Zagłębie Sosnowiec - Odra Wodzisław 08.12.2007. godz. 16:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez NHK12 2007-12-08, 8:16 pm

psv 100 % racji
NHK12

Postprzez STS_1906DG 2007-12-08, 8:17 pm

Ale to nie jest wina trenera, że ci kopacze nie potrafią użyć najprostszych środków, choćby tych które wyzej opisalem. Szukiłeowicz wporowadzil dużo energi w ten zespół.
STS_1906DG

Postprzez Raul75 2007-12-08, 8:23 pm

Smazu napisał(a):Na nowy sezon zmiana trenera, pare "zaje** talentów" z VI ligi i gramy jak by nigdy nic.
TRAGEDIA I ŻENADA, nie ma czego chwalić.. no prócz dwóch przyśpiewek nowych :lol:

a znasz ty się trochę na piłce? co miesiąc będziesz trenera zmieniał? Zaproponuj kogoś konkretnie, zastanów się czy się zgodzi i podoła zadaniu a potem zatrudnij go. Szukieł jako pierwszy dobitnie powiedział co sądzi o piłkarzach, których w klubie już ZASTAŁ. Mało który nadaje się do gry na tym poziomie i to jest widać. Walczymy dalej ale mam nadzieję, że z nowymi zawodnikami a nowego trenera na nie trzeba.
Raul75

Postprzez STS_1906DG 2007-12-08, 8:36 pm

Berensztajn niby dopiero wrócił, ale też powinien coś lepszego grać. Oziego też się domagaliśmy, a też nic nie grał. Tak jak mówię w miarę dobrze Marek w obronie, Bensz mimo tego błędu znów dobry występ. Nie wiem co myśleć o tym meczu, mam nadzieję że w większości przypadków przemeblujemy ten sklad i cos zagramy wiosną. No i mam nadzieję że nam te 4 pkt oddadzą.
STS_1906DG

Postprzez peterrabit3 2007-12-08, 8:44 pm

Witam
To rzeczywiscie prawda....Szukielowicz powiedzial juz na poczatku co sadzi o grajkach i wzmocnieniach Kowalika
Zapowiedziane wzmoocnienia nie wiem na ile realne sa wzmocnieniami niewatpliwie Rocki, Chwallibogowski....Na razie niestety wirtualne....
Dla Zaglebia wazna jest data 11 grudnia 2007....a wtedy zobaczymy co zrobi Zarzad.....
peterrabit3

Postprzez Smazu 2007-12-08, 8:52 pm

Raul75 napisał(a):
Smazu napisał(a):Na nowy sezon zmiana trenera, pare "zaje** talentów" z VI ligi i gramy jak by nigdy nic.
TRAGEDIA I ŻENADA, nie ma czego chwalić.. no prócz dwóch przyśpiewek nowych :lol:

a znasz ty się trochę na piłce? co miesiąc będziesz trenera zmieniał? Zaproponuj kogoś konkretnie, zastanów się czy się zgodzi i podoła zadaniu a potem zatrudnij go. Szukieł jako pierwszy dobitnie powiedział co sądzi o piłkarzach, których w klubie już ZASTAŁ. Mało który nadaje się do gry na tym poziomie i to jest widać. Walczymy dalej ale mam nadzieję, że z nowymi zawodnikami a nowego trenera na nie trzeba.

Nie zrozumiałeś ironii.
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez STS_1906DG 2007-12-08, 8:59 pm

Smazu napisał(a):Nie zrozumiałeś ironii.

No to wyjaśnij, a nie nabijaj?

Dodam jeszcze jedną rzecz odnośnie meczu. Zdaję sobie sprawę że zima, zimno jest itd. ale niepokoi mnie coraz bardziej frekwencja... Na drugą ligę chętniej się choziło na takie zespoły jak Odra Opole,a tu na Lecha tyle samo czy nawet mniej... a na Odrze nie wiem czy nawet 3 tysiące były...
STS_1906DG

Postprzez Schabu 2007-12-08, 9:02 pm

Bez ambicji,bez zaangażowania,bez pomysłu na gre,bez gry zespołowej,bez niczego!!!!!!!
Tak to oto przedstawia się Zagłębie które osiągnęło już piłkarskiego dna.Piłkarze pokazują raz po raz jakimi są amatorami w lidze.Najważniejsze że już się nareszcie skończyły te parodie futbolu.I już w tym roku już nikt nas nie zleje na ligowych boiskach.
Dla dobra naszego klubu panie Szukiełowicz proponuje.
Wywalaj jak najwięcej tych amatorów i nierobów!!!!!!
Schabu

Postprzez arek 2007-12-08, 9:16 pm

Żenada, wstyd, syf itp. To wszystko co mogę o tym meczu i o naszych grajkach napisać. Do pozostawienia 5,6 zawodników a reszta niech popyka sobie w lidze szóstek (jeśli ktoś ich będzie chciał). Bensz który bez dyskusji jest naszym najlepszym bamkarzem dzisiaj przed utratą bramki łapał piłkę na raty przynajmniej kilka razy. Kmiecik wynocha z Sosnowca razem z resztą Kmity. Na wzmocnienia z tym budżetem nie ma co liczyć ale można wykorzystać resztę rozgrywek na ogranie młodych wychowanków - to jest najlepszy poligon do przygotowania drużyny na trzecią a być może na drugą ligę.
arek

Postprzez Lars 2007-12-08, 9:18 pm

STS_1906DG napisał(a):Dodam jeszcze jedną rzecz odnośnie meczu. Zdaję sobie sprawę że zima, zimno jest itd. ale niepokoi mnie coraz bardziej frekwencja... Na drugą ligę chętniej się choziło na takie zespoły jak Odra Opole,a tu na Lecha tyle samo czy nawet mniej... a na Odrze nie wiem czy nawet 3 tysiące były...

poziom życia w Polsce i polskie płace / ceny biletów = frekfencja
dodać do tego pore roku, naszą pozycje w tabeli oraz poziom widowiska nieadekwatny do jego ceny...
...czyli liczba kibiców na trybunach nie powinna dziwić
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Fan 2007-12-08, 9:35 pm

Generalnie wszystko zostało napisane jeśli chodzi o mecz. Bez pomysłu, ogrania i umiejętności a Odra pokazała jak wygrać na boisku totalnego outsidera. Po tym meczu można napisać pewne podsumowanie tej rundy. Według mnie to żaden z tych piłkarzy nie nadaje się na chwilę obecną do grania w OE w jakimkolwiek zespole. Bagnicki i Kozubek wracać do Kowalika, Gawęcki to samo. Folc niech się szykuje juz na grzanie ławy w Białym czy innym klubie, Kmiecik via Wisła zaliczy kolejny klub a reszta też niech spierdala byle dalej. Zagramy w 3 lidze, nawet niech to będą zawodnicy 4 ligowi to może będą mieć ambicję i na piłkarzy z Gniezna czy Kluczborka to wystarczy.
Fan
Working Class

Postprzez Smazu 2007-12-08, 10:01 pm

STS_1906DG napisał(a):
Smazu napisał(a):Nie zrozumiałeś ironii.

No to wyjaśnij, a nie nabijaj?

Moja wina , że nie każdy jest inteligentny?
Co roku zarząd nic nie robi stanowczego!Myślą , że jak zmienią trenera i zakupią paru nieznanych amatorów z okręgówki to wszystko gra,potem się dziwić , że nie możemy się utrzymać...
Skoro zawodnik nie jest Zagłębiakiem to dajcie mu kasy żeby się wypchał i żeby grał a nie , że zarząd oszczędza i kupuje jakieś niezdary, to już lepiej dać szanse młodym Zagłębiakom!!!
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Kangur 2007-12-08, 11:07 pm

Wstyd i żenada to co oni dzisiaj zagrali. Zagraja pseudo-grajków (oprócz nielicznych takich jak Marek, Kłoda itp.) Na prawdę, na wiosnę nie chciałbym widzieć w naszym składzie takich graczy jak Kmiecik, Bagnicki, Gawęcki.
Kangur

Postprzez flex 2007-12-08, 11:09 pm

Jeśli to miał być mecz o życie to gratuluje takim grajkom.
Już przed meczem z takim nastawieniem powinni się utopić w Brynicy.
Walczyli jak lwy, przegrali jak zawsze. Z trybun tej walki widać nie było.

Ż E N A D A.

Kibiców też siła jak na OE. Szacun dla tych co byli i dawali z siebie wszystko.
flex
Administrator

Postprzez Schabu 2007-12-08, 11:34 pm

Bardzo mi się podoba wypowiedż Pacha:
"Prowadzimy grę, robimy sytuacje i dostajemy bramkę z niczego."!!!!
Myślę że temu panu już z miejsca należy podziękować za grę w klubie.Bo albo jest chory na umysł albo ogląda inne mecze!!!!
Schabu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna