03.06.2007 godz 17 BITWA O AWANS Zagłębie S.- Jagiellonia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez drblackdeath 2007-06-04, 9:42 pm

faktycznie bramka nie powinna być uznana dla ruchu.. i Pewnie Lechia będzie sie odwoływać . oby to nie odbiło się na nas.. takie mam tylko przeczucie :-(
drblackdeath

Postprzez Przemek26 2007-06-04, 9:44 pm

drblackdeath napisał(a):faktycznie bramka nie powinna być uznana dla ruchu.. i Pewnie Lechia będzie sie odwoływać . oby to nie odbiło się na nas.. takie mam tylko przeczucie :-(

To nie temat o meczu Ruchu. Poza tym obejrzyj tą bramkę 100 razy i na stop klatce. Czy bramkarz Lechii nie wrzucił ją nabijając na rękę chorzowianina.
Przemek26

Postprzez Gorkis 2007-06-04, 11:06 pm

no to chyba faktycznie sie z chujami na łby pozamieniałem...tylko po co te napinki z białymi koszulkami (ptarz posty wyżej sprzed 2 dni...) skoro dużo sie do tego nie zastosowało i nie pierdolcie że deszcz padał....jeśli chodzi o urozmaicenie dopingu to pretensji do Krzywego nie mam tylko litość boską jego naprawde słabo słychac...abstrahując od faktu że sekto na prawo od młyna zawsze się na wszystko wypina gdy coś nie idzie...
Gorkis

Postprzez Misaki 2007-06-04, 11:39 pm

Zagłębie Sosnowiec - Wiara Która Przetrwała
Przetrwała 15 lat posuchy ale teraza hasło z wielkiej flagi nabrało prawdziwego znaczenia :)
Misaki

Postprzez Łuki19 2007-06-05, 8:07 am

ja się nie ciesze z awansu dopuki niebedzie ostatecznej decyzji pzpn w sprawie Arki i Łęcznej bo PZPN rózne decyzje podejmuje ;/
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Przemek26 2007-06-05, 8:24 am

Gorkis napisał(a):no to chyba faktycznie sie z chujami na łby pozamieniałem...tylko po co te napinki z białymi koszulkami (ptarz posty wyżej sprzed 2 dni...) skoro dużo sie do tego nie zastosowało i nie pierdolcie że deszcz padał....jeśli chodzi o urozmaicenie dopingu to pretensji do Krzywego nie mam tylko litość boską jego naprawde słabo słychac...abstrahując od faktu że sekto na prawo od młyna zawsze się na wszystko wypina gdy coś nie idzie...

Deszcz zalał wzmacniacz dlatego nie wyszło z nagłośnieniem tak jak miało być.
Co do koszulek, to wydaje mi się że na tak dużą liczbę ludzi, sporą liczbę debiutantów i pogodę akcja z białymi koszulkami nie wypadła gorzej niż rok temu.
Przemek26

Postprzez flex 2007-06-05, 8:28 am

Według mnie pogoda trochę popsuła show. W deszczu białe trybuny nie były białe tylko szare. Jaga wyglądała zdecydowanie bardziej kolorowo Następnym razem może warto założyć czerwone. W końcu to też kolor Zagłębia.
flex
Administrator

Postprzez rossoneri 2007-06-05, 9:13 am

Zagłębiaczek napisał(a):
rossoneri napisał(a):
Robson_2006sc napisał(a):
rossoneri napisał(a):
O(L)impijczyk napisał(a):k***a, ludzie. Troche lipnie piszecie. Zastanówcie się... Była napinka ze strony Legionistów, trudno. Nie wjeżdzajcie tak k***a na nich bo to z nimi macie zgode a nie z Jagiellonią...

Pomyślcie...

z nimi mamy zgode to niech nam nie psuja swieta ,a tak poza tym po co nam 20 palantow z karkami, jak u nas zawsze jest spokoj i wcale nam na nich nie zalezy ,jak maja u nas robic zadymy i wyzywac naszych pilkarzy, a dla kibicow i pilkarzy Jagi szacunek

rossoneri ty to jestes pojebany w 100% juz k***a zapomniales jak po meczu z Bytomiem wyzywales naszych pilkarzy chyba w 100 postach? wez sie puknij w czolo i pomysl nad soba bo jestes zwyklym piknikiem !!!!!

LEGIA I ZAGLEBIE ZAGLEBIE I LEGIA

szacunek Jaga pozdro BKS i OLIMPIA

chlopczyku idz sie leczyc i nie napinaj sie frajerze ,a Legia mnie tyle obchodzi co i Ty pajacu ,a tak poza tym ,przeciez ja ich wcale nie chwale, bo nie ma za co ,a z awansem musimy sie jeszcze wstrzymac bo narazie to awansowaly Ruch i Jaga

rossoneri to Ty powinieneś się iść leczyć skoro twierdzisz, że Zagłębie jeszcze nie awansowało...

poczytaj na onecie i w gazecie wyborczej, zebys Ty nie musial sie leczyc, ja sadze ze w przyszlym sezonie bedziemy grali dalej w 2 lidze, obym sie mylil
rossoneri

Postprzez lechiomoja 2007-06-05, 9:57 am

Przemek26 napisał(a):
drblackdeath napisał(a):faktycznie bramka nie powinna być uznana dla ruchu.. i Pewnie Lechia będzie sie odwoływać . oby to nie odbiło się na nas.. takie mam tylko przeczucie :-(

To nie temat o meczu Ruchu. Poza tym obejrzyj tą bramkę 100 razy i na stop klatce. Czy bramkarz Lechii nie wrzucił ją nabijając na rękę chorzowianina.

Mimo wszystko napastnik Ruchu musnął tą piłkę co widać na spowolnieniu jednoznacznie można stwierdzić , iż ręka bramkarza była przytrzymana i był faul decyzja arbitra conajmniej śmieszna o uznaniu tej bramki.

Pozdrawiam.
lechiomoja

Postprzez zolfpl 2007-06-05, 10:17 am

Wielki plus za ilość kibiców w taką pogodę.
Oprawa niebrzydka, brakowało mi waszych barw, białe koszulki dla mnie to minus.
Cieszę się że wam wyniki pasują.
KIBICE ZAGŁĘBIA NA +
TYLKO ta ....... wpierdala się w wasze sprawy rozumiem że nas niedużą sympatią ale niech spierdalają przyjechałem na zagłębie a nie na L
zolfpl

Postprzez FuBu 2007-06-05, 11:47 am

a może sam bys spierdalał ? przyjechałes na Zagłębie to nie bluzgaj na Naszych Braci. Nie twoja sprawa co kto u nas robi i niech w końcu dotrze do wszystkich, że pod kratami było ZAGŁĘBIE, a nie Legia. Jeden z drugim zobaczyli flage TB i juz wszystko wiedzą...
FuBu

Postprzez Łuki19 2007-06-05, 11:51 am

http://www.sosnowiec.info.pl/modules/ne ... ab3942a8cd

Kibice Zagłębia czyści jak łza! | 05.06.2007
Wyjaśniliśmy sprawę rzekomego udziału „sympatyków Zagłębia” w zatrzymaniu pod Łazami pociągu z kibicami Jagiellonii Białystok i spowodowaliśmy zmianę treści komunikatu na stronie internetowej Komendy Wojewódzkiej Policji.

Na stronach serwisu policja.katowice.pl sformułowanie „pochodzący ze Śląska sympatycy Górnika Zabrze i Zagłębia” zostało dziś zastąpione następującym: „pochodzący ze Śląska mężczyźni”.
Łuki19
Obserwowany

Postprzez bolo73 2007-06-05, 12:45 pm

Odnośnie postu kolegi FuBu. J a osobiście nie mam nic do klubu Legia,ba zawsze im kibicowałem. Natomiast pomimo tego że darzę szacunkiem kibiców Legii za doping i atmosferę jaką potrafią zrobić u siebie na meczach to trudno jest mi ich nazwać naszymi braćmi. Bratem to jest dla nas Bielsko, bo od kiedy pamiętam zawsze z nami byli czy to w I lidze czy w okręgówce,nie wspominając już tego jak przyjeżdżali na hokej. Odnośnie Legii.Nie słyszałem aby Legia pozdrawiała nas tak gorąco jak to my czynimy.Owszem zakrzyczą raz Zagłębie i to wszystko.Druga sprawa.Czy Legia wspomaga nas na wyjazdach tak licznie jak my to robiliśmy?I w końcu jakim prawem na naszym stadionie będąc gośćmi nie pozwalają nam się cieszyć i swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem narażają nas i nasz klub na kary finansowe oraz zamknięcie stadionu?Jestem dumny z tego,że zdecydowana większość kibiców podziękowała oklaskami zawodnikom Jagiellonii kiedy to Ci chcąc podziękować za stworzenie wspanialej atmosfery podbiegli pod nasze sektory. Najwyższa pora wreszcie zrozumieć,że futbol jest dla normalnych ludzi a nie dla marginesu mieniącego się kibicami i szukającego byle pretekstu do wszczynania burd i rozrób.Nie trzeba kochać przeciwnika ale szacunek można okazać,tymbardziej, że to przeciwnik pierwszy wykonał taki gest.Bądźmy ludźmi a nie zwierzętami a stadiony znowu się zapełnią bo futbol to nie tylko sam mecz lecz cała otoczka mu towarzysząca. Pozdrawiam prawdziwych kibiców a nie bandytów mieniących się kibicami bo takich nam nie potrzeba.
bolo73

Postprzez lkjh 2007-06-05, 1:00 pm

bolo73 napisał(a):Odnośnie postu kolegi FuBu. J a osobiście nie mam nic do klubu Legia,ba zawsze im kibicowałem. Natomiast pomimo tego że darzę szacunkiem kibiców Legii za doping i atmosferę jaką potrafią zrobić u siebie na meczach to trudno jest mi ich nazwać naszymi braćmi. Bratem to jest dla nas Bielsko, bo od kiedy pamiętam zawsze z nami byli czy to w I lidze czy w okręgówce,nie wspominając już tego jak przyjeżdżali na hokej. Odnośnie Legii.Nie słyszałem aby Legia pozdrawiała nas tak gorąco jak to my czynimy.Owszem zakrzyczą raz Zagłębie i to wszystko.Druga sprawa.Czy Legia wspomaga nas na wyjazdach tak licznie jak my to robiliśmy?I w końcu jakim prawem na naszym stadionie będąc gośćmi nie pozwalają nam się cieszyć i swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem narażają nas i nasz klub na kary finansowe oraz zamknięcie stadionu?Jestem dumny z tego,że zdecydowana większość kibiców podziękowała oklaskami zawodnikom Jagiellonii kiedy to Ci chcąc podziękować za stworzenie wspanialej atmosfery podbiegli pod nasze sektory. Najwyższa pora wreszcie zrozumieć,że futbol jest dla normalnych ludzi a nie dla marginesu mieniącego się kibicami i szukającego byle pretekstu do wszczynania burd i rozrób.Nie trzeba kochać przeciwnika ale szacunek można okazać,tymbardziej, że to przeciwnik pierwszy wykonał taki gest.Bądźmy ludźmi a nie zwierzętami a stadiony znowu się zapełnią bo futbol to nie tylko sam mecz lecz cała otoczka mu towarzysząca. Pozdrawiam prawdziwych kibiców a nie bandytów mieniących się kibicami bo takich nam nie potrzeba.

Popieram w pełni Legia i jej przydupasy mieniące się kibicami Zagłębia to była żenada na maksa na tym meczu Zostańcie lepiej w domu i na Ludowy nie przychodźcie bo 99% ludzi ma was i waszą Legie w dupie
lkjh

Postprzez lkjh 2007-06-05, 1:07 pm

FuBu napisał(a):a może sam bys spierdalał ? przyjechałes na Zagłębie to nie bluzgaj na Naszych Braci. Nie twoja sprawa co kto u nas robi i niech w końcu dotrze do wszystkich, że pod kratami było ZAGŁĘBIE, a nie Legia. Jeden z drugim zobaczyli flage TB i juz wszystko wiedzą...

Cmoknij się z Twoim bratem z Legii w dupe i na Ludowy już nie przychodź bo spieprzyłeś święto Dla ciebie palancie jest ważniejsza Legia od Zagłębia Po prostu rzygać się chce od takich jak ty
lkjh

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna