RUDI napisał(a):No to według mnie sam zaprzeczasz idei stworzenia tej strony ,dla kibiców Zagłębia Sosnowiec ,a klub Zagłębie 1906 Sosnowiec jest innym klubem, innym,a że w swojej nazwie ma nazwę Zagłębie, co upoważnia Ciebie do działania i robienia tego co robisz ,naprawdę nie pojmuję tego ,co Ty będziesz porabiał jeżeli Zagłębie 1906 Sosnowiec stworzy swoją stronę (dziwne że jeszcze nie ma ,a była zapowiadana)piszesz o hokeju ,koszykówce itd.zgoda ,ale to są kluby o nazwie Zagłębie Sosnowiec ,bez wstawek .Pisałeś do mnie o nie zastrzeżeniu nazwy klubu ,prowadzisz stronę ,decydujesz tu o wielu sprawach ,a na dole na stronie głównej masz takie fajne info ,powinieneś je znać.Dalej -banujesz ,wyrzucasz posty ,to poczytaj sobie swoje ,obrzuciłeś błotem kogoś nie raz (zawsze się coś przylepi)może nie tyle błotem co oskarżeniami ,ja osobiście czekam na wyjaśnienie w sprawie tych sparingów (wiesz o co chodzi )miały być wyjaśnienia na drugim forum ,tak mi obiecałeś,pierwszy post o bębniarzu że jest kibicem GKS Katowice też wyszedł od Ciebie ,gość kiedyś przedstawił Ci sytuację z organizacją imprez masowych ,pojechałeś po nim ,nie miałeś racji i nie przyznałeś się do błędu (a to jest sztuka i naprawdę duża odwaga)
Ps 1.proszę nie odpowiadaj mi na pw.
Ps.2.jak byś był w porządku sam dałbyś sobie bana na co najmniej tydzień
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC jest tam gdzie jego kibice. Ty dalej sympatyzuj z Leszkiem Baczyńskim.
Podziały wprowadzane z Naszej strony

Od momentu wpisu patriosa i poparcia go przez wiodących na tym forum nie liczcie na jakikolwiek dialog. Za nazywanie kibiców tego samego klubu szmatami nie należy Wam się nawet odrobina szacunku. Jest Was garstka i w tym malutkim kółku wzajemnej adoracji tak jak i przez te wszystkie lata swojej nijakiej egzystencji na Ludowym będziecie trwać tak jak prowadzić Was będą kolejni pseudo zbawcy 2 ligowca (a być może już ostatni Leszek). Zgadzacie się na beznadzieję przez kolejne 20 lat