Zagłębie - Odra

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez adas 2007-05-16, 12:41 pm

Osman napisał(a):kurw.. jesli w sobote nie bedzie kupa ludzi, a głupie bilety sa za 6 zl to nie jestescie dla mnie kibicami tylko szmaciarzami!!!
A ja Cię bez ostrzeżenia proszę grzecznie o nie obrażanie innych i kulturę.
adas

Postprzez Osman 2007-05-16, 1:00 pm

ja nikogo nie obrażam ;P
jak już to po meczu będe ;P
Osman
Żółta kartka

Postprzez Czechu 2007-05-16, 4:00 pm

W sobote wszyscy na mecz i bez opierdalanki tylko doping non stop na maxa i niech wreszcie zawisną flagi !!!
Czechu

Postprzez kobra 2007-05-16, 5:05 pm

Szybko kupować bileciki ,bo jeszcze nie ma kolejki w sklepiku.A już najwyższa pora się w niego zaopatrzyć.
kobra

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-05-16, 5:06 pm

Mecz z Odra sedziuje Pan Wlodzimierz Bartos z Lodzi.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez tymin 2007-05-16, 5:41 pm

Odra na pewno będzie walczyć. Nie wygramy tego meczu, jeśli zagramy ogórszczyzne. A tak w ostatnich spotkaniach się dzieje. Myślę, że najsłabszym punktem Odry jest ich bramkarz (Feć- broni bardzo niepewnie). Za to pozostała część drużyny gra naprawdę przyzwoicie. Dobrzy napastnicy (Ugo, Błażejewski, Copik), świetna gra obrońców (szczególnie Zitka i Ganowicz). Uważam jednak, że Odra jak najbardziej jest do pokonania- oczywiście jeżeli nasi piłkarze włożą w ten mecz troszkę serca. A jeśli zagrają tak, jak np. z Podbeskidziem, nie ma co liczyc nawet na remis. Jednak, myślę, że Zagłębie pokaże "lwi pazur" i ten mecz wygra 1:0. Pozdrawiam- Tymin.
tymin

Postprzez rooney1 2007-05-16, 6:03 pm

Mam taki pomysł apropo biltetów. Skoro bilety na mecz z Odrą są po 6 zł to można wykupić jeszcze dwa bilety na następne dwa mecze u nas. Zaoszczędzi się na tym troche. A raczej na tych biletach nie ma daty, a nawet jeśli by była i tak tego nie sprawdzają przy wejściu na stadion.
rooney1

Postprzez ANTYpies 2007-05-16, 6:21 pm

Stary tak bardzo Cie sciska z powodu 6 zł??Kup sobie z 10 od razu i mam nadzieje ze od nastepnego meczu wprowadza nowe bilety:P Jakbys nie miał co do gara włozyc to na internet tez bys nie miał!No ale kur...a 6 zeta to dla niektorych majatek i zal dupe sciska wydac pare zł na SWOJ KLUB.
W S Z Y S C Y N A O D R E
ANTYpies

Postprzez lys1975 2007-05-16, 6:26 pm

rooney1 napisał(a):Mam taki pomysł apropo biltetów. Skoro bilety na mecz z Odrą są po 6 zł to można wykupić jeszcze dwa bilety na następne dwa mecze u nas. Zaoszczędzi się na tym troche. A raczej na tych biletach nie ma daty, a nawet jeśli by była i tak tego nie sprawdzają przy wejściu na stadion.

Super podstępny pomysł stary-aby fortel mógł się jeszcze spełnić na 100%-napisz o tym na stronie głównej Onet.pl-wtedy nikt nie przejrzy Twego hiper przebiegłego planu!!
Ostatnio edytowano 2007-05-16, 6:27 pm przez lys1975, łącznie edytowano 1 raz
lys1975

Postprzez fan78 2007-05-16, 6:29 pm

rooney1 napisał(a):Mam taki pomysł apropo biltetów. Skoro bilety na mecz z Odrą są po 6 zł to można wykupić jeszcze dwa bilety na następne dwa mecze u nas. Zaoszczędzi się na tym troche. A raczej na tych biletach nie ma daty, a nawet jeśli by była i tak tego nie sprawdzają przy wejściu na stadion.

Nie wysilaj sie,obinzka jest jednorazowa,a na nastepny mecz beda nowo wydrukowane bilety.
fan78

Postprzez MrCricket 2007-05-16, 7:43 pm

tymin napisał(a): Dobrzy napastnicy (Ugo, Błażejewski, Copik)

Copik napastnikiem ?! :D Przecież to facet od czarnej roboty - środkowy obrońca albo defensywny pomocnik. No chyba, że ja nie nadążam i w między czasie się przekwalifikował ? ;)
MrCricket

:)

Postprzez SK 2007-05-16, 7:57 pm

Na następny mecz mają coś zrobić z tymi biletami. Jakaś pieczątka z datą czy coś :)
SK

Postprzez Przemek26 2007-05-16, 8:00 pm

fan78 napisał(a):

Nie wysilaj sie,obinzka jest jednorazowa,a na nastepny mecz beda nowo wydrukowane bilety.

Dokładnie. Nie ma sensu kupować więcej z nadzieją na następny mecz , bo się przejedziesz. Na kolejny mecz maja być inne bilety.
Przemek26

Postprzez MarcelZS 2007-05-16, 8:07 pm

Co do biletów .... to chyba wszycy mamy świadomość, że zachowania w stylu wpuszczanie przez znjomych ochroniarz, kombinacje z biletami i inne sposoby jak wejśc na mecz nie płacąc to okradanie ZAGŁĘBIA - to tak jakby rodzicą kase podpieprzać, więc sprawa indywidalnej moralności, ale chyba godna przemyślenia.

Jak Włosi czy potencjalni właściele mają robić akcje promocyjne na bilety, wpuszczać kobiety za 1 zł, robić bilety rodzinne jak cześć z nas się tym szczyci że wyrucha własny klub!!!!

PS. Życze super samopoczucia i kolega niech kupi ze 100 biletów, i zrobi 600zł - masz łeb facet do intersów!!!

WSTYD!!!!
MarcelZS

Postprzez Przemek26 2007-05-16, 8:10 pm

Mam nadzieję że nie powtórzy sie sytuacja z meczu z Piastem gdzie na 20 minut przed meczem przed bramą było około 1500 ludzi a te gamonie otwarły jedną bramkę.

Lepiej przyjść wcześniej żeby nie było burdelu i potem narzekań że ktoś wszedł po rozpoczęciu meczu

Czechu napisał(a):W sobote wszyscy na mecz i bez opierdalanki tylko doping non stop na maxa i niech wreszcie zawisną flagi !!!

Przestańcie juz o tych flagach. Temat wałkowany milion razy na tym forum. Po za tym od tego są odpowiedni ludzie, zresztą wszystko wyjdzie na meczu czy będą czy nie.

I jeszcze :
Bośniacki napastnik Zagłębia opuścił zespół z Sosnowca. Hadis Zubanović poprosił o trzy tygodnie urlopu. Ten czas chce poświęcić na wyleczenie ścięgien Achillesa.

Obrazek
Piłkarz zmaga się z urazem od dłuższego czasu, w tej rundzie nie zagrał w żadnym spotkaniu. - Leczenie nie przebiega tak, jakbym tego oczekiwał. Jeden ze specjalistów poradził mi terapię w źródłach termalnych, stąd mój wyjazd do Bośni - tłumaczy.

Jeżeli niekonwencjonalna metoda leczenia nie przyniesie skutku, Zubanovicia czeka skomplikowany zabieg. - To ostateczność i kolejna przerwa w treningu. Może nawet trzy-, czteromiesięczna - wzdycha.

Bośniak jest jednak dobrej myśli. - Wrócę do Polski przed ostatnim meczem z KSZO Ostrowiec Świętokrzyski (9 czerwca) i liczę, że razem z kolegami będę fetował awans do ekstraklasy. Mam nadzieję, że będę już wtedy zdrowy i skutecznie powalczę o miejsce w kadrze Zagłębia - kończy.
Przemek26

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna