Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
WOJTEK napisał(a):4 LIGA?ODPOWIEM CI JEDNYM ZDANIEM.s*******aj ZAJEBANA,GLIWICKA GNIDO.wcx napisał(a):WOJTEK napisał(a):NIE CHODZI O GRATULACJE.A MÓWI CI COŚ NAZWISKO MARIANA DUSZY,BYŁEGO SĘDZIEGO?
jeszcze tydzień temu chcieliście świętować powrót na lidera, "zagłębie liderem' - a dzisiaj co? zabrakło odwagi i honoru by pogratulować Piastowi, że tak odskoczył? My wygraliśmy z Odrą grając 11:11 a wy co ?( w 11:9 każdy by tak potrafił). 4 liga coraz bliżej gołbiarze!
DaMi napisał(a):Dzisiaj rozmawiałem z pewną osobą dobrze poimformowaną i na 95% cała liga jest ustawiana pod Chwasta , sędzia miał za zadanie wygwizdać remis w meczu z lechem i mu się to udało ( Ujek najlepszy gracz Zagłębia a wiec oposciło boisko )
A najlepsze jest to , że zawodnicy wiedzą o tym , że raczej już nie awansują ale powiedzieli , że grają już tylko dla kibiców i dla nikogo więcej !!!!!!!!! Nie wiem czy to jest bankowe ale ......
NIE GADAŁEM ZE STOLPĄ !!!!!!
BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE
gliwiczanin napisał(a):Nie mam zamiaru z nikim polemizować na temat kupowania, sprzedawania pojedyńczych meczy, całych kolejek, itd. itp.
gliwiczanin napisał(a):Po pierwsze:
na forum III Ligi przeczytałem nie tak dawno wypowiedzi kibiców Zagłębia kierowane zapewne do kibiców Piasta zwiazane z tym iż dzięki "rozjemcom" z Warszawy przekrętów nie dało się zrobić (POLONIA - PIAST). Po sobotnim meczu znowu czytam, iż sedzia z Warszawy to miał nam wasz mecz zremisować - i według was to zrobił.
Ludzie, Wy przecież wmawiacie Sobie iż nie grały drużyny Zagłębie - Lech, tylko sędziowie. Czy więc sędzia kazał:
- w 28 minucie niejakiemu Panu Staweckiemu pudłować do pustej bramki Lecha
- w 77 minucie Panu Łuczywkowi z wolnego strzelać ponad bramką,
- a w 94 minucie Panu Twardawie z dwóch metrów trafić prosto w bramkarza?
Pewnie też zawodnikom Lecha, a w szczególności Panu Malinowskiemu kazał trafić prosto w waszego bramkarza pod koniec I połowy.
gliwiczanin napisał(a):po drugie:
zgadzam się z Wami co do tego iż Piast przegrał dosyć ważne mecze: czy to z wami, czy też z Włókniarzem. Ale to dzięki tym meczom pasjonujecie się i rozpisujecie na temat szans waszej ukochanej drużyny do samego końca, bo przewaga była już bardzo duża - i została wypracowywana przez cały sezon - również w I rundzie.
gliwiczanin napisał(a):po piąte:
awans: jeszcze nie jesteśmy w II lidze. Pożyjemy, zobaczymy - lecz gdyby okazało sie że:
- nie awansujemy na rzecz Lecha - to im pogratulujemy koncowego sukcesu !!!
- jeżeli Wy awnsujecie - to też gratulacje bedą (przez szacunek dla wyników i końcowej tabeli)
- jeżeli jednak to MY awansujemy - to mamy cały okres transferowy na zmiany - a zawodników na rynku coraz więcej. Aha, i nie oczekujemy wtedy od was gratulacji - bo przecież zaden Zagłębiak się tak nie poniży, nieprawdaż ???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników