A ja Cię bez ostrzeżenia proszę grzecznie o nie obrażanie innych i kulturę.Osman napisał(a):kurw.. jesli w sobote nie bedzie kupa ludzi, a głupie bilety sa za 6 zl to nie jestescie dla mnie kibicami tylko szmaciarzami!!!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
rooney1 napisał(a):Mam taki pomysł apropo biltetów. Skoro bilety na mecz z Odrą są po 6 zł to można wykupić jeszcze dwa bilety na następne dwa mecze u nas. Zaoszczędzi się na tym troche. A raczej na tych biletach nie ma daty, a nawet jeśli by była i tak tego nie sprawdzają przy wejściu na stadion.
rooney1 napisał(a):Mam taki pomysł apropo biltetów. Skoro bilety na mecz z Odrą są po 6 zł to można wykupić jeszcze dwa bilety na następne dwa mecze u nas. Zaoszczędzi się na tym troche. A raczej na tych biletach nie ma daty, a nawet jeśli by była i tak tego nie sprawdzają przy wejściu na stadion.
tymin napisał(a): Dobrzy napastnicy (Ugo, Błażejewski, Copik)
fan78 napisał(a):rooney1 napisał(a):Mam taki pomysł apropo biltetów. Skoro bilety na mecz z Odrą są po 6 zł to można wykupić jeszcze dwa bilety na następne dwa mecze u nas. Zaoszczędzi się na tym troche. A raczej na tych biletach nie ma daty, a nawet jeśli by była i tak tego nie sprawdzają przy wejściu na stadion.
Nie wysilaj sie,obinzka jest jednorazowa,a na nastepny mecz beda nowo wydrukowane bilety.
Czechu napisał(a):W sobote wszyscy na mecz i bez opierdalanki tylko doping non stop na maxa i niech wreszcie zawisną flagi !!!
Bośniacki napastnik Zagłębia opuścił zespół z Sosnowca. Hadis Zubanović poprosił o trzy tygodnie urlopu. Ten czas chce poświęcić na wyleczenie ścięgien Achillesa.
Piłkarz zmaga się z urazem od dłuższego czasu, w tej rundzie nie zagrał w żadnym spotkaniu. - Leczenie nie przebiega tak, jakbym tego oczekiwał. Jeden ze specjalistów poradził mi terapię w źródłach termalnych, stąd mój wyjazd do Bośni - tłumaczy.
Jeżeli niekonwencjonalna metoda leczenia nie przyniesie skutku, Zubanovicia czeka skomplikowany zabieg. - To ostateczność i kolejna przerwa w treningu. Może nawet trzy-, czteromiesięczna - wzdycha.
Bośniak jest jednak dobrej myśli. - Wrócę do Polski przed ostatnim meczem z KSZO Ostrowiec Świętokrzyski (9 czerwca) i liczę, że razem z kolegami będę fetował awans do ekstraklasy. Mam nadzieję, że będę już wtedy zdrowy i skutecznie powalczę o miejsce w kadrze Zagłębia - kończy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack