OE:Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów 23.02.2008 16:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mario999 2008-02-23, 6:34 pm

FOOOOLC DAJ SOBIE SPOKOJ IDZ JUZ LEPIEJ DO TEGO PIASTA. CZEMU MAŁECKI NIEGRAŁ OD POCZĄTKU? TO ON ROZRUSZAŁ NASZĄ NIEMRAWĄ GRĘ PO WEJSCIU NA BOISKO.
mario999

Postprzez Bartos 2008-02-23, 6:35 pm

pare fotek tak na szybko - reszta lepszej jakosci bedzie wieczorem :)

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: 2008-02-23, 6:39 pm ]
cz II.

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Bartos

Postprzez Smazu 2008-02-23, 6:40 pm

Zajebista oprawa - Zajebisty doping - Zajebisty mecz
http://www.youtube.com/watch?v=NXxR4RUQpCk <- tak śpiewała Legia
jak my śpiewaliśmy to wie mniejszość to większość dupy sie nie chciało ruszyc i frekwencja też ZAJEBISTA!!! co jak co ale z Ruchem graliśmy po raz ostatni w tym roku i w ciągu następnych dwóch lat nie ma szans żeby z nimi zagrać, nikt się nie popisał ani kibice ani piłkarze , dwie szanse na cały mecz to jest żenada, murawa dobra pogoda nie najgorsza ciekawe jakie teraz będą wymówki...
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez mario23tp 2008-02-23, 6:53 pm

Kompromitacja!!
TYlko jedno słowo ciśnie się na usta- kompromitacja pod względem sportowym(jak można nie oddać żadnego celnego strzałuw w meczu?) jak również pod względem kibicowskim.
Co to za koleś prowadził ten doping?Przecież trzeba mieć troche pojęcia aby się brać za prowadzenie dopingu

Jednym słowem:Tragedia i widze że nie ma naprawde żadnych szans aby wyjśc z samego dna tabeli
mario23tp

Postprzez bolo73 2008-02-23, 7:05 pm

Ludzie opamiętajcie się wreszcie i przyjmijcie do wiadomości,że ta ekipa,ten skład niema najmniejszych szans na podjęcie równej walki z zespołami z OE,ba śmiem twierdzić,że w 2 lidze graliby góra o środek tabeli.Więc zejdźcie na ziemię.Prawda jest smutna i brutalna ale aby nie popadać w skrajny pesymizm twierdzę i wierzę głęboko w to,że się jeszcze w najbliższej przyszłości odrodzimy i nadejdzie nasz czas.
bolo73

Postprzez Lars 2008-02-23, 7:20 pm

słabiutko, strasznie słabiutko.
mecz strasznie nudny.
jedynym pocieszeniem jest to że wzmocniony ruch grał równie słabo jak my.
Craxa, Polonia, Jaga, ŁKS, Widzew z tymi drużynami możemy się pokusić o zwycięstwo, bo tak naprawde ta nasza ekstraklasa, z wyłączeniem kilku drużyn, to jedna wielka kopanina i przypadek. kto silniejszy, sprytniejszy, bardziej ambitny, mający więcej szczęscia wygrywa.
wydaje mi się że lige skończymy takim sposobem gdzieś z 20-22ptk na koncie...noi na koniec dodam raz jeszcze że poziom polskiej I ligi mnie przeraża...znowu mistrz polski bedzie nas czarował w lipcu słowami 'powalczymy o LM'. My to sobie możemy powalczyć o grupe puefa.
a dziś to nie była Święta Wojna tylko nudna kopanino-bieganina, ale cóż począć, bez odpowiednich fistaszków Orzeszek nie zbuduje nic lepszego, nikt nic lepszego nie zbuduje. A obecnych fistaszków Orzeszka stać na taką grę, jaką dziś oglądaliśmy i będziemy oglądać do 10 maja.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez kuba16 2008-02-23, 7:22 pm

Ja mam tylko pytanie gdzie oprawa na, którą dałem pieniądze? Poza tym gra beznadziejna. Ledwo co remis. Co tu dużo gadać...
kuba16

Postprzez Rafir 2008-02-23, 7:50 pm

kopanina nic więcej... zero grania piłką tylko wybijanie na wiwat i kto pierwszy doleci.. całe szczęście , że Ruch nie wykorzystał swoich sytuacji i uratowaliśmy 1 pkt... Ruch był cienki do ogrania ale my jeszcze słabsi...
Rafir

Postprzez Bartos 2008-02-23, 7:57 pm

kuba16 napisał(a):Ja mam tylko pytanie gdzie oprawa na, którą dałem pieniądze?

mialem sie o to samo spytac
wszedzie zbierano kase na oprawe a oprawy nie bylo zadnej
Bartos

Postprzez STS_1906DG 2008-02-23, 8:03 pm

Grupa Ultras Zagłębie informuje, że zaplanowana na mecz z Ruchem Chorzów oprawa nie doszła do skutku ze względu na warunki atmosferyczne. Porywisty wiatr uniemożliwił zainstalowanie przygotowanych elementów oprawy. Oprawa, której nie udało się wykorzystać w dzisiejszym meczu, będzie zaprezentowana w jednym z kolejnych meczów na Ludowym.

:) No to proste że na Legie :)
STS_1906DG

Postprzez damian_2006 2008-02-23, 8:05 pm

Oprawa miala byc ale warunki atmosferyczne niepozwolily na jej zaprezentowanie.
Ku..a po co wy emeryci przychodzicie na mecz ??Po to zeby Adera powyzywac i rucha ??Wezcie lepiej spiewajcie to co ader zapodaje a nie marudzcie
damian_2006

Postprzez Rafir 2008-02-23, 8:14 pm

Wyzywac Ruch to prawie cały stadion potrafił a jak przyszło kibicowac Zagłębiu to cisza... Jedynie momenty lepszej gry naszych grajków powodowały chwilowe zrywy w dopingu ale to wszystko i tak biedaaa i żenada ;/ Kto chciał śpiewac to śpiewał reszta przyszła wpierdzielac słonecznik i narzekac na doping a sami nic nie robili...
Rafir

Postprzez django 2008-02-23, 8:21 pm

To co graliśmy w tym meczu jest tragiczne. Nie wiem co planował Orzeszek, ale w grze drużyny nie widać żadnej myśli trenerskiej. Uparte dogrywanie piłki do Pacha, który jest zupełnie bez formy (niech się uczy od Nowackiego), brak gry skrzydłami, chaos w środku pola. Dlaczego grał od początku Chwalibogowski? Chłopak wczoraj przyjechał do Sosnowca i widać było brak zgrania z drużyną. Wejście Cygnara i Małego ożywiło grę, ale czemu trener wpuścił ich tak późno? Jedyny pozytyw to dobry występ Marka, który był niemal bezbłędny. Mieliśmy kupę szczęścia, że nie przegraliśmy tego meczu.
django

Postprzez Przemek26 2008-02-23, 8:32 pm

Zaraz ktoś pewnie napiszę że Temu znów coś nie pasi, ale H*** z tym................
Ten tytuł na stronie głównej to jakaś KPINA
Tylko remis??????? Chyba remis.
Zero gry zero strzałów. Poziom 2 ligowy , zresztą obydwu drużyn, ale Ruch pod względem sportowym i kibicowskim przebił nas.
Nawet blask jednego zawodnika który zremisował tak naprawdę z Ruchem,( historia się powtarza), był bramkarz. Adam "Małysz" Bensz fruwał jak ptak a interwencja z nieodgwizdanego spalonego i wcześniejsza mistrzostwo. Skopiował Borisa z Cichej.
Co do reszty zawodników. Na minus dziś Świder, Pach.Reszta poziom meczu , robili na co byli w stanie. I ten którego zostawiłem sobie na koniec.... FOLC WYP***** do tego Piasta i to K*** jeszcze dziś.Póki jest jeszcze okienko.
Orzeszek wystawiłeś Chwalibogowskiego, który nie grał od lipca. Widać to było dzisiaj. Chęci to nie wszystko. Nawet jego zwód mu nie wychodził.
Ogólnie kapa
I jeszcze jedno , nie wiem jak z innego miejsca stadionu ale z młyna doping Z-klasy.
k***a 10 mniut do końca, 7 minut a tu cisza ładny podest do oglądania meczu.

Wiem że ludzie olali doping ale że prowadzący też............. i to w końcówce gdzie to praktycznie jedyny moment kiedy cisnęliśmy..... szkoda.
Ostatnio edytowano 2008-02-23, 8:36 pm przez Przemek26, łącznie edytowano 1 raz
Przemek26

Postprzez STS_1906DG 2008-02-23, 8:35 pm

Przemek26 napisał(a):Tylko remis??????? Chyba AŻremis

Tylko remis typując przed meczem, aż remis po spotkaniu.
STS_1906DG

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna