Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
legia1990 napisał(a):Wielka żałoba !!!! To co grali to był jakiś 5 ligowiec . Zrobili kilka ładnych akcji, trochę niecelnych strzałów i nic więcej. Koniec świata. A najgorsze jest to ze wyszedłem w 90 minucie a przychodzę do domu a tu taki wynik . Drodzy bracia szkoda przychodzić na takie mecze . Mam nadzieje ze już takich okropnych meczy nie będzie . LEGIA&ZAGŁĘBIE
Piotreq_Sc napisał(a):legia1990 napisał(a):Wielka żałoba !!!! To co grali to był jakiś 5 ligowiec . Zrobili kilka ładnych akcji, trochę niecelnych strzałów i nic więcej. Koniec świata. A najgorsze jest to ze wyszedłem w 90 minucie a przychodzę do domu a tu taki wynik . Drodzy bracia szkoda przychodzić na takie mecze . Mam nadzieje ze już takich okropnych meczy nie będzie . LEGIA&ZAGŁĘBIE
żal mi Ciebie i tych co woleli siedziec w kapciach przed monitorem
yahaya 1906 napisał(a):Piotreq_Sc napisał(a):legia1990 napisał(a):Wielka żałoba !!!! To co grali to był jakiś 5 ligowiec . Zrobili kilka ładnych akcji, trochę niecelnych strzałów i nic więcej. Koniec świata. A najgorsze jest to ze wyszedłem w 90 minucie a przychodzę do domu a tu taki wynik . Drodzy bracia szkoda przychodzić na takie mecze . Mam nadzieje ze już takich okropnych meczy nie będzie . LEGIA&ZAGŁĘBIE
żal mi Ciebie i tych co woleli siedziec w kapciach przed monitorem
Kolego z Legii,pochwaliłem Cię w innym temacie , ale w tym nie mogę,pozwól że wytłumacze Ci jedno.W Warszawie nie wiem dokładnie jaką macie mentalność ale w Sosnowcu jeździ się na każdy mecz bo nie liczy się tylko wynik sportowy.Mi wystarcza widok wychodzacych na Ludowy piłkarzy Zagłębia(oczywiście jezeli są godni mojej dumy ),zresztą spotkanie Braci też mi wystarcza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników