Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez mariusz76 2009-07-31, 8:47 pm

rossoneri napisał(a):
dziejus napisał(a):Popieram rossoneri w temacie napastnikow.Sam juz nie bede pisal na ten temat bo jakis madrala kasuje moje posty.Cenzorowi zycze powodzenia i zaluje ze tak pozno sie urodzil :-)

kasuje posty to cieniutko mnie zablokowali adres IP:))) przypuszczam nawet ,ktory z moderatorow zablysnal:) no coz niektorzy nie wiedza co to jest forum i w jakim kraju zyjemy, bo wedlug mnie jak mu sie nie podoba to co pisze to poprostu niech nie czyta, tym bardziej ,ze sam wypisuje bzdury, mysle ze bedzie wiedzial do kogo to:)))

Dobrze piszesz stary .. :niezle: popieram. Zauważyłem to samo, że tu na forum, mogą pisać (też bzdury)tylko przydupasy (znajomi) kolesia i jest ok.

Przykro mi ale moderatorów nie da się kupić ani sprzedać a o tym chyba jest ten wątek - o tym kogo kupić a kogo sprzedać tak więc kolejne posty w tym wątku związane z pracą moderatorów będa kasowane a ich autorzy karani tygodniowym banem. Jeśli macie jakikolwiek uwagi co do naszej pracy podzielcie się tym z nami poprzez PW lub tu viewtopic.php?f=5&t=1980&st=0&sk=t&sd=a&start=225.
I pamiętajcie jak powiedział Piotr Pierścionek w przerwie meczu z Polonią Łaziska "wszyscy jesteśmy ludźmi i każdy z nas popełnia błędy." :: turku
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez ukryty 2009-07-31, 9:39 pm

A skąd wiecie, że Myśliwy nie będzie grał aż pół rundy. Może mi powiecie?, za karę czy też nie ma formy, bo za mało trenował?
ukryty

Postprzez Adamek182 2009-07-31, 10:19 pm

Jestem ciekaw też co z Krzysiem jest.Pierścień sie wypowiedział że chodzi o jakieś kłopoty nie fizyczne,czyli?? Jakies rodzinne errory?
Krzysiu!!!!!!!!Prostuj wszystko i wracaj do nas!!
Adamek182

Postprzez LucasUSA 2009-08-01, 12:50 am

@ mariusz76 - zastanawiam sie, czyim Ty przydupasem (znajomym) jestes, skoro sam piszesz takie bzdury, jak powyzej - i jakos natrzepales ponad dwiescie postow bez przeszkod, co czyni Cie calkiem skutecznym przydupasem. Nie podoba sie niektorym forum - nikt Was tu nie trzyma. Zwlaszcza tych, ktorzy zawodowo zajmuja sie dzialalnoscia w mysl zasady "Marudze, wiec jestem". Pocieszam sie tylko, ze jest to mala grupka malkontentow.

Off topic, ale szlag czlowieka trafia, jak sie czyta niektore posty. Uwazam za swoj obowiazek zabranie glosu w tej sprawie. Bez odbioru.

Co do transferow - ja jestem zadowolony z ruchow kadrowych. Lepiej siegnac po kogos, kto zna teren i udowodnil swoje umiejetnosci, a braki nadrobi ambicja - niz po jakies wynalazki z lawek rezerwowych (vide: Socha). Wypozyczenia juz przerabialismy - myslicie, ze to nie kosztuje? Mamy znowu utrzymywac darmozjadow i miec w Sosnowcu, obok krakowskiego przytulku, rowniez sanatorium dla jakis polamancow i niedorajdow? Dla mnie Dzenan jest warty wiecej, niz 5 obroncow z ekstraklasy - bo jest "nasz".

Jakos nie widze tez zaciagu z Wisly - a juz prawie bylismy jej rezerwami... 8)
LucasUSA

Postprzez ukryty 2009-08-01, 6:53 am

Nie wiadomo co będzie z tymi wielkimi pieniędzmi, bo wczoraj w telewizji mówilili, że obydwie krakowskie drużyny otrzymały nie prawnie licenję. Podpisały bowiem umowę z klubem zamiast z właścicielem tj. MOSiR-em
ukryty

Postprzez August 2009-08-02, 7:18 am

Oprócz ewentualnego przyjścia Bednara fajnym byłoby ściągnięcie Kołodzieja, który chce odejść z Zabrza. Ale zaznaczam jest to moje pobożne życzenie. Pytałbym też o Jaromina o ile ten juz nie podpisał z kimś umowy. Myślę, że wtedy bylibyśmy najmocniejsi kadrowo w lidze.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez greno37 2009-08-02, 7:52 am

Kołodziej? Przecież to pomocnik- ile bramek strzelił ostatnio? Nam trzeba kogoś kto zastąpi Myśliwego bo obawiam się że ...
greno37

Postprzez August 2009-08-02, 11:34 am

greno37 napisał(a):Kołodziej? Przecież to pomocnik- ile bramek strzelił ostatnio? Nam trzeba kogoś kto zastąpi Myśliwego bo obawiam się że ...

Z tego co przeczytałem to myśli się jeszcze o pomocy stąd ta myśl o Kołodzieju
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez greno37 2009-08-02, 12:25 pm

Z tego co przeczytałem to myśli się jeszcze o pomocy stąd ta myśl o Kołodzieju[/quote]

Oni myślą my piszemy a rezultatów jak na lekarstwo . Obiecał że za kasę z Craxy zrobi zakup i ... już nie ma w czym wybierac
greno37

Postprzez Adamek182 2009-08-02, 10:21 pm

EJ panowie,powiecie mi o co chodzi z Krzyśkiem Myśliwym??Czemu mamy szukac kogos kto go zaastąpi??Miał zapalenie płuc podobno,i tyle,potem temat kłopotów nie zdrowotnych??Wie ktos coś?
Adamek182

Postprzez django 2009-08-02, 10:48 pm

August napisał(a):Z tego co przeczytałem to myśli się jeszcze o pomocy stąd ta myśl o Kołodzieju

W Wyborczej pisze, że Kołodziejem interesuje się Ruch.
django

Postprzez Blajpios 2009-08-02, 11:07 pm

greno37 napisał(a):
August napisał(a):Z tego co przeczytałem to myśli się jeszcze o pomocy stąd ta myśl o Kołodzieju

Oni myślą my piszemy a rezultatów jak na lekarstwo . Obiecał że za kasę z Craxy zrobi zakup i ... już nie ma w czym wybierac

I to właśnie cieszy. Wydaje się, że już się ciut rozsądniej porusza na tym rynku niż rok czy 2 lata temu... A co do zakupu... A czy obiecał, że dokona go w tym okienku transferowym (nie słyszałem "na żywo, znam tylko relacje). Jeżeli nie obiecał - to nie należy "wkładać mu w usta, czego nie powiedział"; i to rozsądnie. Bowiem może mądrzej będzie zobaczyć sytuację w zimowym okienku - jeżeli teraz już żadna okazja się nie trafia rzeczywIście jako "klasowa zmiana"? Może na następny sezon? Tu trzeba też rozsądku, nie tylko emocji kibica.
Blajpios

Postprzez bari 2009-08-03, 12:24 am

Myśliwy miał zapalenie płuc, potem trenował bodajże przez tydzień z niewyleczoną chorobą i znów go chyciło, teraz ma ponoć już w tym tygodniu zacząć treningi, ale mimo wszystko przydałby się jeszcze jakiś napastnik bo z Lachy to lepszy chyba byłby pożytek w pomocy. A nie Pierścionek wystawia dwóch grubasów Bodzionego i Dorobka. Ślepy jest czy co?
bari

Postprzez rossoneri 2009-08-03, 10:36 am

fajnie ,ze ta 5-ka wrocila i na pewno jest to spore wzmocnienie,ale to wydaje sie i tak za malo :( mysle ,ze bedziemy w tej lidze sredniakiem i mamy marne szanse na awans:(
rossoneri

Postprzez greno37 2009-08-04, 5:26 pm

Autor: (tl), (ps) / sportowezaglebie.pl
Vladimir Bednar jutro ma przyjechać do Sosnowca by podpisać umowę z Zagłębiem. Zatrudnienie Słowaka nie będzie jednak ostatnim ruchem kadrowym w naszym klubie tego lata.
greno37

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna