Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
rossoneri napisał(a):moze i lepiej:) przeciez to widac jak kto gra ,jak taki wazny to dlaczego go tak latwo oddal:) moze Tobie sie podoba ,ja jestem innego zdania bo to napastnik ,ktory nie jest zadnym zagrozeniem dla przeciwnika ,wolny ,wygranie pojedynku biegowego czy tez jeden na jeden jest jego marzeniem, nie wiem pod jakim katem patrzysz ,ale ja bym chcial w tym roku awansowac ,a z takimi pilkarzami tego nie osiagniemy
rossoneri napisał(a):moze nie out ,ale zastanawiales sie za kogo wstawic dobrego napastnika,jakby nam sie go udalo go pozyskac ,to napisalem za kogo ,jak gra glowa to miales przyklad w tym meczu z Sleza dostal pilke od Pajaczkowskiego na glowe i mogl zrobic z nia wszystko nawet spytac bramkarza ,gdzie chce w ktory rog,co zrobil chyba widziales:) choc nie gram juz pare lat w pilke,ale chyba bym to wsadzil:)
Mogiel napisał(a):I jak tam z tym transferem Arifovica
novack napisał(a):Pierścionek strasznie lubi przekombinować, bardzo się tego obawiam i bardzo mnie to denerwuje. Przypomnę tylko, że na koniec sezonu w ekstraklasie dostawaliśmy baty m. in. dlatego , że Pierścionek ogrywał następujących zawodników, po to by nabierali doświadczenia i stanowili o sile Zagłebia w następnym sezonie: Kohut, Cygar, Szwed, Skórski, Świder, Tomsia. Gdzie oni teraz są pytam? Gdzie byli w poprzednim, katastrofalnym sezonie? Byli inni których znowu ogrywał i lansował Pierścionek. Przypomnę , że na ławce siedzieli Myśliwy i Pietrzak, a w pierwszym składzie wychodzili Wolny i Smółka, po których na szczęście w Zagłębiu już śladu nie ma. Teraz znowu Guzik. Ciekawe na jak długo podpisze kontrakt? Oby nie na cztery lata, bo zimą znowu trzeba go będzie błagać o rozwiązanie za porozumieniem stron, lub wypłacić odprawę. Bernaś choćby nawet strzelił bramkę Barcelonie, u Pierścionka nie usiądzie nawet na ławce rezerwowych. Nie atakuje Pierścionka, bo jest trenerem Zagłębia i w związku z tym życzę mu saaaaamych sukcesów, ale daje pod rozwagę tych kilka przykładów jego „pomysłów”. A jeszcze zapomniałbym o NAPASTNIKU Adrianie Marku
django napisał(a):Tak jak napisałem - od przybytku głowa nie boli. Zdarzają się kontuzje, ktoś może być bez formy, może być potrzebna jakaś zmiana taktyczna w trakcie meczu. Taki uniwersalny i ambitny piłkarz zawsze się przyda.

Suaveg napisał(a):czyżby Zagłębie odpadło w wyścigu po Arifovicia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników