jondek napisał(a):A mnie się wydaje,że cały ten wasz "ruch założycielski",bierze się z kompleksów.
Chociażby wynająć największy w Polsce młot pneumatyczny, aby wtłuc Ci przekaz to Ty i tak nie zrozumiesz całej idei. Niech Ci się wydaje, Twoje prawo...
jondek napisał(a):Na tle kibiców innych drużyn,wypadaliście ostatnio,bardziej niż skromnie.Takie kluby jak Pogoń,Śląsk,Zawisza poszly wyraznie do przodu tak sportowo jak kibicowsko.A wy ciągle w tym grajdolku 3-ligowym.Stąd frustracja.Wczoraj pilkarze dali sobie doskonale rade bez was,ludzie wychodzili z meczu szczęśliwi,i niech tak pozostanie.Mecze pilkarskie to rozrywka i zabawa.Ale nie wszyscy rozumieją te dwa określenia w ten sam sposób.Nowe zasady kibicowania wam nie odpowiadają i odeszliście.W porządku.Ja to szanuje.Ale nie przeszkadzajcie.Kropka.Odpowiadam.Jestem kibicem Zagłębia od prawie 50 lat.W tym czasie niejedno widziałem i wiele przeżyłem.A na mecze i tak będe chodził,z wami i bez was.Pozdrawiam Cie.
Szacunek za te 50 lat, ale właśnie takimi postami sami robicie podziały... Bo jak byliśmy głośniejsi od przyjezdnych to MY, jak była super oprawa to MY, ale teraz sam piszesz w 2 osobie liczby mnogiej.
PS. O jakiej Ty Pogoni piszesz?
PS2. Jaki wpływ kibice mają na poziom sportowy? Jak pomagali organizacyjnie to tego nie doceniano albo blokowano różne idee.
PS3. Co miało oznaczać, Twoim zdaniem, wczorajsze zaintonowanie "młynka" - "Jest tylko jedno, Zagłębie jest tylko jedno"?