przez Persymona 2008-09-03, 9:53 pm
Brawo Panie Szatanie i Panie Hytry,dobrze że tacy profesjonaliści pracują/są właścicielami Zagłębia,gdyby nie te 0 zł od Pana Szatana i nie ta wiedza ogólna Pana Hytrego to jeszcze byśmy awansowali i co by było?Brawo również dla naszego wspaniałego,doświadczonego mającego autorytet u piłkarzy(bo sam był wielkim piłkarzem)Pana Pierścionka,brawo Panie Piotrze,powiem Panu iż powinien Pan częściej chodzić na solarium bo z każdą porażką Pan blednieje,jeszcze parę meczy i będzie Pan biały,choć mi się wydaje że jest Pan coraz bardziej zielony jeśli chodzi o zakres wiedzy piłki nożnej.Brawo również za cenę biletu,jest bardzo adekwatna do poziomu gry,ligi w której gra Zagłębie ale nie muszę tego pisać przecież każdy widzi jak wiele kibiców ściągają mecze Zagłębia na Ludowy,brawo a nawet brawisomo bo 1,5 tys kibiców jak na Zagłębie Sosnowiec to super wynik,widać iż produkt się dobrze sprzedaje!!!
Podsumowując;ISTNE KOKODŻAMBO!!!
A teraz na serio;Do póki kur** nie zmieni się zarząd to nie pójde na mecz Zagłębia,mimo iż w ostatnich latach opuściłem jeden mecz u siebie(i to w Wodzisławiu) byłem z nimi na dobre i na złe to dziś miarka się przebrała i nie mam nic do piłkarzy bo ci się starają i wbrew temu co napisałem nie mam nic do Pierscionka bo chłop chce dobrze,tylko to wina tego prawie jak zarządu iż doprowadzili Zagłębie do takiego stanu,takiej c***** już dawno nie przeżyłem,niema NIC,niema poziomu,wyników,chodziłem dla atmosfery meczowej której obecnie też niema bo jakiś błazen wymyślił takie ceny biletów iż każdy o zdrowych zmysłach nie pójdzie na mecz,więc frekwencja jest niska,doping jest słaby więc niema NIC.
Więc postanowiłem że nie będę chodził na mecze piłkarskiego Szatana,ups przepraszam Zagłębia,bo nie warto wydać 10 zł na takie "coś" po prostu nie mam czystego sumienia idąc na mecz,jako iż nie mam pieniędzy aby chodzić regularnie i na hokej i na piłkę to w tym przypadku wybór jest bardzo łatwy,hokej walczy i medal,bilety są tansze,bedzie atmosfera meczowa i choć nie jestem fanem hokeja będę chodził na tą dyscyplinę bo wiem ze jest sens...
Na piłkę pójdę wtedy jak zmieni się zarząd/będzie awans/bilety będą nie droższe niż 5 zł
Pozdrawiam.