Pierwsza połowa Turek - Zawisza, chyba się już zakończyła. Póki co po pierwszych 45 min. stan 0:0.
Oby tak dalej. Turek gra jak równy z równym więc może być niespodzianka.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
YOOSHKY napisał(a):Pierwsza połowa Turek - Zawisza, chyba się już zakończyła. Póki co po pierwszych 45 min. stan 0:0.
Oby tak dalej. Turek gra jak równy z równym więc może być niespodzianka.
bonus11 napisał(a):YOOSKHY a masz link do relacji pisemniej bo ja tylko na 2liga.info.pl śledze???
rafik2723 napisał(a): No mecz nie jest wyrównany tylko zdecydowana przewaga Zawiszy gdzie sam Rybski mial 3 okazje i dwie Kosmalski do tego Tarnowski..więc nie wiem gdzie wyrównany przebieg meczu
Relacja napisał(a):2010-03-21 11:53:15 RedRed:
Przerwa: Zawisza miał swoje szanse, jednak nie potrafił tego wykorzystać. To samo można powiedzieć o grze Turka. Widać, że jest to pierwszy mecz wiosny - widzimy dużo niedokładności z obydwu stron.
Trener Kuras wściekły na swoich pilkarzy
Przepraszamy mamy problemy technicznie, gra wyównana
akcje często przenoszą się z jednego pod drugie pole karne
Robi się nerwowo :( DO BOJU WKS!!!!
Sir napisał(a):Jak wynik Zawiszy?
patrios91 napisał(a):Sir napisał(a):Jak wynik Zawiszy?
0:0 narazie
patrios91 napisał(a):No wlasnie to samo mialem napisac...Jest...wicelider nasz
Wiecie kiedy II liga rozegra zalegla kolejke
Czy bedzie to pod koniec sezonu,czy w srodku tygodnia
Pytam powiadomionych
Sir napisał(a):Niespodziewałem się że Zawisza straci punkty w tym meczu. Jedna dobra informacja w ten weekend
rafik2723 napisał(a):Sir napisał(a):Niespodziewałem się że Zawisza straci punkty w tym meczu. Jedna dobra informacja w ten weekend
Mamy jeden mecz mniej i tracimy do was 2 punkty więc ten remis na cholernie ciężkim terenie na grzęzawisku to dobry wynik dla Zawiszy z nieobliczalnym Turem.
Mogło byś spokojnie 5,6:0 dla Zawiszy,ale spokojnie po awans - remis niby strata punktów,ale punkt wiecej z trudnym Turem na tym boisku.
Awans Zawisza i...Zagłebie czy Radzionków?
Przypominam,ze mamy jeden mecz zaległy w stosunku do waszej ekipy.
patrios91 napisał(a):rafik2723 napisał(a):Sir napisał(a):Niespodziewałem się że Zawisza straci punkty w tym meczu. Jedna dobra informacja w ten weekend
Mamy jeden mecz mniej i tracimy do was 2 punkty więc ten remis na cholernie ciężkim terenie na grzęzawisku to dobry wynik dla Zawiszy z nieobliczalnym Turem.
Mogło byś spokojnie 5,6:0 dla Zawiszy,ale spokojnie po awans - remis niby strata punktów,ale punkt wiecej z trudnym Turem na tym boisku.
Awans Zawisza i...Zagłebie czy Radzionków?
Przypominam,ze mamy jeden mecz zaległy w stosunku do waszej ekipy.
W Radzionkowie boisko nie lepsze,przeciwnik trudniejszy i sedzia bez perspektyw co oczywiscie nie jest usprawiedliwieniem. Sorki kibicu z Zawiszy ,ale przed runda wiosenna twierdzilem,ze i tak jestescie za nami 5,6 pkt minimum ,gdyz mieliscie o 3 mecze wiecej u siebie,a my u siebie praktycznie punktow nie tracimy. Wy juz zaczeliscie...wyjazdy to wasza slaba strona,lecz nie spodziewalem sie,ze z Turem bedzie remis. Nastepne ciezkie mecze mamy u siebie wiec nie martwie sie tym jednym zaleglym meczem. Patrzac kibicowsko chcialbym,zeby Zawisza awansowala z Zaglebiem. Patrzac pilkarsko twierdze,ze awansuje Radzionkow i Zaglebie. Pozdrowienia i do zobaczenia w maju
August napisał(a):Mam pytanie: kto decyduje o konkretnej godzinie rozegrania meczy w 2 lidze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników