Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MarcelZS napisał(a):Naśmiewacie się, a Ludowy zawalony śniegiem.
Ciekaw jestem jak przłożą mecz ze Śląskiem bo będzie bagno na murawie, czy też nam będzie wesoło.
To że nikt Ruchu "nie lubi", to jedno, ale organizacyjnie mam na myśli klub czy też Mosir są od naszych psedodziałaczy lepsi.
Wally. Ty jak zwykle wychodzisz przed orkiestrę. Znajomy... A ten znajomy pewnie guzik ma do gadania. Nie siej plotek, jak nie wiesz jak sprawa wygląda. Ale to już ani do Ciebie a już na pewno nie na forum.Wally napisał(a):Znajomy ze Śląska Wrocław napisał mi, że ze względu na to, ze kolejki są przekładane, to wrocławianie mając zakazy na 2 mecze wyjazdowe, nieszczęsliwym trafem mają zakaz na mecz w Sosnowcu :cry:
onet.pl napisał(a):Rozgrywki wreszcie wznowione
Piast Gliwice pokonał na wyjeździe Górnika Polkowice 2:1 (2:1) w spotkaniu 20. kolejki drugiej ligi piłkarskiej. Był to pierwszy w tym roku mecz na zapleczu Orange Ekstraklasy.
Wznowienie rozgrywek II ligi zaplanowane było na 11 marca, jednak dwie pierwsze kolejki zostały przełożone.
Bramki dla gliwiczan w piątkowym meczu zdobyli Adam Kompała w 12. i Krzysztof Kukulski w 38. minucie. Trafienia gości przedzielił gol Wojciecha Górskiego dla Górnika.
Piast Gliwice był czołową drużyną rundy jesiennej, jednak - decyzją PZPN - został ukarany odjęciem 10 punktów za próbę przekupstwa.
Górnik Polkowice - Piast Gliwice 1:2 (1:2)
Bramki: Wojciech Górski (22 min.) - Adam Kompała (12 min.), Krzysztof Kukulski (38 min.).
Żółte kartki: Adam Banaś, Paweł Gamla, Dariusz Solnica, Adam Kompała (wszyscy Piast).
Sędzia: Adam Lyczmański (Bydgoszcz).
Widzów 1 500.
cala napisał(a):witam.mieszkam za granica i niestety nie moge byc jutro na meczu :(.czy mozna gdzies posłuchac w radiu tego meczu?(oczywiscie przez neta)poprostu nie wierze ze mnie tam nie ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników