Prezes Marek Adamczyk - pytania i odpowiedzi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Prezes Marek Adamczyk - pytania i odpowiedzi

Postprzez Koterwa 2010-09-04, 6:48 am

Michaś jak byś wiedział to jest projekt nowego Ludowego sprzed roku ale znowu to była kiełbasa wyborcza bo miasta na taki nie stać .
Koterwa

Postprzez Qcu20 2010-09-04, 10:34 am

MiChAs089 napisał(a):A może nam Pan Prezes powiedzieć coś o tym ? http://stadiony.net/projekty/pol/stadion_ludowy

Bo aż mi się śmiać chce

Sądzisz, że to dojdzie do skutku? Wierzysz w to? Miasto nie ma kasy, Dąbrowa nas nie wesprze, o klubie nie wspomnę..
Taki projekt mógłby się pojawić, jeżeli ME 2012 miałyby odbywać się w Sosnowcu. Tak się nie stanie, więc na nowy stadion nie ma co liczyć. W ogóle po co? Dla samego wyglądu? I co będziemy się chwalić ,że "Sosnowiec to ma fajny stadion ale zawodników kiepskich" ? Według informacji na stadiony.net, Ludowy może pomieścić 7500 widzów.
Teoretycznie wydaje się to mało, jednak jak widać nawet połowy stadionu nie udaje się zapełnić..

Czemu ludzie chodzą na krytą? Osobiście mnie się wydaje, że kibice z otwartej bardziej zajmują się dopingiem, z krytej natomiast oglądaniem "wspaniałego widowiska".. Ale to tylko moje zdanie i wcale nie są to pretensje do ultrasów czy coś:)
Mnie się podobał mecz z Pogonią ( byłem na krytej ) i fajnie było popatrzeć właśnie na otwartą, która była zaje.biście przystrojona, że to tak nazwę, z duża flagą i racami..
Po drugie, wydaje mi się, że widoczność z krytej jest lepsza niż z otwartej ( nie wiem czym jest to spowodowane ), a po II na krytej przecież nie pada ( w niektórych miejscach :D )

Prawda jest taka, że nowego stadionu nie doczekamy się dopóki Zagłębie nie wejdzie do ekstraklasy i nie utrzyma się tam powiedzmy przez 2 sezony...
Bo na 1 ligÄ™ taki stadion jest za dobry..:)

Pozdrawiam.
Qcu20

Postprzez Sonda 2010-09-08, 1:15 pm

Witam Panie Marku. W swym pierwszym poście napisał Pan:

Jako, że kibice naszego Klubu są dla mnie istotną jego cześcią to chciałbym spróbować również utrzymywać kontakt z Wami poprzez to forum.

Mam w związku z tym pytanie: Czy zmienił Pan poglądy i uważa Pan że kibice nie są już istotną cześcią Klubu?. Prosze się nie obrazić, ale przy takiej aktywności tego kontaktu Pan nie utrzymuje, a przy braku odpowiedzi na pytania kierowane do Pana,można odnieść wrażenie, że ma Pan kibica w dupie.
Sonda

Postprzez RysioLubicz 2010-09-08, 2:43 pm

Prezes jest na urlopie.
RysioLubicz

Postprzez GrubyPerez 2010-09-08, 3:10 pm

RysioLubicz napisał(a):Prezes jest na urlopie.

tym bardziej, ja też jestem k***a na urlopie a na forum zaglądam codziennie
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez torquemada 2010-09-08, 3:15 pm

GrubyPerez napisał(a):
RysioLubicz napisał(a):Prezes jest na urlopie.

tym bardziej, ja też jestem k***a na urlopie a na forum zaglądam codziennie

a do swojej pracy na urlopie tez zagladasz codziennie ? opanuj sie troche ...
torquemada

Postprzez Schabu 2010-09-08, 6:52 pm

Ludzie jaki nowy stadion???
Na mózg wam poszło!!!!
Ile razy to już było poruszane...
Nie po to stawiano światła,murawe zmieniano,robiono kapitalne zaplecze z boiskami itd.,żeby teraz budować stadion nowy :lol:
Ludzie kochani o czym wy marzycie??
Modernizacja ok,pewnie może będzie kiedyś,a po za tym na h... nam stadion skoro wiernych fanów jest 1500 osób,reszta przychodzi na mecze gdy kibice przyjezdnych drużyn są.
Po za tym poziom naszych grajków i obiecanki dodatkowo wpływają na frekwencje.
Takie sÄ… fakty

w tym temacie zadajemy pytania do prezesa i tu oczekujemy na jego odpowiedz a nie wyrazamy swoje zdanie, nastepne posty beda usuwane / swiezy52
Schabu

Postprzez paskuda 2010-09-12, 1:02 pm

Panie Marku, mam dwie jak mi sie wydaje bardzo ważne sprawy do przemyslenia. Jedna z nich to wygląd a właściwie przebranie naszych ochroniarzy. Uważam, że jest dużą niestosownością, aby kibiców wchodzących na stadion witali ludzie poprzebierani za Rambo. Jestem ciekawy, czy jeśli Pana przywiataliby tacy ludzie przy wejsciu do np. restauracji lub sklepu, a dodatkowo kazali się wypiąć do siebie dupą, w celu przeszukania czy odwiedziłby Pan ponownie te miejsca?. Czy ten niski, szpakowaty Pan dowodzący z ramienia klubu ochroną nie rozumie, że czasy zomo pewnie mu bardzo bliskie już dawno minęły. Swojego Klienta a przypomnę, że kibic to nie kto inny, jak właśnie Klient klubu trzeba szanować. Jeśli wychodzicie z założenia, że na mecze przychodzą sami teroryści, bandyci i kanibale, to tym samym obrażacie osoby, dzięki którym pracujecie. Druga sprawa to informacja, którą przekazał mi Pan sprzedający bilety przy trybunie krytej, że od następnego spotkania wszystkie bilety będą dostępne przy wejsciu głownym. Jeśli to jest prawda, to decyzja ta jest przysłowiowym strzałem w kolano. Bardzo proszę, jeśli to możliwe, o zajęcie stanowiska w tych sprawach. Pozdrawiam.
paskuda

Postprzez GrubyPerez 2010-09-20, 7:18 am

Marek odezwij siÄ™ wreszcie !
Aaaa , no tak, miało być pytanie - no dobrze:
Marek, czemu siÄ™ nie odzywasz? Czemu nie odpowiadasz?
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez maly__kibic 2010-09-21, 1:47 pm

maly__kibic

Postprzez Marek_Adamczyk 2010-09-21, 7:03 pm

maly__kibic napisał(a):może spróbujcie tu http://forum.zaglebie.eu/viewtopic.php?pid=5#p5 ?

Witam,

Faktycznie dziś oficjalnie ruszyło forum naszego klubowego serwisu.

Tym samy chciałbym zaprosić do bezpośredniego kontaktu ze mna i Klubem za pomocą tego kanału.

Przyczyn jest wiele jednak dwie uważam za wiodące, a mianowicie promowanie oficjalnego serwisu klubowego oraz możliwości czasowe. Niestety (jak widać po moich wpisach), ale zadania związane z bieżącą działalnością spółki, drużyną seniorów oraz pionem szkolenia młodzieży nie pozwalają na regularną i przede wszystkim odpowiednio częstą wizytę na forach kibicowskich. Tym bardziej, że jak dobrze wiecie istnieją dwa takowe fora. Nie chcemy konkurować ani z jednym ani z drugim. Proponujemy tylko przeniesienie dyskusji na linii Klub - Kibice w tamto miejsce, chcąc mieć nadal kontakt z Wami. Tam też ja i Michał Wasik (Rzecznik Prasowy) będziemy odpowiadać na poruszane przez Was sprawy.

Do wielu kwestii nie udało mi się tutaj ustosunkować za co przepraszam i zapraszam do ponowienia swoich pytań.

Pozdrawiam
Marek Adamczyk
Marek_Adamczyk

Postprzez mario1 2010-09-22, 11:16 am

proponuje dac odnosnik w temacie i zamknac w takim razie
mario1

Postprzez zuban10 2010-09-22, 1:55 pm

popieram kolege wyzej.
zuban10

Postprzez August 2010-09-23, 4:36 pm

mam mieszane uczucia co do kolejnego forum na oficjalnej. Ale jeśli ma ono służyć lepszej komunikacji z takimi szarymi kibicami jak np. ja to tak. A moim zdaniem na pytanie winien odpowiadać przede wszystkim rzecznik.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników