No i nasze grajki jak zwykle zawaliły mecz a inni grają pod nas
Bałtyk : Jarota 0:0
Miedź : Olimpia 1:1
ŻENADA zero ambicji i umiejętności zremisowac z Słubicami
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Dobromir01 napisał(a):To co wyczyniają nasi kopacze to już jest kompromitacja.
Nie dość ze po raz kolejny dali dupy na murawie , to jeszcze nie potrafią się zachować po tych swoich wypocinach.![]()
Pokazali, że maja w dupie kibiców , którzy pojechali ich wspierać i reprezentować nasz klub na trybunach.
Chyba trzeba "uczcić" ich dotychczasowe występy 90 minutami ciszy podczas meczu z Bałtykiem.
Z dziesięciominutowym opóźnieniem rozpocznie się mecz pierwszej ligi pomiędzy Ruchem Radzionków i Piastem Gliwice - informuje SportSlaski.pl. Piłkarze Ruchu w ten sposób chcą wyrazić swoje niezadowolenie z powodu kiepskiej sytuacji finansowej klubu.
Pierwotnie mecz miał się rozpocząć o godzinie 13:00.
MiChAs089 napisał(a):Bo nas mają w dupie i mają w dupie ZAGŁĘBIE dla nich ino sie kasa liczy ja nie wiem czy Adamczyk jest tak ślepyżeby tego nie widzieć że im nie zależy na awansie w sumie jego obioetnice też to puste słowa bedzie awans bede zaglądał na forum ta jasne
django napisał(a):każdym kolejnym meczem jestem coraz bardziej przekonany, że może lepiej było po odejściu Włochów rozpiździć to całe towarzystwo i zacząć od nowa.
ZAGS. napisał(a):Trenerzy i piłkarze duchowo z Zagłębia Dąbrowskiego, a nie jacyś najemni!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników