Zagłębie Sosnowiec - Jarota Jarocin 02.08.2008. godz. 19:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez kaka1x 2008-08-03, 10:52 am

STS_1906DG napisał(a):No lewy obrońca, niski, łysy, z 3 :D Dobry występ jego, Myśliwego i Gostomskiego. Minus dla Siwego.

To był Dawid Bartos a on jest prawym a nie lewym obrońcą!

[ Dodano: 2008-08-03, 11:55 am ]
manuel90 napisał(a):Ja sie chciałem zapytać czy nie ma w Sosnowcu kogoś normalnego kto by mógł prowadzić doping?? Bo to co było wczoraj to była KATASTROFA!!! Jak sie ktos bierze to wypadało by znać piosenki! a nie co chwile "i co teraz??" "co było dalej?" /W połowie piosenki zaczynał się śmiać jak by było w tym cos śmiesznego ;/ ... Zmobilizować do śpiewania tez nie potrafił...(po bokach cicho) mnie bardziej mobilizował do śmiechu... Słowa w piosenkach poprzekręcane... Bez żadnego ładu... Wie ktoś może dlaczego nie było Adera? Bo bez niego to w Częstochowie zrobimy z siebie pośmiewisko... z takim dopingiem.. / [sorry za błędy]

Właśnie w ekstraklasie darłem morde na każdym meczu a na tym wogóle bo ten gościu nikogo nie mobilizował nie to co krzywy albo chociarz ader.Mam nadzieje że na następnym meczu będzie ktoś z tej dwójki

[ Dodano: 2008-08-03, 11:57 am ]
rademenez napisał(a):;) Chu**** gra aloe wynik wazny ;) i 3 punkciki:P teraz wygrana wsrode i 2 punkty na koncie nasze:P

A Ci ktorzy nire byli na meczu spowodu pogody albo z powodu z niechecenia do Zaglebia sa pierdolonymi hanysami!!

Popieram!Dużo moich znajomych nie było bo im się nie chciało.Te 2500 kibiców to prawdziwi kibice!

Co do meczu to jak na pierwszy występ nie było źle.Wiele naszych zawodników dopiero niedawno dołączyło do kadry.Nie było widać tego co na sparingach.Myśle że wiele młodych zawodników miało treme ale w następnym już nie powinno być tego problemu.I sprawdził się mój tym 2500 kibiców,jeżeli byśmy wygrali z Rakowem Częstochowa na wyjeździe to może będzie w niedziele 5000 kibiców w co mocno wierze.Mam nadzieje że w następnych meczach poprawi się zgranie.
Ostatnio edytowano 2008-08-03, 9:47 pm przez kaka1x, łącznie edytowano 4 razy
kaka1x

Postprzez STS_1906DG 2008-08-03, 11:15 am

kaka1x napisał(a):Te 2500 kibiców to prawdziwi kibice!

Nie powiedziałbym. Oprócz prawdziwych zawsze przyjdzie jeszcze troche piknika. Prawdziwych mamy może z 1500.

k***a mać tym koło zegara do chuja może przynieść prowiant, grilla, koce, zrobią se piknik. Drze sie mrode żeby wstali, to po co lepiej siedzieć i pierdzieć.
STS_1906DG

Postprzez manuel90 2008-08-03, 11:26 am

I właśnie jeszcze do tych co siedzieli po prawej stronie trybuny otwartej... Po ch** wy na mecz przychodzicie ?? Posiedzieć i zjeść kiełbaskę to sobie możecie na centrum albo w domu. Jak na następnym meczu nie będzie Krzywego albo Adera to będzie jeszcze gorzej. Ja tez na kazdym meczu drę morde na maxa a na tym to w niektórych momentach az sobie siadłem... osoby które coś mogą- ZRÓBCIE COŚ Z TYM! bo jak tak będzie na Elanie to zrobimy z siebie pośmiewisko. Bywały mecze na których było nas mało - np. w Wodzisławiu - ale zebraliśmy się w grupke, ader dobrze poprowadził doping i było niezle. a teraz to szkoda gadać. [sorry za błędy]
manuel90

Postprzez OLiver 2008-08-03, 11:27 am

Jak na pierwsze sportkanie to nie bylo zle.Podobaly mi sie szybkie przerzuty z lewej na prawa strone i odwrotnie.Problem mielismy jak dochodzilismy do pola karnego,za duzo podan ,dlaczego my nie strzelamy z dystansu?? Wielki plus dla naszego bramkarza !!

Jeszcze pytanie do moderatorow strony inter. Beda avi z meczow zaglebia (chodzi mi dokladnie o bramki)???
OLiver

Postprzez ANTYpies 2008-08-03, 11:41 am

Co do dopingu.Czy na kazdym kur.wa meczu trzeba wchodzic w dupe Legii,Olimpii iBIelska??Po co kilkaanascie razy pozdrawiac zgody-zreszta nie przez wszystkich tolerowane?Czy ja jezdze na mecze Zagłębia czy Legii i jakiejs Olimpii?! Na łazienkowskiej tez tyle Nas pozdrawiaja?w ogóle choc raz krzykną w W-wie ZAGŁEBIE?? Nie wydaje mi sie...A potem dziwne ze wołaja na Nas "pachołki Legii" Zenada......
ANTYpies

Postprzez Misaki 2008-08-03, 12:00 pm

ANTYpies napisał(a): Na łazienkowskiej tez tyle Nas pozdrawiaja?w ogóle choc raz krzykną w W-wie ZAGŁEBIE?? Nie wydaje mi sie...A potem dziwne ze wołaja na Nas "pachołki Legii" Zenada......

Zgadza się jak by policzyć to było z 10 razy pozdrawiane zgody. I dziwić się potem, że nie wszyscy mają ochotę przyłączać się do tego cyrku. Zgody można pozdrowić raz, góra dwa i będzie ok ale nie może stawać się to elementem przewodnim dopingu :/
Misaki

Postprzez Raul75 2008-08-03, 4:20 pm

zajmijcie sie prawdziwym doipngiem a nie analizowaniem ile razy pozdrawiano Legię czy Olimpię. Teksty typu "było 1500 prawdziwych kibiców a reszta to pikniki" świadczą o płytkim traktowaniu frekwencji na Ludowym. A może kolego napiszesz ilu pikników jest na Wiśle, Legii, Lechu? Ważny jest każdy, kto przychodzi na stadion i płaci za bilet. Nawet na mecz z Jarotą Jarocin i niekoniecznie zajmuje miejsce z grupą na otwartej trybunie. Liczy się fakt bycia z drużyną bez względu na nazewnictwo: pikinik czy ultras.
Raul75

Postprzez Bartos 2008-08-03, 5:25 pm

jako, że na oficjalnej stronie nie ma jeszcze zadnych fotek z meczu to ja wrzucilem pare zdjec, ktore sam zrobilem a jako, ze robilem galerie na szybko to jakosc fotek nie jest jakas perfekcyjna ... ale zawsze to lepsze niz nic :)

http://zaglebie.1com.pl/zaglebie-jarota/index.html
Bartos

Postprzez Darian 2008-08-03, 6:34 pm

ANTYpies napisał(a):Co do dopingu.Czy na kazdym kur.wa meczu trzeba wchodzic w dupe Legii,Olimpii iBIelska??Po co kilkaanascie razy pozdrawiac zgody-zreszta nie przez wszystkich tolerowane?Czy ja jezdze na mecze Zagłębia czy Legii i jakiejs Olimpii?! Na łazienkowskiej tez tyle Nas pozdrawiaja?w ogóle choc raz krzykną w W-wie ZAGŁEBIE?? Nie wydaje mi sie...A potem dziwne ze wołaja na Nas "pachołki Legii" Zenada......

Jak ci nie odpowiada to może sam poprowadzisz doping?
I jeszcze jedna zasadnicza sprawa: kwestie kibicowskie są poruszane w odpowiednim temacie w dziale kibice.
Darian

Postprzez Przemek26 2008-08-03, 6:40 pm

manuel90 napisał(a):I właśnie jeszcze do tych co siedzieli po prawej stronie trybuny otwartej... Po ch** wy na mecz przychodzicie ?? Posiedzieć i zjeść kiełbaskę to sobie możecie na centrum albo w domu. Jak na następnym meczu nie będzie Krzywego albo Adera to będzie jeszcze gorzej. Ja tez na kazdym meczu drę morde na maxa a na tym to w niektórych momentach az sobie siadłem... osoby które coś mogą- ZRÓBCIE COŚ Z TYM! bo jak tak będzie na Elanie to zrobimy z siebie pośmiewisko. Bywały mecze na których było nas mało - np. w Wodzisławiu - ale zebraliśmy się w grupke, ader dobrze poprowadził doping i było niezle. a teraz to szkoda gadać. [sorry za błędy]

Posłuchaj przeganiać ludzi to możesz sobie z własnego ogródka a nie ze stadionu.

Jest oddzielony sektor przy młynie, więc o co ci chodzi. Co masz do ludzi siedzącej dalej za ogrodzeniem.???

Nie chceili wstać i śpiewać ich sprawa, ja ty czy inni wstali i śpiewali.

Co masz na myśli pisząc
ZRÓBCIE COŚ Z TYM!

Mają zostać pobici????

Jak masz rozmum zastanów się

A propo

Co to zaś konkurs na foto????
A co z poprzednim fotografem , co nie chciał trzaskać fotek w zdegradowanym Zagłębiu???
A nie będzie fotek z meczu z Jarotą??
Przemek26

Postprzez Bartos 2008-08-03, 7:01 pm

Przemek26 napisał(a):Co to zaś konkurs na foto????
A co z poprzednim fotografem , co nie chciał trzaskać fotek w zdegradowanym Zagłębiu???
A nie będzie fotek z meczu z Jarotą??

Wiecie ... wbrew pozorom praca fotoreportera sportowego to ciężkie i bardzo kosztowne zajęcie.
Sprzet, ktorym dysponuje np. Kobył (Nikon D200 i obiektyw Nikkor 70-200 2,8) to sprzet baaaardzo duzej wartości ... a to było minimum tego co trzeba posiadac aby robic sensowne fotki. Do tego czesto kilkunastogodzinne wyjazdy po calej polsce a pozniej kilka godzin obrabiania fotek.
Dotąd dopóki człowiek ma duzo czasu to mozna sie tym zajmowac ale w pewnym momencie przychodzi moment w ktorym ... to wszystko staje sie za kosztowne i zbyt czasochlonne aby systematycznie uczestniczyc w kazdym meczu.
Dlatego nie krytykujcie poprzednich fotografow bo odwalili kawal bardzo dobrej i ciezkiej roboty.

Ale mysle, że w gronie sosnowieckich kibiców znajdzie sie jeszcze wielu dobrych fotografow :)
Bartos

Postprzez STS_1906DG 2008-08-03, 10:11 pm

Bartos , bardzo fajne foty, jakość zajebista :)
STS_1906DG

Postprzez ZAGLEBIAK00 2008-08-03, 11:07 pm

Bartos jak mozna zapisać zdjęcie z Jaroty nie chcę ich wykorzystywać tylko jedno chciałem mieć
ZAGLEBIAK00
Mistrz ortografii

Postprzez Minion 2008-08-04, 8:16 am

kaka1x napisał(a):Typuje 2500 kibiców.Ja ide.

I mamy jasnowidza :D
Minion

Postprzez ANTYpies 2008-08-04, 1:53 pm

Darian napisał(a):
ANTYpies napisał(a):Co do dopingu.Czy na kazdym kur.wa meczu trzeba wchodzic w dupe Legii,Olimpii iBIelska??Po co kilkaanascie razy pozdrawiac zgody-zreszta nie przez wszystkich tolerowane?Czy ja jezdze na mecze Zagłębia czy Legii i jakiejs Olimpii?! Na łazienkowskiej tez tyle Nas pozdrawiaja?w ogóle choc raz krzykną w W-wie ZAGŁEBIE?? Nie wydaje mi sie...A potem dziwne ze wołaja na Nas "pachołki Legii" Zenada......

Jak ci nie odpowiada to może sam poprowadzisz doping?
I jeszcze jedna zasadnicza sprawa: kwestie kibicowskie są poruszane w odpowiednim temacie w dziale kibice.

Owszem nie odpowiada mi i nie mam zamiaru słuchac Legia,Olimpia...itd.Jezdze na mecze Zagłębia!!! Sam nie prowadze dopingu bo nie podejmuje sie rzeczy o ktorych nie mam pojecia i ktorych nie potrafie robic.A jezeli ktos z Was sie podejmuje tego zadania to dobrze by było gdybyscie mieli o tym pojecie przynajmniej wieksze niz moje....Temat poruszylem akurat tutaj bo akurat na tym meczu uszy mi więdły od Legii.Pozdro
ANTYpies

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna