Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Smazu napisał(a):Na nowy sezon zmiana trenera, pare "zaje** talentów" z VI ligi i gramy jak by nigdy nic.
TRAGEDIA I ŻENADA, nie ma czego chwalić.. no prócz dwóch przyśpiewek nowych :lol:
Raul75 napisał(a):Smazu napisał(a):Na nowy sezon zmiana trenera, pare "zaje** talentów" z VI ligi i gramy jak by nigdy nic.
TRAGEDIA I ŻENADA, nie ma czego chwalić.. no prócz dwóch przyśpiewek nowych :lol:
a znasz ty się trochę na piłce? co miesiąc będziesz trenera zmieniał? Zaproponuj kogoś konkretnie, zastanów się czy się zgodzi i podoła zadaniu a potem zatrudnij go. Szukieł jako pierwszy dobitnie powiedział co sądzi o piłkarzach, których w klubie już ZASTAŁ. Mało który nadaje się do gry na tym poziomie i to jest widać. Walczymy dalej ale mam nadzieję, że z nowymi zawodnikami a nowego trenera na nie trzeba.
Smazu napisał(a):Nie zrozumiałeś ironii.
STS_1906DG napisał(a):Dodam jeszcze jedną rzecz odnośnie meczu. Zdaję sobie sprawę że zima, zimno jest itd. ale niepokoi mnie coraz bardziej frekwencja... Na drugą ligę chętniej się choziło na takie zespoły jak Odra Opole,a tu na Lecha tyle samo czy nawet mniej... a na Odrze nie wiem czy nawet 3 tysiące były...
STS_1906DG napisał(a):Smazu napisał(a):Nie zrozumiałeś ironii.
No to wyjaśnij, a nie nabijaj?