Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adamek182 napisał(a):...kolejne tłumy szaleją ze szczęścia.Wraca Dzenan-i ja już bym robił fete na sielcu...
sosnowiec.info.pl napisał(a):W sobotę, w godzinach 15.00 - 20.00 w Parku Sieleckim odbędzie się festyn z okazji 90 - lecia polskiej Policji.
dziejus napisał(a):Moze troche nie w temacie ale na 1 stronie w sondzie ktos obok 5-ciu koleczek napisal na czarno nazwiska naszych pilkarzy.Na czarnym tle jest to troche niewidoczne.Moze ktos mi to odczytacAha,jestem ciekaw czy jest pozycja"zaden"
Oczywiscie mam swojego faworyta ale w powaznej sondzie powinna byc taka ewentualnosc
dziejus napisał(a):Dzieki za pomoc ale wracajac do tematu to dalej twierdze ze nie mamy napastnika-egzekutora.A to jest warunek podstawowy jesli chcemy awansowac.Nie chce juz wysluchiwac ze jest dobrze bo zagralismy " Z TYLU NA ZERO".MUSIMY GRAC "Z PRZODU NA JEDNA BRAMKE WIECEJ OD PRZECIWNIKA".Kto nam to zapewni!!!!???? NIE WIDZE!!!!
Smazu napisał(a):dziejus napisał(a):Dzieki za pomoc ale wracajac do tematu to dalej twierdze ze nie mamy napastnika-egzekutora.A to jest warunek podstawowy jesli chcemy awansowac.Nie chce juz wysluchiwac ze jest dobrze bo zagralismy " Z TYLU NA ZERO".MUSIMY GRAC "Z PRZODU NA JEDNA BRAMKE WIECEJ OD PRZECIWNIKA".Kto nam to zapewni!!!!???? NIE WIDZE!!!!
KoźmińskiLachowski
Myśliwy
Pach z rzutów wolnych
Białek oraz Marek z rzutów rożnych
denacik81 napisał(a):Dženan Hošić - wydaje mi się że nie będziemy mieli wielkiego pożytku z tego piłkarza! Koleś od roku nie grał w żadnym klubie , tylko trenował sobie sam na własna rękę!
rossoneri napisał(a):co za bzury piszecie,takiego obroncy jak Hosic to nie bylo od conajmniej 10 lat u nas i to jest najwazniejsze nasze wzmocnienie
LucasUSA napisał(a):I tu sie z kolega Rossoneri zgodze () - Dzenan to nie tylko pilkarz, ale przede wszystkim swietny kandydat na lidera druzyny - a tego nam brakowalo, i tu widze jego role.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników