Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez August 2009-08-14, 12:44 pm

Jak podaje portal Sport Śląski do wzięcia jest Arkadiusz Aleksander:

http://sportslaski.pl/Aleksander-na-lod ... ,info.html
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Zagłębiak_1906_ 2009-08-14, 1:03 pm

On bez problemu znajdzie klub w I lidze.
Zagłębiak_1906_

Postprzez django 2009-08-14, 5:03 pm

Dobre wiadomości dla Novacka:

Wszystko wskazuje na to, że nie uda się pozyskać Kamila Guzika. Młody zawodnik miał przejść do Zagłębia na zasadzie wolnego transferu, ale w ostatniej chwili działacze Górnika Jaworzno zażądali za niego 5 tysięcy złotych. - Kamil miał zapewnienie od prezesa Górnika, że będzie mógł odejść za darmo. Nagle się okazało, że jednak nie. Jestem zażenowany postawą działaczy z Jaworzna, bo przecież Zagłębie zawsze chętnie wypożyczało im piłkarzy - nie kryje zdenerwowania Pierścionek. Guzik może jeszcze trafić do Zagłębia jesienią, bo w listopadzie kończy 23 lata i nie będzie potrzebował zgody działaczy. Problem w tym, że już teraz ma konkretną ofertę z IV-ligowego Orła Balin. Jeżeli z niej skorzysta, to drzwi do Zagłębia pozostaną przed nim zamknięte.

http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... z-legnica/
django

Postprzez novack 2009-08-14, 7:11 pm

django napisał(a):Dobre wiadomości dla Novacka:

Wszystko wskazuje na to, że nie uda się pozyskać Kamila Guzika. Młody zawodnik miał przejść do Zagłębia na zasadzie wolnego transferu, ale w ostatniej chwili działacze Górnika Jaworzno zażądali za niego 5 tysięcy złotych. - Kamil miał zapewnienie od prezesa Górnika, że będzie mógł odejść za darmo. Nagle się okazało, że jednak nie. Jestem zażenowany postawą działaczy z Jaworzna, bo przecież Zagłębie zawsze chętnie wypożyczało im piłkarzy - nie kryje zdenerwowania Pierścionek. Guzik może jeszcze trafić do Zagłębia jesienią, bo w listopadzie kończy 23 lata i nie będzie potrzebował zgody działaczy. Problem w tym, że już teraz ma konkretną ofertę z IV-ligowego Orła Balin. Jeżeli z niej skorzysta, to drzwi do Zagłębia pozostaną przed nim zamknięte.

To są dobre wiadomości dla Zagłębia nie tylko dla mnie i żeby była pełna jasność, nie kieruję się żadnymi własnymi sympatiami lub antypatiami. Po prostu widziałem tego chłopaka i wiem, że jeszcze jest do Zagłębia za słaby, a dobro Zagłębia (czyt. poziom sportowy) jest dla mnie priorytetem. Zapraszam Pana Guzik za dwa lata lub być może już za rok, ale jeszcze nie teraz.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez rossoneri 2009-08-14, 8:46 pm

novack napisał(a):
django napisał(a):Dobre wiadomości dla Novacka:

To są dobre wiadomości dla Zagłębia nie tylko dla mnie i żeby była pełna jasność, nie kieruję się żadnymi własnymi sympatiami lub antypatiami. Po prostu widziałem tego chłopaka i wiem, że jeszcze jest do Zagłębia za słaby, a dobro Zagłębia (czyt. poziom sportowy) jest dla mnie priorytetem. Zapraszam Pana Guzik za dwa lata lub być może już za rok, ale jeszcze nie teraz.

uff !!! i cale szczescie:) gosc slabiutki ,wolny i bez pojecia
rossoneri

Postprzez August 2009-08-18, 10:34 pm

Ciekawe kiedy zostanie podjęta decyzja co do Jaromina i Kononowicza. A może jeszcze Prezes wyciągnie jakiegoś asa z rękawa ?
August

Postprzez Sir 2009-08-18, 10:40 pm

August napisał(a):Ciekawe kiedy zostanie podjęta decyzja co do Jaromina i Kononowicza. A może jeszcze Prezes wyciągnie jakiegoś asa z rękawa ?

Oby zdążył go jeszcze wyciągnąć w tej partii.. :)
Sir

Postprzez gm 2009-08-19, 1:54 am

A czemu ZAGLEBIE nie kupi Sebastiana Hajduka zamiast Bednara
gm

Postprzez davidov83 2009-08-19, 11:04 pm

Panie i Panowie! Artur Nowak strzelil wlasnie 2 bramki Gornikowi Zabrze w sparingu!Jednak dla Zagłębia za drogi i za slaby:/ zal!!!!

http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing6866.html
davidov83

Postprzez SO_1906 2009-08-20, 12:02 am

davidov83 napisał(a):Panowie i Panie! Artur Nowak strzelil wlasnie 2 bramki gornikowi zabrze w sparingu!Jednak dla zaglebia za drogi i za slaby:/ zal!!!!

Moim zdaniem teraz kwalifikuje siÄ™ tylko do Realu Madryt...
SO_1906

Postprzez August 2009-08-20, 7:47 am

davidov83 napisał(a):Panowie i Panie! Artur Nowak strzelil wlasnie 2 bramki gornikowi zabrze w sparingu!Jednak dla zaglebia za drogi i za slaby:/ zal!!!!

Rzeczywiście ile razy by Smazu czy inny admin nie napisał esejów na ten temat i tak jak widzę co poniektórzy będą uparcie pisać nazwy klubów z małej litery. Artur Nowak story też póki czas chyba należy skończyć bo na chwilę obecną srawa jest zamknięta i bez sensu jest do niej wracać.

A jakby nie było mamy już czwartek mam więc nadzieję, że sprawa podpisana kontraktu z kimś z dwójki Jaromin/Kononowicz znajdzie swój finał lada moment.
August

Postprzez MrCricket 2009-08-20, 11:44 am

Górnik grał prawie samymi rezerwami, więc bez podniety...
MrCricket

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2009-08-20, 4:33 pm

Przepraszam ale prosze wytłumaczcie WSZYSTKIM o co chodzi Socha wali bramki dla Jastrzebia,
Smółka wali bramki dla LZS, Nowak wali bramki Gornikowi Zabrze (rezerwy) a my szukamy
napastnika mam na mysli Nowaka - przeciez ten chłopak powinien dawno grac w Zagłebiu.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez zaglebie76 2009-08-21, 9:12 pm

August napisał(a):Ciekawe kiedy zostanie podjęta decyzja co do Jaromina...

Mówisz i masz - Jaromin podpisał roczny kontrakt.
Wiążę z nim duże nadzieje ,oby był dla nas wzmocnieniem w pomocy/ataku ,bo gościu naprawdę potrafi grać.
zaglebie76

Postprzez Raul75 2009-08-21, 9:50 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przepraszam ale prosze wytłumaczcie WSZYSTKIM o co chodzi Socha wali bramki dla Jastrzebia,
Smółka wali bramki dla LZS, Nowak wali bramki Gornikowi Zabrze (rezerwy) a my szukamy
napastnika mam na mysli Nowaka - przeciez ten chłopak powinien dawno grac w Zagłebiu.
Pozdrawiam Tadeusz

chyba trochę przesadziłeś; ja zdecydowanie wolę Sochę jak najdalej od Zagłębia, Smółka zdaje mi się niczego ciekawego nie pokazał a strzelanie rezerwom z Zabrza wychodzi nie tylko Nowakowi. A popos testów: czy Hajduk, obecnie z Resovii, był u nas na testach ?
Raul75

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack