Polonia Słubice - Zagłębie Sosnowiec 29 października 14:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Polonia Słubice - Zagłębie Sosnowiec 29 października 14:

Postprzez MiChAs089 2010-10-30, 2:21 pm

No i nasze grajki jak zwykle zawaliły mecz a inni grają pod nas

Bałtyk : Jarota 0:0

Miedź : Olimpia 1:1

ŻENADA zero ambicji i umiejętności zremisowac z Słubicami
MiChAs089

Postprzez Dobromir01 2010-10-30, 2:39 pm

To co wyczyniają nasi kopacze to już jest kompromitacja.
Nie dość ze po raz kolejny dali dupy na murawie , to jeszcze nie potrafią się zachować po tych swoich wypocinach. :czerwona:
Pokazali, że maja w dupie kibiców , którzy pojechali ich wspierać i reprezentować nasz klub na trybunach.

Chyba trzeba "uczcić" ich dotychczasowe występy 90 minutami ciszy podczas meczu z Bałtykiem.
Dobromir01

Postprzez MiChAs089 2010-10-30, 3:05 pm

Dobromir01 napisał(a):To co wyczyniają nasi kopacze to już jest kompromitacja.
Nie dość ze po raz kolejny dali dupy na murawie , to jeszcze nie potrafią się zachować po tych swoich wypocinach. :czerwona:
Pokazali, że maja w dupie kibiców , którzy pojechali ich wspierać i reprezentować nasz klub na trybunach.

Chyba trzeba "uczcić" ich dotychczasowe występy 90 minutami ciszy podczas meczu z Bałtykiem.

To już lepiej nie wydawać 5 zeta tylko zrobić Bojkot a wywiesić jakiś transparent że jak nie zaczną grać to na trybuny nie wrócimy bo po ostatnim pokazali że nas mają w dupie
MiChAs089

Postprzez Łuki19 2010-10-30, 3:36 pm

ja proponuje by trener już wogole się nie odzywał po meczu bo zaczyna zachowywać się jak Chojnacki że po cienkim meczu wykonanym przez naszych pajaców zaczyna szukac wyłumaczeń dlaczego zachowalismy się jak frajerzy i rozdalismy zaś pkt
Łuki19
Obserwowany

Postprzez django 2010-10-30, 5:27 pm

Z dziesięciominutowym opóźnieniem rozpocznie się mecz pierwszej ligi pomiędzy Ruchem Radzionków i Piastem Gliwice - informuje SportSlaski.pl. Piłkarze Ruchu w ten sposób chcą wyrazić swoje niezadowolenie z powodu kiepskiej sytuacji finansowej klubu.

Pierwotnie mecz miał się rozpocząć o godzinie 13:00.

Większość piłkarzy Radzionkowa od kilku miesięcy nie dostaje kasy. Przed meczem z Gliwicami zrobili 10-minutowy strajk, po czym wyszli na boisko i roznieśli Piasta 3:0. Podobnie było w poprzednim sezonie. Też nie dostawali pieniędzy, a zrobili spokojnie awans do I ligi. To się nazywa CHARAKTER, czyli coś czego pozbawieni są prawie wszyscy kopacze biegający w koszulkach Zagłębia. Porównajcie to sobie z naszymi piłkarzami, którzy po meczu z jedną z najsłabszych drużyn i tak słabej ligi są za bardzo zmęczeni żeby podejść do kibiców.
django

Postprzez MiChAs089 2010-10-30, 5:36 pm

Bo nas mają w dupie i mają w dupie ZAGŁĘBIE dla nich ino sie kasa liczy ja nie wiem czy Adamczyk jest tak ślepy ? żeby tego nie widzieć że im nie zależy na awansie w sumie jego obioetnice też to puste słowa bedzie awans bede zaglądał na forum ta jasne
MiChAs089

Postprzez django 2010-10-30, 6:01 pm

MiChAs089 napisał(a):Bo nas mają w dupie i mają w dupie ZAGŁĘBIE dla nich ino sie kasa liczy ja nie wiem czy Adamczyk jest tak ślepy ? żeby tego nie widzieć że im nie zależy na awansie w sumie jego obioetnice też to puste słowa bedzie awans bede zaglądał na forum ta jasne

Z każdym kolejnym meczem jestem coraz bardziej przekonany, że może lepiej było po odejściu Włochów rozpiździć to całe towarzystwo i zacząć od nowa. Jak tu ma być dobrze, skoro od trzech lat kadra jest budowana na tych samych piłkarzach, którzy fartem zrobili awans do ekstraklasy. Jedni przychodzą, drudzy odchodzą. Szatan z Hytrym odpuścili ekstraklasę, żeby ogrywać młodych, którzy mieli stanowić o sile klubu. Z tych młodych jako tako rozwinął się tylko Pietrzak. Skórski, młody Szatan, czy Strojek od trzech lat są na tym samym marnym poziomie. W następnym sezonie zbawca z prezesem mieli kupę kasy z Krakowa, ale że nie mieli koncepcji, to poszli po najmniejszej linii oporu i zatrudnili towarzystwo, które już w Zagłębiu grało. Wydawało się, że nowego prezesa nauczą czegoś błędy poprzedników, ale nie - pozatrudniał grajków, którzy nie dość, że już też grali w Zagłębiu, to jeszcze okazali się być bez formy. Mam nadzieję, że prezesa nauczyło czegoś zachowanie Stolpy i skończy z tym kółkiem wzajemnej adoracji. Jak trener okaże się w rzeczywistości taki mocny jak jest w gębie, to powinien też 3/4 piłkarzyków rozgonić, w końcu po coś chyba wystawia w każdym meczu inny skład. Jak kolejny sezon ma być zmarnowany, to niech chociaż będzie jakaś nadzieja na przyszłość.
django

Postprzez petromar 2010-10-30, 6:01 pm

ja bym zrobił na miejscu kibiców tak: zamiast wejscia na stadion kasa do puszek a na stadionie jebny transparent informujący ze dopóki nie zaczną grać to zero publiki zero dopingu - choć raczej niewykonalne - ale bez dopingu można to jakoś połapać, może się wreszcie zastanowią co robią choć nie wiem czy starczy im sił na myślenie ale jak odpoczną w katowickich pubach to może troszkę sił nabiorą, trener zaczyna szopkę odpierdalać swoimi tłumaczeniami - ludzie Słubice dostają w dupe od większości drużyn ale nie od nas l z.g. również ale nie od nas k***a czym my się jeszcze łudzimy że w awans wierzymy? ja już sobie odpowiedziałem - awansu nie będzie !!! a jak się mylę to na koniec sezonu wrzucam 200 zł do puszki na oprawy! h*** ze to mało ale jak oni dadzą z siebie więcej to ja również - k***a masakra Panowie masakra co się wyprawia!
i mam propozycję - szukamy wszyscy nowego trenera od przygotowania bo ten obecny to dzieci nawet nie może trenować skoro nasze chłopaki nie mają siły na nic....
petromar

Postprzez MiChAs089 2010-10-30, 7:06 pm

Moim zdaniem kolega wyżej ma racje i ja już wczesniej pisałem oni mają nas w dupie nie podeszli po meczu do kibiców więc my nie pójdźmy na Ludowy zresztą i tak nie zasługują na publike bo tej padliny sie nie da oglądać wywiesić wielki transparent i akcja ,, PUSTY LUDOWY ,,
MiChAs089

Postprzez August 2010-10-30, 8:08 pm

django napisał(a):każdym kolejnym meczem jestem coraz bardziej przekonany, że może lepiej było po odejściu Włochów rozpiździć to całe towarzystwo i zacząć od nowa.

To już staje się coraz bardziej jasne od jakiegoś czasu. Blisko 3,5 roku i klub pogrąża się coraz bardziej - za przeproszeniem - czarnej dupie. Czy Adamczyk bedzie coś w stanie zdziałać, nie wiem. Mam wątpliwości, po pierwsze jedna osoba to mało; po drugie Adamczyk - jak dotą - też zachował zasadę wzajemnej adoracji, vide zatrudnienie Skrzypka i Stolpy, trenerka Łuczywka. Dlatego afera ze Stolpą to w dużej mierze złosliwość losu i kara dla Prezesa. Bo zatrudnienia gościa, który potraktował grę u nas jako zło konieczne, jedynie do końca roku, kompletnie nie rozumiem.Oczywiście poza tym, że dał zatrudnienie kumplowi z boiska. Zresztą Adamczyk, mając przysłowiowe męskie jaja, powinien coś zrobić ze skandaliczną - moim zdaniem - wypowiedzią Łuczywka po meczy w Słubicach. Bo tłumaczenie się przemęczeniem brak podejścia do kibiców, którzy w piątek zapierdalali kilkaset km za naszym drimtimem, uważam ze strony wychowanka klubu, za rzecz niedopuszczalną. I powinna go spotkać za to kara. Zresztą czas Łuczywka w Zagłebiu powinien sie skończyć wraz z rundą jesienną. Ale mniemam, że Prezes koledze krzywdy zrobić nie da.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez jondek 2010-10-30, 8:12 pm

Jestem za tym aby przyjść pod stadion i wykrzyczeć im nasze racje.Na mecz nie wchodzić,niech organizacje meczu pokryją z własnych pieniędzy.My natomiast przeznaczmy swoją"kase" na pomoc dla Tomka.Będzie to znaczyło,że mamy czas,mamy "kase"ale was już nie lubimy :twisted: Oddajcie zabawki i spierda...cie :redface: :twisted:
jondek

Postprzez ZAGS. 2010-10-30, 8:15 pm

.
Ostatnio edytowano 2010-10-31, 10:39 am przez ZAGS., łącznie edytowano 1 raz
ZAGS.

Postprzez August 2010-10-30, 8:21 pm

ZAGS. napisał(a):Trenerzy i piłkarze duchowo z Zagłębia Dąbrowskiego, a nie jacyś najemni!

No przeciez mamy Skrzypka i Łuczywka. A był jeszcze Stolpa.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez kibic hools 2010-10-30, 8:28 pm

powiem tak
może ktoś kojarzy dawno m sytuacje jaka miał katowicki GKS - niechudzi o drużynę ale o fakt
tez sztukę baletu wyczyniali na boisku kasę brali a kibiców mieli w d...ie
w końcu ultras i zrobili tak ; ultrasi weszli w dniu meczu rozwiesili stosowne transparenty i opuścili stadion byli obecni za bramą a robili swoje ( wiadomo co ) jak kogoś spotkali z kadry.
końcu efekt był tego tak że 3 mecze były bez fanów a 4 mecz wygrali i wygrywali i grali z ambicjom dopóki nauczyli się zrozumieli co to znaczy kibic ambicja i gra dla własnego klubu i kibiców
dopiero wtedy zasłużyli na powrót fanów na stadion
i kasę.

:
kibic hools

Postprzez jondek 2010-10-30, 8:34 pm

Moja propozycja na transparent."AKCJA JEST TAKA.WASZA GRA TO "PADAKA".TAKIE NUMERY NIE Z NAMI.OD DZIŚ BAWCIE SIĘ SAMI." Zrzekam się praw autorskich ;-) Dorzucam się do kosztów :niezle:
jondek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna