograniczonym głąbem. I nie pisz nic o obrazie bo to szczera prawda.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Cygan 2011-09-13, 7:47 pm

ZS1906ZS napisał(a):Piknikiem będę kiedyś tam, no dobrze tylko ja się pytam co z tego ? Jesteśmy tu i teraz.
Wtedy na trybunach prym będzie wiódł kto inny, być może podejmować będą decyzje, z którymi się nie zgodzę. Ale to oni będą w danym momencie mieli decydujący wpływ na to co dzieje się na trybunach. Jaka jest oprawa, jaki doping, gdzie jedziemy i w jakim składzie, itp, itd. Tylko, że będę patrzył na to z innej perspektywy bo byłem (jestem) zaangażowany w to kibicowskie życie teraz. A Wy bez tego "ŻARU" z artykułu spędzicie całe swoje życie na trybunach i patrzycie na to z zupełnie innej perspektywy.

A wiecie, że w tych waszych cywilizowanych krajach, które to znacie z gazet to na wyjazd ruszają również i Panowie (a i Panie) po 70 ... ale to inny świat prawda? :lol:

Człowieku nie w.urwiaj mnie, bo jak ja jeździłem na wyjazdy, to Ty pewnie nawet mleka matce z cycka nie ssałeś.
Kontroluj bajerę koleś!
Cygan

Postprzez django 2011-09-13, 7:54 pm

ZS1906ZS napisał(a):A wiecie, że w tych waszych cywilizowanych krajach, które to znacie z gazet to na wyjazd ruszają również i Panowie (a i Panie) po 70 ... ale to inny świat prawda? :lol:

Kolega ZS1906ZS ma jak zwykle rację. Tutaj dowód:

-> http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/o ... 371982.jpg
django

Postprzez August 2011-09-13, 7:56 pm

django napisał(a):Kolega ZS1906ZS ma jak zwykle rację. Tutaj dowód:

http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/o ... 371982.jpg

Genialne. Sądząc po herbie to kibice z Rybnika :lol:
August

Postprzez ZS1906ZS 2011-09-13, 8:32 pm

August napisał(a):
ZS1906ZS napisał(a):Piknikiem będę kiedyś tam, no dobrze tylko ja się pytam co z tego Jesteśmy tu i teraz.
(...)
A wiecie, że w tych waszych cywilizowanych krajach, które to znacie z gazet to na wyjazd ruszają również i Panowie (a i Panie) po 70 ... ale to inny świat prawda?

Zaryzykuję może i bana, ale nie podaruję sobie stwierdzenia, iż jesteś wyjątkowo ograniczonym głąbem. I nie pisz nic o obrazie bo to szczera prawda.

Mógłbyś rozwinąć ? Bo moje ograniczenie nie pozwala mi zrozumieć do czego pijesz. Jest jeszcze środek tego posta, który tak "sprytnie" pominąłeś. Ale na potrzeby chwili nikt nie musi go widzieć :)

Cygan napisał(a):Człowieku nie w.urwiaj mnie, bo jak ja jeździłem na wyjazdy, to Ty pewnie nawet mleka matce z cycka nie ssałeś.
Kontroluj bajerę koleś!

No dobrze i chwała Ci za to. A ja jeżdżę teraz. Co to za argument.
A odkąd powstał zorganizowany ruch kibicowski (grupy) jako taki, żeby to wszystko co dzieje się na trybunach miało ręce i nogi to zawsze w danym czasie ktoś decyduje o tym co i gdzie się dzieje na trybunach i poza nimi. Takie są fakty.

django napisał(a):Kolega ZS1906ZS ma jak zwykle rację. Tutaj dowód:

-> http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/o ... 371982.jpg

Zabawne :lol: To teraz jeszcze poszukaj zdjęć wyjazdowych ekip z poza Polski.
Dajmy na to Wlk.Brytania, Niemcy ... ;)
ZS1906ZS

Postprzez django 2011-09-13, 8:39 pm

ZS1906ZS napisał(a):Zabawne :lol: To teraz jeszcze poszukaj zdjęć wyjazdowych ekip z poza Polski.
Dajmy na to Wlk.Brytania, Niemcy ... ;)

Rybnik znajduje się za Brynicą więc to jest wyjazdowa ekipa spoza Polski.
django

Postprzez August 2011-09-13, 9:20 pm

ZS1906ZS napisał(a):Mógłbyś rozwinąć Bo moje ograniczenie nie pozwala mi zrozumieć do czego pijesz

Mógłbym. tylko po co. Przecież wiesz wszystko najlepiej.Jeśli więcej młodych ludzi ma taki sposób "myślenia" to przyszłośc Zagłebia po prostu przeraża.
August

Postprzez ZS1906ZS 2011-09-13, 9:53 pm

Przedstawiam swój punkt widzenia. Inaczej pojmujemy kibicowanie. Tylko i aż tyle.
I szkoda, że puściły Ci nerwy. Bo chyba jeszcze jako jedyny zachowywałeś tu poziom.

EDIT:

Kolego (zapewne nie chciałbyś żebym używał tu tego stwierdzenia) Cyganie :

Zacytuj proszę te fragmenty, w których to sobie przeczę ... No ale skoro skończyłeś to się nie doczekam. Szkoda nie będę mógł się wybronić ;-(
Ostatnio edytowano 2011-09-13, 10:04 pm przez ZS1906ZS, łącznie edytowano 1 raz
ZS1906ZS

Postprzez Cygan 2011-09-13, 9:54 pm

ZS1906ZS napisał(a):Piknikiem będę kiedyś tam, no dobrze tylko ja się pytam co z tego ? Jesteśmy tu i teraz.

Do tego co jest Boldem - napisałem mój koment. Nie generalizuj, nie uogólniaj - słowem - nie wsadzaj wszystkich do jednego wora... Wiedz, że n ie tylko ty jesteś cacy, a inni be...

Ale widzę, że ty jesteś uparty umysłowo przy swoich teoriach i nawet nie umiesz napisać adekwatnego postu do swoich poprzednich...
W jednym piszesz jedno, a w drugim drugi...

Kończę bo szkoda na ciebie klawiatury...
Cygan

Postprzez August 2011-09-13, 10:03 pm

ZS1906ZS napisał(a):szkoda, że puściły Ci nerwy

I tu się mylisz. Ujmę to w ten sposób. Jak byłem głupi, smarkaty, zachowywałem się jak gamoń to jak oberwałem za to od starszego kibica, to się nad tym zastanowiłem. Natomiast Ty nadal nie myślisz. I to nas różni.
August

Postprzez ZS1906ZS 2011-09-13, 10:12 pm

To że różnimy się w poglądach na sprawy kibicowskie (a i zapewne też inne) nie przypisuje Ci prawa nazywać mnie gamoniem. Ale Wy tu macie łatwość obrażania kibiców Zagłębia Sosnowiec, którzy to myślą inaczej niż Wy.

I odszczekuję. Rzeczywiście nie teraz puściły Ci nerwy było to zdecydowanie wcześniej ...
Reasumując, mamy do czynienia z bandą szmaciarzy, po których żaden normalny kibic Zagłębia nie będzie płakał
Także nadajesz jak najbardziej na wspólnych falach z resztą z tego forum.
Ważne , że teraz jesteś dojrzały i kulturalny.
ZS1906ZS

Postprzez August 2011-09-13, 10:22 pm

ZS1906ZS napisał(a):To że różnimy się w poglądach na sprawy kibicowskie (a i zapewne też inne) nie przypisuje Ci prawa nazywać mnie gamoniem.

Jak widze, że się zachowujesz jak gamoń to i owszem. Z pogladami to akurat nie ma nic wspólnego. Lepiej zacznij myśleć.
ZS1906ZS napisał(a):Ważne , że teraz jesteś dojrzały i kulturalny.

Tak jakby
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna