Zagłębie Sosnowiec - Polonia Nowy Tomyśl 7 sierpnia, 19:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Polonia Nowy Tomyśl 7 sierpnia, 1

Postprzez krzysiu 2010-08-05, 1:45 pm

patrios91 napisał(a):
handitto napisał(a):Lilo też miał byc 3 razy lepszy, co z tego że jest lepszy jak kosi kase i się opierdala ?

To twoje zdanie. Kibice oczekuja od Lilo mega szybkosci i dryblingu jak z przed lat,lecz jego atutem nadal sa dosrodkowania. On nie musi podejsc pod pole karne czy koncowa linie by dosrodkowac dobrze pilke,lecz potrafi to wykonac nawet z 30 metra... Nie wiem czemu nikt tego nie widzi i ciagle pcha go do przodu. Gwizdy na prezentacji to czyste chamstwo bo zamiast dodac mu otuchy by sie chlop wyluzowal to jeszcze bardziej go usztywniacie. Trzeba troche przestawic taktyke na prawej stronie by dac mu szanse,ale teraz to niemozliwe gdyz Bedi tam wymiata.

P.S Folc swietnie gra glowa...jak Lilo dostanie szanse to duet doskonaly.

Kibice oczekują od niego, żeby grał w piłkę, bo jak na razie to mu to nie wychodzi. Albo go wogóle nie widać, a jak już gdzieś się pojawi to nie potrafi przyjąć prostej piłki. Sory, ale takich grajków to jest wszędzie pełno i chętnie by zagrali w zagłębiu za na pewno mniejszą kasę niż Lilo, bo sądzę, że zarabia niemało. Ja osobiście nie widzę żadnego powodu, żeby go u nas trzymać, ale trener ma widocznie inne zdanie i oby miał rację.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Lokens 2010-08-05, 1:50 pm

Dlaczego mówisz tylko o Lilo, skoro nikt sie nie wywiązuje z naszych oczekiwań ?
Lokens

Postprzez legia1990 2010-08-05, 1:51 pm

Gramy o utrzymanie????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w przeszłym sezonie brakowało nam kilku punktów do awansu . Nie możemy mówić ze chcemy się utrzymać i kropka. Naszym obowiązkiem jest być Ambitnymi kibicami i wymagać od naszych piłkarzy 120 %%. (Powiem wam szczerze, jak ja bym tyle zarabiał kasy co oni(zawodowi piłkarze) to ja bym biegał na tym stadionie dzień i noc) Walczymy do końca do ostatniej minuty to tez dotyczy się kibiców - śpiewamy i dopingujemy nasza drożynę nawet jakby miała spaść do 3 ligi (Odpukać 3 razy). ZAGŁĘBIE&LEGIA
legia1990

Postprzez patrios91 2010-08-05, 2:05 pm

krzysiu napisał(a):Kibice oczekują od niego, żeby grał w piłkę, bo jak na razie to mu to nie wychodzi. Albo go wogóle nie widać, a jak już gdzieś się pojawi to nie potrafi przyjąć prostej piłki. Sory, ale takich grajków to jest wszędzie pełno i chętnie by zagrali w zagłębiu za na pewno mniejszą kasę niż Lilo, bo sądzę, że zarabia niemało. Ja osobiście nie widzę żadnego powodu, żeby go u nas trzymać, ale trener ma widocznie inne zdanie i oby miał rację.

Nie...kibice oczekuja od niego,ze bedzie liderem druzyny,ktory bedzie wymiatal w kazdym meczu na boisku. W aklimatyzacji czy wreszcie wyluzowaniu sie na boisku mu kibice nie pomagaja wyzwyskami i gwizdami wiec jedyny powod dla ktorego powinien grac porzadnie to kasa.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez yahaya 1906 2010-08-05, 2:34 pm

legia1990 napisał(a):Gramy o utrzymanie????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w przeszłym sezonie brakowało nam kilku punktów do awansu . Nie możemy mówić ze chcemy się utrzymać i kropka. Naszym obowiązkiem jest być Ambitnymi kibicami i wymagać od naszych piłkarzy 120 %%. (Powiem wam szczerze, jak ja bym tyle zarabiał kasy co oni(zawodowi piłkarze) to ja bym biegał na tym stadionie dzień i noc) Walczymy do końca do ostatniej minuty to tez dotyczy się kibiców - śpiewamy i dopingujemy nasza drożynę nawet jakby miała spaść do 3 ligi (Odpukać 3 razy). ZAGŁĘBIE&LEGIA

Dlatego napisałem oficjalnie...,nieoficjalnie gramy o awans ;)
yahaya 1906

Postprzez MiChAs089 2010-08-05, 8:15 pm

jest nowy sezon i trzeba grac o awans po co grać jak niektórzy mówią że gramy o utrzymanie . jest początek sezonu pierwszy mecz wygraliśmy z Pucharu Polski odpadliśmy i bardzo dobrze bo skupimy się teraz na lidze i wierze że nowy prezes zacznie myśleć konstruktywnie i coś sie ruszy w sprawach organizacji czy w tej najważniejszej kwestii transferach , a co do trenera Chojnackiego wierzę że jesteśmy z tą kadrą przynajniej powalczyć o awans do zaplecza ekstraklasy.
MiChAs089

Postprzez moniczka1906 2010-08-05, 11:24 pm

krzysiu napisał(a):Albo go wogóle nie widać, a jak już gdzieś się pojawi to nie potrafi przyjąć prostej piłki.

może i nie do tematu ale przepraszam bardzo, na meczu z Otwockiem wcale jakoś nie było widać tego że nie potrafi przyjąć prostej piłki i z tego co zauważyłam to było go widać bo raczej praktycznie wszyscy kibice nie podziwialiby piłki która 'sama przeszła' całe boisko.. ;)

a co do meczu z Polonią to skoro Jarota wygrała z nimi 5:0 to ja mam nadzieję, że my gorsi nie będziemy, a wręcz przeciwnie może nawet lepsi ;) ! a
moniczka1906

Postprzez krzysiu 2010-08-06, 7:09 am

Lokens napisał(a):Dlaczego mówisz tylko o Lilo, skoro nikt sie nie wywiązuje z naszych oczekiwań ?

odnosiłem się do wcześniejszej wypowiedzi, a poza tym w jego przypadku oczekiwania najbardziej różnią się od tego co prezentuje ze wszystkich naszych grajków
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez MiChAs089 2010-08-06, 10:26 am

skończmy z tym lilo porozmawiajmy lepiej o tym co zrobić żeby wiecej ludzi przychodziło na Ludowy bo co teraz prezentujemy to jesteśmy w dupie u murzyna w świetle innych ekip
MiChAs089

Postprzez legia1990 2010-08-06, 10:47 am

MiChAs089 napisał(a):skończmy z tym lilo porozmawiajmy lepiej o tym co zrobić żeby wiecej ludzi przychodziło na Ludowy bo co teraz prezentujemy to jesteśmy w dupie u murzyna w świetle innych ekip

Najprościej mówiąc aby więcej ludzi chodziło na mecz powinny skończyć się wakacje. Hmm.. po drugie drużyna musi coś osiągnąć np: awansować do 1/4 pucharu polski wygrywać w meczu dużymi wynikami. Klub, zarząd powinien brać przykład od Braci Legii. Popatrzmy choćby na to ze Legia ma najczęściej odwiedzana stronę oficjalna klubu :brawo: http://legia.com/www/index.php?akt=13329. Jóź sam nie wiem ale każdy Zagłębiak na pewno by był zadowolony jak na każdym meczu był 100 %% doping . Jóź pomijam te brudne krzesełka. Zarząd musi popracować nad marketingiem . Jak coś pominąłem to napiszcie to !! LEGIA&ZAGŁĘBIE
legia1990

Postprzez GrubyPerez 2010-08-06, 11:20 am

legia1990 napisał(a): Jóź sam nie wiem ale każdy Zagłębiak na pewno by był zadowolony jak na każdym meczu był 100 %% doping . Jóź pomijam te brudne krzesełka.

legia1990 - świetnie piszesz, oczywiście chodzi mi o merytorykę - nie pisownie :lol: :lol: :lol:
i "JÓŻ " nie pomijaj tych brudnych krzesełek, bo to syf jest i żenada -z takich właśnie, pozornie nieistotnych błachostek też składa się obraz klubu.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez legia1990 2010-08-06, 11:29 am

GrubyPerez napisał(a):
legia1990 napisał(a): Jóź sam nie wiem ale każdy Zagłębiak na pewno by był zadowolony jak na każdym meczu był 100 %% doping . Jóź pomijam te brudne krzesełka.

legia1990 - świetnie piszesz, oczywiście chodzi mi o merytorykę - nie pisownie :lol: :lol: :lol:
i "JÓŻ " nie pomijaj tych brudnych krzesełek, bo to syf jest i żenada -z takich właśnie, pozornie nieistotnych błachostek też składa się obraz klubu.

Nie.. specjalnie tak zrobiłem "Jóż", gdyż chciałem się przekonać jak bardzo szczegółowo czytacie Posty!!
legia1990

Postprzez MiChAs089 2010-08-06, 11:46 am

no właśnie te krzesełka są tak ujebane ze masakra i teraz juz nawet z daleka widać jak raz byłem na krytej to wyglądało to jakby co3 było wyłamane
MiChAs089

Postprzez Lokens 2010-08-06, 11:50 am

A jak chcecie żeby krzesełka były czyste jak połowa kibiców włóczy się po jakiś bagnach a potem na tym staje? To trzeba kibiców przekonać, że od stania jest murek pod krzesłami...
Lokens

Postprzez GrubyPerez 2010-08-06, 1:21 pm

http://www.youtube.com/watch?v=IHPZANPq ... re=related
tak tracą bramki nasi najbliżsi rywale, warto zwrócić uwagę,że większość bramkowych akcji poszła lewą stroną boiska....Dodatkowo w tym meczu dwóch zawodników z podstawowego składu ujrzało czerwone kartki ...
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna