Akcja "Pełny Ludowy!!!"

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Akcja "Pełny Ludowy!!!"

Postprzez August 2010-08-30, 8:47 am

Akcja nie mogła się powieźć bo po prostu było na nią zbyt mało czasu. Wydaje mi się, że tego rodzaju działania wymagają czasu oraz spełnienia określonych warunków. Tego ważnego, w sobotę grajki nie spełniły. Obawiam się, więc że jakakolwiek robota w następnych tygodniach będzie zwykłą stratą czasu. Wpierw potrzeba zwycięstw.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-08-30, 10:09 am

Akcje Pełen Ludowy przeniesmy do I ligi badz Ekstraklasy. Ta akcja jest w aktualnym momencie wielkim zartem.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez LTMario 2010-09-04, 6:48 pm

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale niech mi ktoś przypomni była chyba kiedyś taka akcja ze bilety były po 1 zł a dalszą część ceny bilety dopłacali piłkarze z własnych kieszeni ( chyba ze 5 -7 sezonow wstecz ) ?? Chyba to był mecz z Walką Zabrze czy Walka Makoszowy ? w Środę o ile mnie pamięć nie myli ?

Może by tak znowu wprowadzić coś takiego ... zmobilizowało by to ludzi do przybycia tylko po to żeby piłkarze mieli więcej do zapłaty aaa i może by to zmobilizowało piłkarzy do wygrywania meczy zdecydowaną różnicą bramek ?? Co w efekcie przyciągnie ludzi na Ludowy
LTMario

Postprzez yahaya 1906 2010-09-04, 7:12 pm

LTMario napisał(a):Nie wiem czy dobrze pamiętam ale niech mi ktoś przypomni była chyba kiedyś taka akcja ze bilety były po 1 zł a dalszą część ceny bilety dopłacali piłkarze z własnych kieszeni ( chyba ze 5 -7 sezonow wstecz ) ?? Chyba to był mecz z Walką Zabrze czy Walka Makoszowy ? w Środę o ile mnie pamięć nie myli ?

Może by tak znowu wprowadzić coś takiego ... zmobilizowało by to ludzi do przybycia tylko po to żeby piłkarze mieli więcej do zapłaty aaa i może by to zmobilizowało piłkarzy do wygrywania meczy zdecydowaną różnicą bramek ?? Co w efekcie przyciągnie ludzi na Ludowy

Był to mecz z Nielbą Wągrowiec (wole tego nie pamiętać...)

I było to 2 sezony temu (z tego co pamiętam)
yahaya 1906

Postprzez patrios91 2010-09-04, 7:27 pm

Zmiencie tytul tematu na ..."wiecej niz tysiac".
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników