Zagłębie Sosnowiec - Lech Poznań 01.12.2007. godz. 18:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Robson_2006sc 2007-12-01, 9:33 pm

maxnet10 napisał(a):zagłebie sosnowiec - lech poznan 0:0

super !

nie zasnałeś przypadkiem przed monitorem w trakcie relacji ?
Robson_2006sc

Postprzez Lars 2007-12-01, 10:00 pm

bardzo fajnie.
mecz na poziomie pierwszoligowym, typowe spotkanie ne remis. Lech lepszu piłkarsko, ale Zagłebie nadrabiało ambicją.
mimo iż przemokłem, zmarzłem i nie zobaczyłem żadnej bramki jestem naprawde zadowolony.
nasi gryzli, biegali i naprawde nie opierdalali sie. także pozytywnie i byle do przodu
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

pn

Postprzez domel23mdc 2007-12-01, 10:04 pm

Po wyrównanym meczu wynik 0-0 .

Ps. Kmiecik wez daj spokój z taką grą w Zagłebiu Sosnowiec. Pokazałes dzis dno swoich umiejetności ....i czemu ci sie nogi trzesą jak dostajesz piłkę przed polem karnym Lecha ?
Na wiosnę potrzeba nam nowego napastnika !!! Oziębała ok
domel23mdc

Postprzez Adams1906 2007-12-01, 10:11 pm

Powiem tak , do teraz odmarzam ;D ale warto było ;) nie najgorsze spotkanie , hmm. doping ? bo ja wiem ...
oczywiście :
ZAAAAAAAAAAAAAAAAGŁĘBIE na piątkę ,ale inne `piosenki` pozostawiają do życzenia , ale cóż ... :)
nie moge mówić do teraz :P

hmm ... w drugiej połowie przewaga dla nas ale drżałem żeby mecz nie zakończył się tak jak z Wisłą czy Zagłebie L. stratą bramki w ostatnich minutach ...

Podsumowując :
Aż jeden punkt , tylko jeden punkt ... pamietajmy że Lech walczy o puchary europejskie , a my o utrzymanie w II lidze ... a na boisku moim zdaniem nie było tego widać ...

z Zagłębiowskimi pozdrowieniami !
Adams1906

Postprzez Lars 2007-12-01, 10:28 pm

acha, jeszcze jedno. bardzo byłem zaskoczony frekfencją.
myśle że da ona do myślenia decydentom w naszym klubie. trybuna przy budynku klubowym zajęta w 1/4 na 'stawikach' mase wolnych miejsc, a na 'zegarze' tłok.
to napewno da do myslenia niektorym i na runde wiosenna najtansze bilety beda po 100zł
4500 na I lidze, gdy na 3cią chodziło często 6000-7000.
na Odre przyjdą tylko karnety, a wiec spodziewam sie widzów 3500-4000
Ostatnio edytowano 2007-12-01, 10:31 pm przez Lars, łącznie edytowano 1 raz
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez sektorówka 2007-12-01, 10:29 pm

Mecz super,śpiewy głośne,ale repertuar piosenek prowadzących doping ubogi.
sektorówka

Postprzez innu 2007-12-01, 10:30 pm

eee doping chyba był pierwsza klasa, bo jak szedłem sobie przez ślimak (ile to moze byc? z 4 km od kresowej?) to wyraźnie słyszałem nasz doping!! Aż się zdziwiłem mocno, że tak dobrze słychać.
innu

Postprzez Kangur 2007-12-01, 10:43 pm

Piłkarsko meczyk na remis, chociaż my troszeczkę przeważaliśmy, najbardziej boli ta niewykorzystana sytuacja Kmiecika. W następnych meczach będzie lepiej!
Kangur

Postprzez HrabiaZąbek 2007-12-01, 10:52 pm

"Jaki ojciec taki syn". Napewno to powiedzenie nie ma zastosowania do Kmiecika seniora. Rasowy napastnik takie szanse wykorzystuje. Brakło w tej sytuacji Folca.
Ale generalnie nie ma co narzekać. Nasi zawodnicy pokazali charakter i w drugiej połowie mogli przychylić zwycięstwo na swoją stronę. Nie udało sie tym razem może, kiedy indziej...

Na wyróżnienie w naszej drużynie zasłużyli przede wszystkim: Bensz a także Marek, Gawęcki, Berliński.

Doping znacznie lepszy niż w meczu z Wisłą ale można jeszcze lepiej!
HrabiaZąbek

Postprzez marcin___ 2007-12-01, 11:05 pm

Mwecz na niskim poziomie, wlasciwie to pierwsza polowa wiala nuda ze az strach w drugiej sie troszke ruszylo ale tez bez przesady, ja widzialem kolejny sredni zespol z czolowki w Sosnowcu.. co do kibicow to szkoda ze tak malo bylo ludzi ale to chyba pogoda i ceny biletow na to wplynely razem...
marcin___

Postprzez Warson 2007-12-02, 12:02 am

Ogólnie fajny meczyk.

na + oczywiście po raz Kolejny BEDNAR!!!

brawa tez dla Oziego Szarpał, próbował no ale jeszcze jest młody i będzie z niego kiedyś dobry zawodnik.

Smazynski, ty lepiej idź dalej balowac do Spiżu bo dziś widac było jakbyś troche za dużo wypił ostatnio, byles niedysponowany!!!

Bałem sie Końcówki takiej jak z Wisła, Szkoda bo Tak jak z wisła tak tutaj mogliśmy wygrac i mogliśmy też przegrac. w Sumie z 4 miejscem remis to trzeba sie cieszyc.

Nie chce krakac ale nasi sie sprezyli na wisłe i lecha, a z odra może być ciezko ze to wlasnie taka odra nam moze klepnąc 0-2 i Płacz :( ale pozyjemy zobaczymy.
Warson

Postprzez mario999 2007-12-02, 12:15 am

HrabiaZąbek napisał(a):"Jaki ojciec taki syn". Napewno to powiedzenie nie ma zastosowania do Kmiecika seniora. Rasowy napastnik takie szanse wykorzystuje. Brakło w tej sytuacji Folca.
Ale generalnie nie ma co narzekać. Nasi zawodnicy pokazali charakter i w drugiej połowie mogli przychylić zwycięstwo na swoją stronę. Nie udało sie tym razem może, kiedy indziej...

Na wyróżnienie w naszej drużynie zasłużyli przede wszystkim: Bensz a także Marek, Gawęcki, Berliński.

Doping znacznie lepszy niż w meczu z Wisłą ale można jeszcze lepiej!

gawecki???????????????????????????? to ty chyba byles na innym meczu.
mario999

Postprzez PaprykarZ19 2007-12-02, 12:24 am

Na pewno cieszy zdobyty ten jeden punkt, choć mogło być więcej. Ale jeśli nie może się mieć tego co by się chciało to trzeba się cieszyć z tego co się ma!
Po raz kolejny piłkarze pokazali charakter, choć były takie fragmenty, w których za bardzo się cofaliśmy.. Szkoda, że nie wykorzystaliśmy żadnej z kilku okazji na zdobycie gola, ale kurcze panowie musimy strzelać w światło bramki! Bo Kotorowski dzisiaj był praktycznie bezrobotny, poza może dwoma sytuacjami. Musimy najpierw się nauczyć strzelać w bramkę, a potem tak by trafić obok bramkarza, bo Kotorowski nie miał dziś nawet okazji żeby wpuścić jakiegoś klopsa.. szkoda. Najbardziej żal tej główki Oziębały z podania Kmiecika, prosto w bramkarza..
Adam wyciągnął parę piłek, a z resztą nie będę wyróżniał piłkarzy z osobna, bo cała drużyna na ten wynik zapracowała.
Pogoda chujowa, doping niezły chociaż patrząc po twarzach niektórych osób z młyna to znalazły się w złym miejscu o złej porze,moja dziewczyna więcej/głośniej śpiewała...
PaprykarZ19

Postprzez Sachi 2007-12-02, 12:39 am

Przy takim bramkarzu jak Kotorowski nasi powinni nałogowo strzelać na bramkę Lecha. To nie jest Boruc, któremu im więcej się strzela tym lepiej broni. To jest model "Kotor", który jak walnie pajacyka to trybuny srają ze śmiechu. Ew. model "Kotor&Cabaj" który raz zagra zarąbiście jak nigdy a raz tak, że żal patrzeć.

Dziś bramkarz Lecha miał piłkę w rękach bodajże dwa razy. Myślę, ze to mnie najbardziej zmartwiło.

Ale jak pisałem wcześniej, wynik dobry. Remis z 4-tym miejscem zawsze w cenie.
Sachi

Postprzez STS_1906DG 2007-12-02, 10:45 am

Lars napisał(a):acha, jeszcze jedno. bardzo byłem zaskoczony frekfencją.
myśle że da ona do myślenia decydentom w naszym klubie. trybuna przy budynku klubowym zajęta w 1/4 na 'stawikach' mase wolnych miejsc, a na 'zegarze' tłok.
to napewno da do myslenia niektorym i na runde wiosenna najtansze bilety beda po 100zł
4500 na I lidze, gdy na 3cią chodziło często 6000-7000.
na Odre przyjdą tylko karnety, a wiec spodziewam sie widzów 3500-4000

Dokładnie, z tym że... wczoraj każdy mógł wejść na Stawiki. Przepuszczali każdego, nie sprawdzali. Ale mimo wszystko powinni obniżyć trochę ceny biletów, jeśli tak ma wygladać wiosną, że na zegarze o połowę za dużo niż powinno być !

Za najlepszego zawodnika z naszej strony w tym meczu uważam Bednara. Wraca do formy i jeśli dalej tak będzie szalał na skrzydle, to myślę że bramki z dośrodkowań w końcu zaczną wpadać. Tak samo Arkadiusz Kłoda - również przyzwoity występ. A to co grał Kmiecik.. to po prostu wstyd. Ale ludzie, on jest teraz zawodnikiem ZAGŁĘBIA, a nie Wisły więc nie obrażazjcie go ! I się dziwimy że się cały trzęsie. A dla kogo ma grać, skoro ma piłkę w polu karnym Lecha i słyszy wyzwiska? Darujmy sobie on teraz gra w Zagłębiu ! Ale wczorajszy występ to naprawdę masakra. Potrzeba nam napastnika. Mamy Folca,Prymule,Oziębałę,Bagnickiego,Kmiecika i tak naprawdę żaden nie gra dobrze, Folc już w ogóle ostatnio gra słabiutko, miejmy nadzieję że jak wróci na boisko po tym drobym urazie czy kontuzji (nie wiem jak to nazwać) to zacznie coś grać. Folc kiedyś szalał w 2 lidze, tak samo Prymula. Potrzebny nam dobry napastnik !

DOBRY I PUNKT ! Porażka, remis, no to teraz czas na zwycięstwo z Odrą !

Pozdrowienia
STS_1906DG

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna