Zagłębie Sosnowiec - Nielba Wągrowiec 11.04.2009. 17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Nielba Wągrowiec 11.04.2009. 17:00

Postprzez kaziuu_ 2009-04-11, 7:19 pm

Racja zgadzam się z Wami. To była żenada. Brak mi słów. :czerwona:

Następny mecz za darmo .?? :lol:
kaziuu_

Postprzez Zagłębiaczek 2009-04-11, 7:24 pm

"najlepsi"
Zagłębiaczek

Postprzez juti82 2009-04-11, 7:27 pm

brawo zaglebie brawo tak dalej a bedzie w cipe-okregowka.Patalachy!!!!!!!!!!!!!
juti82

Postprzez luk1906 2009-04-11, 7:32 pm

ZAGLEBIE TO MY A NIE WY :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona:
luk1906

Postprzez August 2009-04-11, 7:33 pm

jaca661966 napisał(a):
emdżej napisał(a):A może to mają wspólnego, że dużo ludzi na święta wyjeżdża? I to przeważnie już w piątek wieczorem? Trudne do wydedukowania to nie

Z ta dedukcją to coś kiepsko u Ciebie. To po pierwsze. Po drugie - FRAJERSTWO - FRAJERSTWO - jeszcze raz FRAJERSTWO. Gwizdy gdy Zagłębie wychodzi na drugą połowe,szyderstwa od 30minuty ???? Bilety powinny być po 20zł , żeby cioty z panienkami za rączke nie przychodziły na MECZ !!!!!Na każdym sektorze powinno stać ze trzech z bojówki i lać w ryja wszystkich palantów co krzyczą przeciwko Zagłębiu. Grali jak umieją , lepiej nie potrafią .

Ci z "bojówki" to nie zwykłych ludzi, a tych co doprowadzili do tego , że dostajemy wpierdol od każdego kto przyjedzie na Ludowy, wziąć za jaja, wsadzić w dyby i na Patelni, każdy, kto miałby ochotę ,mógłby kopnąc w gołą dupę takiego Hytrego czy innego klubowego "decydenta" Za to poniżanie Klubu i Jego Kibiców.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Sarmat 2009-04-11, 7:37 pm

:czerwona: co to w ogóle było...żal dupę ściska jak sie patrzyło na te pośmiewisko
Ludzi dużo
Sarmat

Postprzez teofil 2009-04-11, 7:38 pm

jaca661966 napisał(a):
emdżej napisał(a):A może to mają wspólnego, że dużo ludzi na święta wyjeżdża? I to przeważnie już w piątek wieczorem? Trudne do wydedukowania to nie

Z ta dedukcją to coś kiepsko u Ciebie. To po pierwsze. Po drugie - FRAJERSTWO - FRAJERSTWO - jeszcze raz FRAJERSTWO. Gwizdy gdy Zagłębie wychodzi na drugą połowe,szyderstwa od 30minuty ???? Bilety powinny być po 20zł , żeby cioty z panienkami za rączke nie przychodziły na MECZ !!!!!Na każdym sektorze powinno stać ze trzech z bojówki i lać w ryja wszystkich palantów co krzyczą przeciwko Zagłębiu. Grali jak umieją , lepiej nie potrafią .

Całkowita racja jak nasi "piłkarze" mają grać dobrze jak przez godzinę cały stadion kibicuje przeciwnikowi ??.Jaką oni mają motywację skoro wszyscy są przeciwko im dla kogo oni mają grać ? bo na pewno nie dla śmiesznych kibiców, którzy są z zagłębiem jak jest dobrze, a przeciwko jak jest źle. :czerwona: postawa zawodników też nie zasługuje na pochwałę ale teraz jest ważne wsparcie i to żeby utrzymali się w obecnej lidze ;-( nie zostaje nic innego jak tylko kibicować dalej i czekać na wyniki ale nie ma się co wstydzić zagłębia
teofil

Postprzez Sarmat 2009-04-11, 7:45 pm

teofil napisał(a):
jaca661966 napisał(a):

Całkowita racja jak nasi "piłkarze" mają grać dobrze jak przez godzinę cały stadion kibicuje przeciwnikowi ??.Jaką oni mają motywację skoro wszyscy są przeciwko im dla kogo oni mają grać ? bo na pewno nie dla śmiesznych kibiców, którzy są z zagłębiem jak jest dobrze, a przeciwko jak jest źle. :czerwona: postawa zawodników też nie zasługuje na pochwałę ale teraz jest ważne wsparcie i to żeby utrzymali się w obecnej lidze ;-( nie zostaje nic innego jak tylko kibicować dalej i czekać na wyniki ale nie ma się co wstydzić zagłębia

a jeśli nie trafia się z 6metrów w bramkę to nie jest śmieszne ?
Grali jak pajace i dostali adekwatne " podziękowanie " od kibiców , najlepiej było wyjść.
Sarmat

Postprzez denacik81 2009-04-11, 7:50 pm

Witam wszystkich prawdziwych kibiców Zagłębia!

Moim skromnym zdaniem zarząd przed tym meczem chciał ewidentnie "wybielić" siebie wymyślając karanie zawodników poprzez kibiców! Na meczu było 5000 kibiców ( a raczej sprzedanych biletów ) pewnie było by więcej ale brakło :)
Więc łatwo policzyć jaka będzie kara 5.000 x 7 zł = 35.000

Myślę że w tym meczu zawodnikom nie zabrakło motywacji tylko.......... umiejętności !
Nie ma co się oszukiwać ..... prawda jest smutna! Mamy kilku zawodników którzy powinni grac w Zagłębiu.
Nie ma co zwalniać trenera czy "jechać" dalej z zawodnikami .

Ciekawy jestem co teraz zrobi zarząd klubu..... kto teraz będzie winny ???????? kogo teraz będą karać ????? Może tych co nie mogli grac? ( np. przez kontuzje )

Kibice teraz powinni się domagać kary dla zarządu klubu! to oni są wszystkiemu winni! takie transfery jakie zrobili to jest jakaś kpina ! ! ! !

ZARZĄD DOPROWADZIŁ ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC NA DNO :!: :!: :!: :!:

NALEŻY SIĘ IM ZA TO CZERWONA KARTKA----- :czerwona: :czerwona: :czerwona:
denacik81

Postprzez Nagash 2009-04-11, 7:50 pm

Teofil nie mędrkuj jasne że z Zagłębiem na dobre i na złe tylko dlaczego Zagłębie robi ze mnie idiotę :-(
Nagash

Postprzez Schabu 2009-04-11, 7:51 pm

Poszedłem na ten mecz tylko dlatego,że mnie kumple wybłagali :!:
Z góry wygrałem bo pewny wpierdol był.
Na szczęście wyszedłem w 60 minucie i żałuje,że aż tyle cennych minut straciłem na oglądanie piłkarskiego gówna :!: :!:
Dziwie się tym ludziom,że trochę ich przyszło ... bo pewnie za złotówkę mecz był,dlatego ich było trochę.
Po takim meczu wszyscy po przynajmniej 45 minutach powinni opuścić stadion :!: :!:

Na następny mecz za darmo wjazd i pół litra gratis.
Pozdrawiam tych którzy mają czelność pisać,że w następnym meczu będzie lepiej :lol: :lol: :lol:

Dziś liczyłem średnią celnych podań,wyszło mi między dwa a trzy więc powodzenia.
Zostaliśmy najbardziej szmaciarskim klubem w Polsce.
A wizerunek ciężko odzyskać.
Schabu

Postprzez kaupa90 2009-04-11, 7:52 pm

Całkowita racja jak nasi "piłkarze" mają grać dobrze jak przez godzinę cały stadion kibicuje przeciwnikowi ??.Jaką oni mają motywację skoro wszyscy są przeciwko im dla kogo oni mają grać ? bo na pewno nie dla śmiesznych kibiców, którzy są z zagłębiem jak jest dobrze, a przeciwko jak jest źle. :czerwona: postawa zawodników też nie zasługuje na pochwałę ale teraz jest ważne wsparcie i to żeby utrzymali się w obecnej lidze ;-( nie zostaje nic innego jak tylko kibicować dalej i czekać na wyniki ale nie ma się co wstydzić zagłębia[/quote]

a jeśli nie trafia się z 6metrów w bramkę to nie jest śmieszne ?
Grali jak pajace i dostali adekwatne " podziękowanie " od kibiców , najlepiej było wyjść.[/quote]

jak już wcześniej pisałem gra naszych też była chujowa więc zgadzam się z tobą i chyba lepiej było wyjść niż jechać po piłkarzach przez 60 min.
kaupa90

Postprzez denacik81 2009-04-11, 7:52 pm

Witam wszystkich prawdziwych kibiców Zagłębia!

Moim skromnym zdaniem zarząd przed tym meczem chciał ewidentnie "wybielić" siebie wymyślając karanie zawodników poprzez kibiców! Na meczu było 5000 kibiców ( a raczej sprzedanych biletów ) pewnie było by więcej ale brakło :)
Więc łatwo policzyć jaka będzie kara 5.000 x 7 zł = 35.000

Myślę że w tym meczu zawodnikom nie zabrakło motywacji tylko.......... umiejętności !
Nie ma co się oszukiwać ..... prawda jest smutna! Mamy kilku zawodników którzy powinni grac w Zagłębiu.
Nie ma co zwalniać trenera czy "jechać" dalej z zawodnikami .

Ciekawy jestem co teraz zrobi zarząd klubu..... kto teraz będzie winny ???????? kogo teraz będą karać ????? Może tych co nie mogli grac? ( np. przez kontuzje )

Kibice teraz powinni się domagać kary dla zarządu klubu! to oni są wszystkiemu winni! takie transfery jakie zrobili to jest jakaś kpina ! ! ! !

ZARZĄD DOPROWADZIŁ ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC NA DNO :!: :!: :!: :!:

NALEŻY SIĘ IM ZA TO CZERWONA KARTKA----- :czerwona: :czerwona: :czerwona:
denacik81

Postprzez jacmar 2009-04-11, 7:52 pm

zgadzam się z tymi którzy są przeciwni szydzeniu z zawodników,można też przegrać każdy mecz ,ale wychodząc na boisko trzeba zostawić na nim całe serce i zdrowie nawet brak umiejętności można nadrobić ambicją i wolą walki-tu tego niebyło....niestety
jacmar

Postprzez Sachi 2009-04-11, 8:00 pm

@kaupa90 - Powiem ci jedną śmieszną rzecz. Jak śpiewaliśmy, czy to w tym czy innym meczu, to oni nie potrafili kopnąć piłki. Jak w drugiej połowie zaczęli(śmy) wrzucać, niemal kibicować Nielbie to piłkarze Zagłębia od razu zaczęli grać lepiej, z klepki, krótkimi podaniami, stwarzali zagrożenie. Więc tu chyba coś jest nie tak.

Fakt faktem głupio się czuje. Podczas meczu krzyczałem razem z tłumem, jak podeszli do nas zawodnicy nie miałem siły nic krzyknąć. Popatrzyłem im w oczy, niektórzy się niemal popłakali. W sumie, nie dziwię im się.

Ale mimo wszystko - jesteśmy do jasnej cholery klubem, który spadł z Ekstraklasy.
Może nie graliśmy jakoś zbyt rewelacyjnie a odejście paru zawodników nie powinno powodować aż TAKIEGO spadku jakości gry, serio.

Trochę z innej beczki - Pierwsza połowa tragiczna, do luftu, zabić, zakopać, zapomnieć. Druga połowa lepiej (Serio, nie wiem od czego to zależy, przestaliśmy ich dopingować - zaczęli grać lepiej). Tyle, że nic to nie dało bo problemem było wstrzelenie piłki do bramki z okolicy szóstego metra.
Sachi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna