Polonia/Sparta Świdnica - Zagłębie (2 mecze)

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Polonia/Sparta Świdnica - Zagłębie (2 mecze)

Postprzez Smazu 2009-06-15, 7:19 pm

Za nie długo będziemy w barażach.. o awans :lol:
Jarota też nie musi grać baraży więc możliwe że Bielsko awansuje do naszej grupy :!: :brawo:
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez August 2009-06-15, 7:20 pm

romi_k9 napisał(a):Co za jeden wielki syf.Obawiam się że przez ten burdel z planowanego oblężenia Sparty wyruszy tylko mała delegacja.Bo Ja i pewnie dużo innych osób nie majac pewności nie wezmie wolnego by w połowie drogi zawrócić.Pragnę z tego miejsca pozdrowić PZPN głośnym okrzykiem C**j wam w dupe!!!

Co Ty, na przyjemności to oni musza zasłużyć :lol:
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez uzielone 2009-06-15, 7:40 pm

Gdyby ten mecz i rewanż w zaistniałej sytuacji miały się odbyć to jest to ewidentne robienie sobie przez PZPN jaj z kibiców oraz klubów. Szkoda Polonii i jej kibiców bo dla Nich dwumecz z Zagłębiem to nie lada atrakcje i emocje, dla nas kara za beznadziejny i zmarnowany sezon oraz złość na bezsilność wobec nieudaczników z PZPN-u. Mam jednak nadzieję, że do niego nie dojdzie i PZPN w porę się przebudzi :czerwona:
uzielone

Postprzez August 2009-06-15, 7:43 pm

uzielone napisał(a):Gdyby ten mecz i rewanż w zaistniałej sytuacji miały się odbyć to jest to ewidentne robienie sobie przez PZPN jaj z kibiców oraz klubów. Szkoda Polonii i jej kibiców bo dla Nich dwumecz z Zagłębiem to nie lada atrakcje i emocje, dla nas kara za beznadziejny i zmarnowany sezon oraz złość na bezsilność wobec nieudaczników z PZPN-u. Mam jednak nadzieję, że do niego nie dojdzie i PZPN w porę się przebudzi :czerwona:

Sprawa dotyczy juz nie tylko nas ale i Jaroty (tez nie musiałaby grać baraży) oraz Koronowa i Lechii (to one grałyby w barażach). Co do przebudzenia, zostało niewiele czasu na przebudzenie bo tylko wtorek.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Tyfy 2009-06-15, 8:26 pm

August napisał(a):Sprawa dotyczy juz nie tylko nas ale i Jaroty (tez nie musiałaby grać baraży) oraz Koronowa i Lechii (to one grałyby w barażach). Co do przebudzenia, zostało niewiele czasu na przebudzenie bo tylko wtorek.

Mam nadzieję że imbecyle z PZPNu coś jutro wymyślą bo dla Waszej drużyny i Was II liga jest jak najbardziej realna i wskazana bo mecze z Polonią nie będą wielką trudnością,ale jednak wrazie wskoczenia Koronowa i Lechii to mam nadzieję że Nasze szanse podskoczą do 80% że w przyszłym sezonie po długich i ciężkich cierpieniach złapiemy IIlogowe boiska :!:
Tyfy

Postprzez maly__kibic 2009-06-15, 10:50 pm

Oni wymyślą i obudzą się, ale dopiero po rozegranych meczach.
Podejrzewam, że i tak te mecze JUŻ są o nic, czekać musimy tylko
aż Ci z PZP-nu to zauważą .
maly__kibic

Postprzez PiotrK 2009-06-16, 7:15 am

Jak ktos chce sie zabrac to mam jeszcze kilka miejsc w samochodzie. Pisac na priv.
PiotrK

Postprzez Klaara 2009-06-16, 8:27 am

Baraż chcąc nie chcąc się odbędzie; dzis zostało zarejestrowane stowarzyszenie "Oderka" wiec to już druga drużyna która w przyszłym sezonie nie zagra w II lidze; wynik baraży więc dla zagłębia nie będzie miał znaczenia...
Klaara

Postprzez mario1 2009-06-16, 9:26 am

no to mamy nadprogramowy sparing
mario1

Postprzez xaafuun 2009-06-16, 10:25 am

eMeR napisał(a):a ciekawe czy któryś z kibiców Świdnicy wyskoczy i zakrzyknie:
'SPARTANS!!!' :)

Muszę Cię kolego zmartwić, ale na Twoje nieszczęście a nasze szczęście nikt tak nie krzynknie.
W Świdnicy tylko POLONIA!!!

Mnie też ten bajzel w PZPN-ie irytuje. Najpierw szopka z Odrą Opole, teraz z Kotwicą Kołobrzeg, nikt nie wie ci się dzieje. A przed chwilką na onecie http://sport.onet.pl/74331,1248675,1990379,wiadomosc.html była taka bzdura żę ręce aż do ziemi opadają...

Pozd Rafał
xaafuun

Postprzez KalF92 2009-06-16, 10:44 am

W zeszłym sezonie myślałem że w PZPN większego burdelu już nie będzie. A tu proszę, niespodzianka nie dość że nie wiedzą kogo i za co karać ale nawet nie wiedzą kto ma grać w jakiej lidze.
A ja miałem taka cichą nadzieję że wraz z tamtym sezonem wszystko się ureguluje i będzie już dobrze, ale jest jeszcze gorzej zaraz się okarze że Wszystko było nie tak jak trzeba i wrócimy do ekstraklasy.
Kolejna Kompromitacja PZPN.
Tak czy inaczej na meczach trzeba być i pokazać że Kibicom Zagłębia należy się więcej niż III liga.
P.S PZPN, PZPN, jeb**, jeb** PZPN.....
PZPN :czerwona:
KalF92

Postprzez yahaya 1906 2009-06-16, 1:02 pm

Myśle że więcej i nie napinajcie sie reprezentujecie ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC,Sparta sie nie napina to i my sie nie napinajmy,troszke przyzwoitości.
yahaya 1906

Postprzez pawelpkibicpogoń 2009-06-16, 1:16 pm

Wróćmy może do tematu... mamy wtorek i dalej nic nie wiemy, czy mecz jest tylko sparingiem dla nas czy nie, ale pójdźmy dalej....mecze ze Świdnicą zagramy i niezależnie od wyników zostajemy, bo Odra i Kotwica itd... ale dlaczego pzpn i działaczyki nie dają szans walki dla Koronowa ? a może nawet i Lechii Zielona Góra ? A może coś już więcej wiadomo
pawelpkibicpogoń

Postprzez LucasUSA 2009-06-16, 1:44 pm

Posty z pytaniami w stylu "ilu was przyjedzie" i "ilu sie nas zapisalo" beda od tej pory nie tylko usuwane, ale odpowiednio nagradzane. Jak i wszelkie polemiki w stylu "na was wystarczy". Potraktujcie ten temat meczowy jako trening przed nastepnym sezonem.
LucasUSA

Postprzez KalF92 2009-06-16, 1:55 pm

Tak czy inaczej jest to przykre, bo to co robi PZPN sprawia że drużyny z Zielonej G i Koronowa nie mają szans na walkę o utrzymanie, tylko dla tego że w PZPN są sami niekompetentyni ludzie(bardziej pasowałoby idoci).
A najgorsze w tym wszystkim jest to że mamy baraże które najprawdopodobniej nic nie zmienią.
KalF92

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna