Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
roberto85 napisał(a):temat dotyczy spotkania Elana Toruń - Zagłębie Sosnowiec a pan moderator mowi zeby niewypowiadac sie na temat spotkan itp. zenada!
ps. podroz na spotkanie rowniez dotyczy tematu
roberto85 napisał(a):to najlepiej zamknijcie cale forum i nagrodzcie siebie nawzajem!! pozdro
django napisał(a):Pierwsza bramka super. Właśnie od tego jest Sławek Pach, żeby rzucać takie piły. Jak wróci do pełnej formy fizycznej (i nie zainteresują sie nim we Wrocławiu) to może będziemy mieć wreszcie ofensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia. Dobrze, że Lacha w końcu strzelił, ale triumfujący ton Pierścionka na konferencji trochę nie na miejscu, bo ze skrótu wynika, że powinien strzelić trzy. No i kolejny świetny mecz Filipa. Ciekawe, czemu kolega Rossoneri tak ucichł w jego temacie?
Sir napisał(a):django napisał(a):Pierwsza bramka super. Właśnie od tego jest Sławek Pach, żeby rzucać takie piły. Jak wróci do pełnej formy fizycznej (i nie zainteresują sie nim we Wrocławiu) to może będziemy mieć wreszcie ofensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia. Dobrze, że Lacha w końcu strzelił, ale triumfujący ton Pierścionka na konferencji trochę nie na miejscu, bo ze skrótu wynika, że powinien strzelić trzy. No i kolejny świetny mecz Filipa. Ciekawe, czemu kolega Rossoneri tak ucichł w jego temacie?
Ja juz o tym " slabym " Filipie pisalem wczesniej, ale pomililem kolege Novacka z rossonierrim.
Szkoda, bo chyba zabiora nam po rundzie Filipa.
Brawo dla Bensza. Wreszcie czyste konto
novack napisał(a):Sir napisał(a):(...)Ja juz o tym " slabym " Filipie pisalem wczesniej, ale pomililem kolege Novacka z rossonierrim.
Szkoda, bo chyba zabiora nam po rundzie Filipa.
Brawo dla Bensza. Wreszcie czyste konto
Czy mam rozumieć , że to niby ja źle wypowiadałem sie na temat Filipa? Nie przypominam sobie, ale najlepiej poszukać jakiegoś mojego cytatu na ten temat, raczej go nie znajdziesz.
roberto85 napisał(a):przeciesz nie trzeba Szatana ogladac co mecz zeby wiedziec ze on nie prezentuje poziomu
maniek-75-75 napisał(a):roberto85 napisał(a):przeciesz nie trzeba Szatana ogladac co mecz zeby wiedziec ze on nie prezentuje poziomu
brak mi słów...po prostu już tego czytać nie mogę....nie tak dawno Filipowicz nie miał żadnego poziomu....
Użytkownicy przeglądający ten dział: aro10