STS_1906DG napisał(a):No lewy obrońca, niski, łysy, z 3 :D Dobry występ jego, Myśliwego i Gostomskiego. Minus dla Siwego.
To był Dawid Bartos a on jest prawym a nie lewym obrońcą!
[ Dodano: 2008-08-03, 11:55 am ]
manuel90 napisał(a):Ja sie chciałem zapytać czy nie ma w Sosnowcu kogoś normalnego kto by mógł prowadzić doping?? Bo to co było wczoraj to była KATASTROFA!!! Jak sie ktos bierze to wypadało by znać piosenki! a nie co chwile "i co teraz??" "co było dalej?" /W połowie piosenki zaczynał się śmiać jak by było w tym cos śmiesznego ;/ ... Zmobilizować do śpiewania tez nie potrafił...(po bokach cicho) mnie bardziej mobilizował do śmiechu... Słowa w piosenkach poprzekręcane... Bez żadnego ładu... Wie ktoś może dlaczego nie było Adera? Bo bez niego to w Częstochowie zrobimy z siebie pośmiewisko... z takim dopingiem.. / [sorry za błędy]
Właśnie w ekstraklasie darłem morde na każdym meczu a na tym wogóle bo ten gościu nikogo nie mobilizował nie to co krzywy albo chociarz ader.Mam nadzieje że na następnym meczu będzie ktoś z tej dwójki
[ Dodano: 2008-08-03, 11:57 am ]
rademenez napisał(a):;) Chu**** gra aloe wynik wazny ;) i 3 punkciki:P teraz wygrana wsrode i 2 punkty na koncie nasze:P
A Ci ktorzy nire byli na meczu spowodu pogody albo z powodu z niechecenia do Zaglebia sa pierdolonymi hanysami!!
Popieram!Dużo moich znajomych nie było bo im się nie chciało.Te 2500 kibiców to prawdziwi kibice!
Co do meczu to jak na pierwszy występ nie było źle.Wiele naszych zawodników dopiero niedawno dołączyło do kadry.Nie było widać tego co na sparingach.Myśle że wiele młodych zawodników miało treme ale w następnym już nie powinno być tego problemu.I sprawdził się mój tym 2500 kibiców,jeżeli byśmy wygrali z Rakowem Częstochowa na wyjeździe to może będzie w niedziele 5000 kibiców w co mocno wierze.Mam nadzieje że w następnych meczach poprawi się zgranie.