Czy ktos juz cos wie o spotkaniu ( mam nadzieje z Naszymi nie ex zawodnikami)?????
Moze zmienili zdanie lub wstrzymali sie z decyzją??
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
jondek napisał(a):Już słysze ten zaśpiew:trzeba było być,kumaci wiedzą,kto był-ten wie.Na forach innych klubów,kibice dzielą się każdą,nawet błachą informacją,bo to jednoczy i cementuje ludzi.I to póżniej przenosi się na frekwencje i doping na stadionie.Jak z przepływem informacji na naszym forum jest,każdy widzi.Jak jest na stadionie,też.Wiem.Jak ci tu nie pasuje,zmień forum.To też znam.
jondek napisał(a):Już słysze ten zaśpiew:trzeba było być,kumaci wiedzą,kto był-ten wie.Na forach innych klubów,kibice dzielą się każdą,nawet błachą informacją,bo to jednoczy i cementuje ludzi.I to póżniej przenosi się na frekwencje i doping na stadionie.Jak z przepływem informacji na naszym forum jest,każdy widzi.Jak jest na stadionie,też.Wiem.Jak ci tu nie pasuje,zmień forum.To też znam.
tigers96 napisał(a):A kto wam broni wchodzić na kibicowskie forum? a poza tym, osoby, które poświęcają czas i zdrowie na jeżdżenie na Zagłębie, wchodzenie w rózne inicjatywy, mają chyba prawo pisać brat-bratu-bratem, skoro udzielają się aktywnie kibicowsko i mają coś w tym temacie do powiedzenia. A co do spotkania, to powstaje nowy klub, tworzony całkowicie przez kibiców, aktywnie zaangażowanych w życie kibicowskie. Klub wystartuje w B klasie, a żadna z grup kibicowskich nie będzie chodziła na mecz na 2(3) ligi, tylko wszystko będzie poświęcane B klasie i odbudowie klubu od podstaw.
django napisał(a):Lacha zostaje. Marek podobno ma grać w IV lidze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników