Zagłebie - Kotwica

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez roxy 2008-09-03, 9:47 pm

gość z Kotwicy pisze,że trzeba być z drużyną na dobre i na złe...Jasne!Kiedyś Zagłębie do niższych lig,aż do likwidacji spuścili działacze.Potem w niebyt wyrzucił nas Tochel z piłkarzynami,za korupcję,teraz grają w klubie nieudacznicy,którzy chcą większą kasę tylko za to,że grają w Zagłębiu!Ale czy grają?A Ci co kupczyli meczami,dziś grają sobie w najlepsze w wyższych ligach,Ujek,Treśćiński itd.To jest normalne?!Przypomnijcie sobie ich wypowiedzi z przed paru lat?Łatwo to można poczytać,na dawno nie aktualizowanej stronie Zagłębia...Zawsze to kibice mają być wierni i najlepiej nie myślący,podobną zasadę wyznaje kościół katolicki w stosunku do swoich wiernych,byleby taca się zgadzała.Ja jestem najnormalniej w świecie w ku....ny!
roxy

Postprzez hellboyek 2008-09-03, 9:49 pm

hellboyek

Postprzez Persymona 2008-09-03, 9:53 pm

Brawo Panie Szatanie i Panie Hytry,dobrze że tacy profesjonaliści pracują/są właścicielami Zagłębia,gdyby nie te 0 zł od Pana Szatana i nie ta wiedza ogólna Pana Hytrego to jeszcze byśmy awansowali i co by było?Brawo również dla naszego wspaniałego,doświadczonego mającego autorytet u piłkarzy(bo sam był wielkim piłkarzem)Pana Pierścionka,brawo Panie Piotrze,powiem Panu iż powinien Pan częściej chodzić na solarium bo z każdą porażką Pan blednieje,jeszcze parę meczy i będzie Pan biały,choć mi się wydaje że jest Pan coraz bardziej zielony jeśli chodzi o zakres wiedzy piłki nożnej.Brawo również za cenę biletu,jest bardzo adekwatna do poziomu gry,ligi w której gra Zagłębie ale nie muszę tego pisać przecież każdy widzi jak wiele kibiców ściągają mecze Zagłębia na Ludowy,brawo a nawet brawisomo bo 1,5 tys kibiców jak na Zagłębie Sosnowiec to super wynik,widać iż produkt się dobrze sprzedaje!!!

Podsumowując;ISTNE KOKODŻAMBO!!!

A teraz na serio;Do póki kur** nie zmieni się zarząd to nie pójde na mecz Zagłębia,mimo iż w ostatnich latach opuściłem jeden mecz u siebie(i to w Wodzisławiu) byłem z nimi na dobre i na złe to dziś miarka się przebrała i nie mam nic do piłkarzy bo ci się starają i wbrew temu co napisałem nie mam nic do Pierscionka bo chłop chce dobrze,tylko to wina tego prawie jak zarządu iż doprowadzili Zagłębie do takiego stanu,takiej c***** już dawno nie przeżyłem,niema NIC,niema poziomu,wyników,chodziłem dla atmosfery meczowej której obecnie też niema bo jakiś błazen wymyślił takie ceny biletów iż każdy o zdrowych zmysłach nie pójdzie na mecz,więc frekwencja jest niska,doping jest słaby więc niema NIC.

Więc postanowiłem że nie będę chodził na mecze piłkarskiego Szatana,ups przepraszam Zagłębia,bo nie warto wydać 10 zł na takie "coś" po prostu nie mam czystego sumienia idąc na mecz,jako iż nie mam pieniędzy aby chodzić regularnie i na hokej i na piłkę to w tym przypadku wybór jest bardzo łatwy,hokej walczy i medal,bilety są tansze,bedzie atmosfera meczowa i choć nie jestem fanem hokeja będę chodził na tą dyscyplinę bo wiem ze jest sens...

Na piłkę pójdę wtedy jak zmieni się zarząd/będzie awans/bilety będą nie droższe niż 5 zł

Pozdrawiam.
Persymona

Postprzez Lopezzz 2008-09-03, 9:56 pm

Czy ktos jescze wierzy w te brednie że gramy o awans? Z taką grą to może bysmy zawojowali w 3 lidze, walczymy juz o utrzymanie. Niewierze ze w tej rundzie jesiennej nagle cos sie diametralnie zmieni. Brak słów poprostu, w tak frajerski sposób przegrac....
10 zł dawac za takie cyrki, ja podziękuje.
Lopezzz

Postprzez Strooś 2008-09-03, 9:56 pm

Nie udzielałem się na forum jakiś czas, ale dzisiaj przelała się czara goryczy. Jedna wielka kompromitacja najpierw organizacyjna, a potem sportowa. Niestety z taką grą nie utrzymamy się w tej lidze, to co dzisiaj widziałem to brak jakiegokolwiek pomysłu na grę. Dwa podania w poprzek boiska na swojej połowie, jedno do tyłu i długa piłka pod pole karne przeciwnika – tak to można grać w B klasie. Niestety rzeczywistość dzisiaj okazała się bardzo brutalna. Najpierw klapa organizacyjna z oświetleniem, ten incydent obnażył całą amatorszczyznę ludzi odpowiedzialnych za obiekty MOSIR, potem żenująca gra piłkarzy biegających w koszulkach ze znaczkiem ZAGŁĘBIA, aczkolwiek do tak słabej ich gry w dużej mierze przyczynił się nasz trener, który na siłę szuka dla większości z nich nowych pozycji.
(swoją drogą nie zdziwię się jak w następnym meczu na prawym skrzydle zobaczymy szarżującego Gostomskiego :D ) Trener Pierścionek kompromituje siebie już od jakiegoś czasu, ale na litość Boską niech nie kompromituje już tego klubu.
Żeby nie było tak całkiem ponuro na koniec dostrzegam w tym wszystkim jeden pozytyw: gorzej już być nie może… no chyba, że się mylę?

pozdrawiam
Strooś

Postprzez Smazu 2008-09-03, 10:02 pm

Lopezzz napisał(a):
gala85 napisał(a):Smazu i gala85 dwa bratanki!I do szabli i do szklanki!

Smazu czy my sie wogole znamy??

Smazu zna sie z każdym

Haha :D
@gala85 użyłem specjalnego kodu,więcej info na forum testowym.
No to PP <papa> i w zamian za niego kto?Może zapytam mojego byłego trenera od WFu czy potrenuje paru piłkarzyków?Jedynie cud nad Brynicą może uratować Zagłębie...
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez jackal29 2008-09-03, 10:05 pm

Żeby być kibicem Zagłębia , to trzeba być cierpliwym i to bardzo...

Moja jest na wyczerpaniu....

Wyp....lać z pseudoznawcami i tandetnymi "działaczami" czytaj - darmozjadami!!!

.....do pierścienia nic nie mam....
jackal29

Postprzez roxy 2008-09-03, 10:08 pm

to co, ile dajecie czasu Pierścionkowi?Czy ktoś z zarządu zadaje sobie trud i czyta te nasze wypowiedzi?Czy może dalej kibiców Zagłębia traktuje się jak zło konieczne?
roxy

Postprzez mario999 2008-09-03, 10:10 pm

roxy napisał(a):to co, ile dajecie czasu Pierścionkowi?Czy ktoś z zarządu zadaje sobie trud i czyta te nasze wypowiedzi?Czy może dalej kibiców Zagłębia traktuje się jak zło konieczne?

Ile czasu daja sobie.
wypierd.... tych wszystkich pseudodzialaczy ktorzy za darma biora kase
mario999

Postprzez kct 2008-09-03, 10:13 pm

Niestety na mecz nie udało mi się przybyć. Ale wiem że mimo wszystko są w tej drużynie tacy dla których ten klub a raczej gra w tym klubie jest całym światem i wypruwają sobie żyły żeby zagrać jak najlepiej, żeby na treningach trener ich dostrzegł, żeby spełniać swoje marzenia na Ludowym i usłyszeć wśród kibiców swoje nazwisko ale nie w formie kpiny ale pochwały która wzmocni do dalszych starań! I nie można mówić że zawodnicy są źli! Bo to obarcza wszystkich! Drużyna drużyną, 1 za wszystkich wszyscy za 1 ? Chyba nie tutaj..? Napewno nie można powiedzieć że ci, którzy od dziecka są w tym klubie i dziś byli wśród wytypowanych do meczu z kotwicą są źli! Skoro tyle lat grają to to napewno nie może być 100%-towym nieporozumieniem. To absurd. Jeszcze raz powtarzam- nie wszyscy są złymi graczami! I ja jestem za tymi "niewszystkimi" , bo ciągle robią dla tego klubu wszystko, poświęcają masę swojego czasu, nie mają urlopu jak normalni ludzie pracujący, nie mogą wyjechać z rodziną totalnie nigdzie bo 2 dni wolnego to GÓRA! Do tego dochodzą problemy zdrowotne, o których nie wie też żaden z kibiców z których bardzo wiele tak bezczelnie krytykuje zawodników na każdym kroku, bo o tym wie tylko rodzina...Ale jestem w jednej z tych rodzin i wiem, że reakcja piłkarzy na ból po meczu, na negatywne wyniki lekarskie, na prośby wśród członków rodziny by dać sobie spokój z tą piłką, są bardzo emocjonalne i zdecydowane! I za każdym razem kończy się na: "Dajcie spokój, to całe moje życie, to jest to co kocham i na to nie ma siły z którą bym sobie nie dał rady" . Kolejna sprawa to kwestia zarobków! Wcale nie jest tak kolorowo drodzy kibice jak wam się wydaje...To wręcz żenada jak się sprawy mają jeśli chodzi o dorobek piłkarza zagłębia. Może kiedyś wyjdzie to wszystko na jaw i zobaczycie dla jakich "kokosów" grają dla Was piłkarze zagłębia, bo oni grają głównie dla Was!
Co do trenera...dla mnie jest człowiekiem zdezorientowanym, nie do końca wiedzącym czego chce a może raczej czego powinien chcieć, jak zadecydować.. Nie mówie że jest zły, bo nie mnie tu oceniać... Ale chyba za wcześnie dla niego na to stanowisko..
Chłopaki z drużyny! Trzymajcie sie ciepło! Mam nadzieję, że nadejdzie dzień w którym każdy z Was będzie mógł wyciągnąć rękę po swoją gwiazdę z nieba marzeń rozciągającym się nad stadionem Zagłębia. Do tego niestety nie wystarczy ta wasza pasja , wysiłek... Potrzebujecie TRENERA w całej swej okazałości, który wyrysuje wam wasze ścieżki na boisku i sprawi że znów uwierzycie w siebie. NIE PODDAWAĆ SIĘ!!
Pozdrawiam

... ;*
kct

Postprzez esox26 2008-09-03, 10:22 pm

W sobote pisalem że PIERSCIONEK nie ma pojęcia o trenerce i że sam poprowadzilbym lepiej drużyne to strasznie na mnie jechali!!!!!!!!!a prawda jest taka B klasa jest odpowiednim miejscem dla naszego trenera wraz z jego grajkami tam moze coś zagrają????jest mi przykro że mój klub zaznaczam klub prezentuje się tak słabo choć mam nadzieje że utrzymaja sie w tej slabej lidze i że kiedys nadejda dla nas czasy świetności.Pomimo tego wszystkiego nadal chodze dumnie w koszulce ZAGŁĘBIA po Dublinie z głowa uniesioną do góry!!!!!
esox26

Postprzez Raul75 2008-09-03, 10:26 pm

czy wysłuchaliście konferencji prasowej?? Czy trener z sarkazmem dziekuje Adamowi czy też źle to interpretuję?

[ Dodano: 2008-09-03, 11:33 pm ]
[quote="kct"]Niestety na mecz nie udało mi się przybyć. Ale wiem że mimo wszystko są w tej drużynie tacy dla których ten klub a raczej gra w tym klubie jest całym światem i wypruwają sobie żyły żeby zagrać jak najlepiej, żeby na treningach trener ich dostrzegł, żeby spełniać swoje marzenia na Ludowym i usłyszeć wśród kibiców swoje nazwisko ale nie w formie kpiny ale pochwały która wzmocni do dalszych starań! I nie można mówić że zawodnicy są źli! Bo to obarcza wszystkich! Drużyna drużyną, 1 za wszystkich wszyscy za 1 ? Chyba nie tutaj..? Napewno nie można powiedzieć że ci, którzy od dziecka są w tym klubie i dziś byli wśród wytypowanych do meczu z kotwicą są źli! Skoro tyle lat grają to to napewno nie może być 100%-towym nieporozumieniem. To absurd. Jeszcze raz powtarzam- nie wszyscy są złymi graczami! I ja jestem za tymi "niewszystkimi" , bo ciągle robią dla tego klubu wszystko, poświęcają masę swojego czasu, nie mają urlopu jak normalni ludzie pracujący, nie mogą wyjechać z rodziną totalnie nigdzie bo 2 dni wolnego to GÓRA! Do tego dochodzą problemy zdrowotne, o których nie wie też żaden z kibiców z których bardzo wiele tak bezczelnie krytykuje zawodników na każdym kroku, bo o tym wie tylko rodzina...Ale jestem w jednej z tych rodzin i wiem, że reakcja piłkarzy na ból po meczu, na negatywne wyniki lekarskie, na prośby wśród członków rodziny by dać sobie spokój z tą piłką, są bardzo emocjonalne i zdecydowane! I za każdym razem kończy się na: "Dajcie spokój, to całe moje życie, to jest to co kocham i na to nie ma siły z którą bym sobie nie dał rady" . Kolejna sprawa to kwestia zarobków! Wcale nie jest tak kolorowo drodzy kibice jak wam się wydaje...To wręcz żenada jak się sprawy mają jeśli chodzi o dorobek piłkarza zagłębia. Może kiedyś wyjdzie to wszystko na jaw i zobaczycie dla jakich "kokosów" grają dla Was piłkarze zagłębia, bo oni grają głównie dla Was!
Co do trenera...dla mnie jest człowiekiem zdezorientowanym, nie do końca wiedzącym czego chce a może raczej czego powinien chcieć, jak zadecydować.. Nie mówie że jest zły, bo nie mnie tu oceniać... Ale chyba za wcześnie dla niego na to stanowisko..
Chłopaki z drużyny! Trzymajcie sie ciepło! Mam nadzieję, że nadejdzie dzień w którym każdy z Was będzie mógł wyciągnąć rękę po swoją gwiazdę z nieba marzeń rozciągającym się nad stadionem Zagłębia. Do tego niestety nie wystarczy ta wasza pasja , wysiłek... Potrzebujecie TRENERA w całej swej okazałości, który wyrysuje wam wasze ścieżki na boisku i sprawi że znów uwierzycie w siebie. NIE PODDAWAĆ SIĘ!!
Pozdrawiam

... ;*[/quote
a to dla mnie osobiście bardzo ciekawy głos w naszej dyskusji...być może wiele wyjaśnia ]
Raul75

Postprzez Sir 2008-09-03, 10:38 pm

A ja w przeciwieństwie do większości WIDZĘ JEDEN POZYTW - NASZ UTALENTOWANY MŁODZIEŻOWIEC RAFAŁ PIETRZAK
Sir

Postprzez kct 2008-09-03, 10:38 pm

Raul75
to dla mnie osobiście bardzo ciekawy głos w naszej dyskusji...być może wiele wyjaśnia ]

mam nadzieję...
kct

Postprzez Raul75 2008-09-03, 10:43 pm

ale do cholery skoro dzieje się źle w klubie; skoro zawodnicy nie mają możliwości grać na najwyższym poziomie to dlaczego nikt nic o tym nie wie!!!! Jeszcze raz pytam; co Pierścień miał na myśli dziękując Makarowi!!!!
Raul75

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna