przez Lars 2004-11-19, 9:49 am
na 90.minut.pl w dziale transfery przy nazwisku Marcin Beben jest napisane Zagłębie Sosnowiec, Górnik Zabrze. Czyżby Górnik sprzątnął nam bramkarza? Zaś przy Zagłębiu jest napisane że jestesmy zainteresowani Piekutowskim, oczywiscie oprocz Bebna.
Cie kawe gdzie jest nazwisko Kolendowicz? Wczoraj słyszałem ze Korona sie nim interesuje wiec nasi pewnie dali sobie spokoj...
Ponadto Berensztajnem interesują sie : Stasiak Ostrowiec Świętokrzyski, Kujawiak Włocławek, Łódzki KS, Szczakowianka Jaworzno, Zagłębie Sosnowiec. Wiec wątpie abysmy ten wyscig wygrali...
Działacze do roboty!!!
apropos, ostatnio czytałem wypowiedz Grodeckiej ze mało jest dobrych zawodników z kartą na reku z z tej przyczyny niewiedomo ilu 'słabszych' zostanie.
A pół roku temu bodajrze K.T powiedzial ze liga ma tylko 14 zespołow dlatego jest duzo dobrych pilkarzy z kartami na rekach...ktorzy chca grac w Zagłębiu.
Czyli juz ich nie ma? Juz ich zatrudnili w Bełchatowie, w Kielcach, w Gdyni, w Widzewie, tak?
Ja sie z tym twierdzeniem ze mało jest tanich, lub z karta na reku dobrych pilkarzy nie zgadzam, no ale skoro tak twierdzi zarzad to chcialbym uslyszec wyjasnienie dlaczego 6 miesiecy temu byli a teraz nie ma?!?
Tylko zeby takich pilkarzy sciagnac to trzeba analizowac rynek transferowy. ogladac pilkarzy, ktorzy maja 6m-cy czy rok do konca kontraktu. przeciez na 6 m-cy do zakonczenia obecnego kontraktu zawodnik moze podpisac nowy. Czemu nie prowadzimy takiej polityki?
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE