Były prezes Paweł Hytry

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Prezes Paweł Hytry

Postprzez patrios91 2010-06-07, 11:22 am

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):-Mniej wiecej Auguscie

Tylko mniej czy więcej ? Uważam, że cokolwiek się kibicom od tego pasibrzucha należy. Choć nie oczekuję na zbyt wiele.

Jedynie jak cokolwiek moze powiedziec to poprzez material wideo. Mysle,ze jakby odszedl sam,to oczyscil by swoje zhanbione imie. Jakby mial sie spotkac z kibicami,to moglby tego nie przezyc wiec pozostaje tylko material wideo,jesli w ogole stac go na taki krok.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-06-07, 11:25 am

patrios91 napisał(a):Jedynie jak cokolwiek moze powiedziec to poprzez material wideo.

Może będzie jakieś orędzie :lol:
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-06-07, 11:29 am

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):Jedynie jak cokolwiek moze powiedziec to poprzez material wideo.

Może będzie jakieś orędzie :lol:

Telebim wynajmie bo na takie speawy to kasa zawsze jest. Gorzej co z telebimu pozostanie :-)
patrios91

Postprzez dziejus 2010-06-07, 3:27 pm

Paweł Hytry..Dziękujemy!!!!WYPAD :twisted: A gdybyś nas słuchał,mógłbyś przejść do historii :czerwona:
dziejus

Postprzez August 2010-06-15, 8:57 am

dziejus napisał(a):Paweł Hytry..Dziękujemy!!!!WYPAD :twisted: A gdybyś nas słuchał,mógłbyś przejść do historii :czerwona:

Jak widać, Prezes ma się chyba dobrze. I zapewne ani myśli odchodzić skoro planuje działania z Chojnackim.
August

Postprzez patrios91 2010-06-15, 9:18 am

August napisał(a):
dziejus napisał(a):Paweł Hytry..Dziękujemy!!!!WYPAD :twisted: A gdybyś nas słuchał,mógłbyś przejść do historii :czerwona:

Jak widać, Prezes ma się chyba dobrze. I zapewne ani myśli odchodzić skoro planuje działania z Chojnackim.

Uwazajcie bo zobaczycie kibicow na stadionie jak ten pan ma dalej prezesowac. Nie dosc,ze amator...ale to jeszcze tepak i to nie jest gadanie jakiegos tam patriosa,bo on sam to potwierdza.
patrios91

Postprzez August 2010-06-15, 9:26 am

patrios91 napisał(a):Uwazajcie bo zobaczycie kibicow na stadionie jak ten pan ma dalej prezesowac. Nie dosc,ze amator...ale to jeszcze tepak i to nie jest gadanie jakiegos tam patriosa,bo on sam to potwierdza.

Wyrobi siÄ™, zobaczysz ;-)
August

Postprzez patrios91 2010-06-15, 9:31 am

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):Uwazajcie bo zobaczycie kibicow na stadionie jak ten pan ma dalej prezesowac. Nie dosc,ze amator...ale to jeszcze tepak i to nie jest gadanie jakiegos tam patriosa,bo on sam to potwierdza.

Wyrobi siÄ™, zobaczysz ;-)

Hehe...jak juz klub upadnie. ;-) Mam nadzieje,ze Pietrzi wybierze Legie i bede mogl ogladac Zaglebiaka ;-)
patrios91

Postprzez August 2010-06-15, 9:34 am

patrios91 napisał(a):Hehe...jak juz klub upadnie. Mam nadzieje,ze Pietrzi wybierze Legie i bede mogl ogladac Zaglebiaka

Wyrobi się, niczym majtki w kroku. To miałem na myśli :brawo:

A na poważnie, niech Rafał wybierze rozwiązanie dla nie go po prostu najlepsze. Liczę, że w końcu jakiś rodowity załębiak zagości na piłkarskich salonach. Kwesite finansowe to osobna sprawa.
August

Postprzez patrios91 2010-06-15, 9:39 am

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):Hehe...jak juz klub upadnie. Mam nadzieje,ze Pietrzi wybierze Legie i bede mogl ogladac Zaglebiaka

A na poważnie, niech Rafał wybierze rozwiązanie dla nie go po prostu najlepsze. Liczę, że w końcu jakiś rodowity załębiak zagości na piłkarskich salonach. Kwesite finansowe to osobna sprawa.

Legia teraz konkretne sie wzmacnia i mysle,ze Pietrzi bylby takim Rybusem,badz Borysiukiem bo z samych "gwiazdeczek" Legia nie zyje,a mlodzi odgrywaja tam jedna z najwiekszych rol,nie mowiac juz o rozwijaniu mlodziezy w Legii bo to jest chyba ich najmocniejsza strona. Krotko mowiac..nie obawiam sie,ze Pietrzi nie bedzie gral regularnie w Legii.
patrios91

Postprzez Blajpios 2010-06-15, 10:23 am

August napisał(a):

Ostatnim był Kubica (a w mniejszym wymiarze Treściński, było nie było Mistrz Polski). Ale niezbyt dobrze na tym wyszedł w tym regionie ostatni zagłębiowski internacjonał, sądząc po tym, co wypisywano tu właśnie, na tym forum tak bardzo niby dbającym o szerokie kariery Zagłębiaków (Treścińskiemu też nie posłużyło to, ale to inna bajka; w dużej mierze sam się przyczynił, choć na pewno na wpadanie w ogólnopolską plagę dziesięcioleci korupcji inaczej trzeba patrzeć u jakiegoś jak on młodzika, co nagle znajduje się wewnątrz systemu bez oparcia, samemu).
Dlatego tak samo, jak Kol. August życzę młodemu, by po prostu wybrał to, co dla niego najlepsze, co największe szanse rozwoju zawodowego mu stworzy. Podobnie myślę - i co do innych utalentowanych młodych, jeżeli mają z klubu odchodzić. NIech też za bardzo nie kierują się "tymi patriotycznymi życzeniami kibiców od pstrej łaski" - bo czeka ich los Drzymonta albo Marka, ostatnich talentów zagłębiowskich zmarnowanych.
Blajpios

Postprzez August 2010-06-30, 11:09 am

Teletubisie mówią pa pa :) :niezle: :brawo:
August

Postprzez Koterwa 2010-06-30, 11:13 am

NO W KOŃCU :!: :!:
Koterwa

Postprzez patrios91 2010-06-30, 11:17 am

Przepraszam bardzo....czy ja snie ? Czy to prawda,ze 50 % nieszczesc klubu odejdzie ? Uszczypnijcie mnie :!:
patrios91

Postprzez Koterwa 2010-06-30, 11:21 am

Trza to oblać ;-)
Koterwa

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników