Zagłębie Sosnowiec - Groclin Grodzisk WLKP.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Raul75 2007-09-23, 8:57 pm

obysmy tylko mogli uratowac II lige dla nas. To dla nas priorytet! Moze sie uda .... Wierze, ze w tych pozostałych spotkaniach Kasalik zostanie i ułozy sie pare spotkan dla nas... proponuje tylko MARKA Adriana jak najszybciej wlaczyc do I-go składu.
Raul75

Postprzez Klara Veritas 2007-09-23, 8:59 pm

Klara Veritas

Postprzez drewinio 2007-09-23, 8:59 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Moi Drodzy Ziomole - nie jestescie obiektywni i nie jestescie Kibicami Zaglebia
sledzilem ten mecz bardzo uwaznie przed Komputerem - wiekszość z Was nie podaje
momentu najwazniejszego w calym meczu a mianowicie przy stanie 0-1 nasze
druzyna zdobywa prawidlowo bramke na 1-1 a sedzia Pan Granat jej nie uznaje
wg moich kryteriow ten Pan Sedzia Miedzynarodowy od poniedzialku nie powinien
sedziowac spotkan ligowych przez jakis czas, tak sie postepuje w innych Ligach Pilka-
rskich.

1.hehe śledząc przed komputerem jest z Ciebie kibic jak ta lala :)
2.Twój obiektywizm nie ma nic wspólnego z obiektywizmem skoro swoją opinie opierasz na opini kogoś innego, w tym przypadku osoby odpowiedzialnej za relacje tekstową na stronie ( mniemam ze o takim śledzeniu meczu piszesz)
3.co do tego jak by sie mecz potoczył gdy by było 1:1 ( Gdyby babcia miała wąsy była by dziadkiem.

Bez urazy panie Tomaszu.
drewinio

Postprzez Robson_2006sc 2007-09-23, 9:15 pm

widze ze w trakcie meczu napinka wielkich kibicow Zaglebia z przed monitora co tydzien czyli rossoneri noi zaq moze panowie zamknijcie wkoncu ryje i skonczcie ustalac kto sie nadaje zeby grac a kto nie tylko ruszcie swoje dupy i na mecz !

ten Kaliciak to jest jedno wielkie nieporozumienie !!!! dlaczego nie gra Adrian Marek tylko ten paralityk.B.Fajny powrot to tyle
Robson_2006sc

Postprzez Raul75 2007-09-23, 9:35 pm

szkoda, by sie chłopak marnował. Przed sezonem miałem nadzieje, ze Kaliciak to taki spokój wniesie w defensywe naszej duzyny. A ten okazał się dupą do kwadratu i tylko sprawdza na koncie czy przelew z klubu przyszedł. Do dupy; jak ma ktoś robić błędy to wole żeby to był Marek. A z drugiej strony dziwię sie, ze rozpoczynamy gre jednym napastnikiem...
Raul75

Postprzez zag23 2007-09-23, 11:12 pm

mike79 napisał(a):Kol. zag23.
Jedno proste pytanie do Ciebie. Na jakiej podstawie uważasz że trener Kowalik wybierał zawodników ?? Wybierac to może własnie taki Groclin czy Legia(ich trenerzy), czyli kluby gdzie pewna częśc budżetu jest przeznaczona na WYBRANYCH zawodników. My póki co(a zwłaszcza trener Kowalik) takiego komfortu nie ma(my). Ów "wybór" polegał na wyselekcjonowaniu zawodników wolnych z kartą na ręku bądź niechcianych w innych klubach dodatkowo chcących grac w Naszym jakby nie patrzec zdegradowanym już klubie !!
WYBÓR k... po ch...
Życzę Ci również takich "wyborów" !!

PS. Z Craxą będzie lepiej...

Pieprzysz coś, że Kowalik nie miał wyboru a kto sprowadził do nas zaciąg krakowsko-zabierzowski - Kaliciak, Gawęcki, Kmiecik i Bagnicki. I nie mów, że np. koleś, który gra w 2 czy 3 lidze nie chciałby zagrać choć przez rok w OE. OE = promocja i możliwość grania w przyszłości w innym klubie za większe pieniądze. Nie jesteśmy Legią czy Wisłą Kraków ale bankrutami to też nie jesteśmy.
zag23

Postprzez pawelderry 2007-09-23, 11:26 pm

Kaliciak?? po meczu z Jagiellonia ja i moj ziomal mielismy przyjemnosc wracac autokarem z kopaczami, rozmawialismy troszke z chlopakami kopiacymi pilke jedenym z nich byl Kaliciak (mimo zwyciestwa w tym meczu) gdy uslyszlal ze jest wolny popelnia sporo bledow i nic nie wnosi do gry to sie strasznie obrazil, takich "pilkarzy" w naszym Zaglebiu jest sporo, tak zwykle bywa gdy robi sie cos na predce, mimo to mysle ze bedzie lepiej choc sam w to chyba zbytnio nie wierze...
pawelderry

Postprzez drewinio 2007-09-23, 11:27 pm

zag23 napisał(a):Pieprzysz coś, że Kowalik nie miał wyboru a kto sprowadził do nas zaciąg krakowsko-zabierzowski - Kaliciak, Gawęcki, Kmiecik i Bagnicki. I nie mów, że np. koleś, który gra w 2 czy 3 lidze nie chciałby zagrać choć przez rok w OE. OE = promocja i możliwość grania w przyszłości w innym klubie za większe pieniądze. Nie jesteśmy Legią czy Wisłą Kraków ale bankrutami to też nie jesteśmy.

1. Nie pieprzy tylko pisze :D troche kultury internetowy łobuzie :)
2. ten tzw wg Ciebie zaciag zabierzowski raczej z tej drugiej ligi jest :)
3. bankrutami nie jesteśmy, budżet którym dysponuje klub raczej jest przeznaczony na troche dłuzej niż jeden sezon, to też władze klubu starają sie tak rozporządzać pieniąszkami żęby starczyły na duzej.
4. Owszem nie jesteśmy LEgią i nie jesteśmy Wisłą, nie mamy ich kasy, nie mamy wyrobionej marki w OE i na światowym rynku, mamy za to widmo degradacji które raczej nie wpływa pozytywnie na wizerunek klubu. Te czynniki sprawiają iż wielkie nazwiska polskiej kopanej nie chcą unas grać i musimy sie zadowolić 3 i 2 ligowcami. Ale jak sie to mówi: "nazwiska nie grają"
drewinio

Postprzez Sachi 2007-09-24, 12:00 am

Doobra. Obejrzałem MOE.

Więc - Mieliśmy pecha, tak mi się zdaje. Strzał w spojenie poprzeczki i słupka (zabijcie mnie ale już zapomniałem kto strzelał a nie chcę popełnić błędu, Kozubek?), piękny strzał Piątkowskiego i równie dobra obrona bramkarza Groclinu.

Strzały dla Groclinu...cóż. Kto stał przy Lacie? Wyraźnie chyba się nie wyspał. Drugi strzał...trzeba się nauczyć, że niektórzy piłkarze potrafią się obrócić i celnie strzelić. Trzeci...pech, po prostu pech. Hosic leży na ziemi i próbuje wybić, nie udaje się. Ale nie mam pretensji. Gąsiński bronił IMO w miarę dobrze. Jednak to nie powód do "echów" i "achów". Teraz czas na Cracovię w Krakowie, czyli szkoda, że nie w Wodzisławiu bo gracze Cracovi bez punktów na wyjeździe. Ale trzeba wyjść z podniesioną głową, chęcią zwycięstwa i wolą walki. Taką, żeby chciało by się zanucić "We're warriors of the world".

Ofc chodzi mi o ligę z meczem ;] Ale na Koronę mamy mieć takie samo nastawienie.
Sachi

Postprzez mike79 2007-09-24, 7:09 am

Kol. zag23 jakbym PIEPRZYŁ to bym d... ruszał. Póki co próbuje Ci tylko uświadomic jak płytkie i ograniczone jest Twoje myślenie, chociaż widzę że przybiera to formę "syzyfowej pracy"...

PS. Z Craxą i tak będzie lepiej... :)
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez drewinio 2007-09-24, 9:22 am

wczoraj panowie redaktorzy z magazynu OE koeljny raz pokazali klase. Nie ma to jak zamiast o meczu Zagłębia Sosnosnowiec gadać o pucharze UEFA. Niech żyje profesjonalizm polskich mediów.
drewinio

Postprzez peterrabit3 2007-09-24, 11:01 am

Do Zag 23
mam prywatne pytanie czy nie pracowalismy razem w Citibanku???

To proszę o zadawanie prywatnych pytań na PW. Jest taka mozliwość na forum. Zaniedługo będzie dyskuja kto i z kim pracował, a tego chciałbym uniknąć bo to jest temat o czymś innym.
Pozdro.
Ostatnio edytowano 2007-09-24, 5:49 pm przez peterrabit3, łącznie edytowano 1 raz
peterrabit3

Postprzez Xavier88 2007-09-24, 11:43 am

Wysłany: 04-08-2007, 10:04

--------------------------------------------------------------------------------

Jeszcze nigdy nie zabieralem głosu na temat wyboru trenera. Tym razem musze sie odezwać, bo krew zaczyna sie we mnie gotować.

Panowie jak najszybciej zmienic tego Kowalika.
Samo nazwisko kojarzy mi sie z anemikiem.
A on tu chcial francuska szkołę wprowadzać....
Pytam sie dla kogo???
Dla zaciagu z trzeciologowego zabierzowa???

Od początku mi sie nie podobał.
I czym zarząd szybciej sie pozbedzie tego trenera pierdoły, tym bedzie lepiej dla naszego Zagłebia.

Ps.
.... znów w wywiadzie powie, że daliśmy z siebie wszystko...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

To mój post z 4 sierpnia.
Ktoś już wtedy śmiał się że tak szybko zwalniają trenera.
Dziś jest 23 września , nic się nie zmieniło, ba jest nawet gorzej.
Z całym szacunkiem dla Pana Szatana i dla Pana Baczyńskiego, ale już czas podjąć męską decyzję i wywalić takiego słabego trenera.
Sprowadzić jakiegoś awanturnika hahaha np. Baniaka.
Xavier88

Postprzez LeOnI:) 2007-09-24, 1:01 pm

Przykre jest to ze Kowalik wystawia swoich ulubiencow takich jak kaliciak kozubek ktorzy są gorsi od rezerwowych ,ale cuż mało profesionalny trener.
LeOnI:)

Postprzez maciek123 2007-09-24, 6:50 pm

do drewinio popieram jeszcze chyba nigdy niegadali o Zagłębiu ;p
maciek123

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna