Zagłębie - Stal Stalowa Wola 18.04.07

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mike79 2007-04-18, 6:01 pm

A Ja zaśpiewam za LADY PANK:" Mniej niż zero...".
Mimo zdobytego punktu...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez Misaki 2007-04-18, 6:01 pm

Wróciłem po meczu i czuje się w pewien sposób oszukany. Ja już k***a trace siły do tego sportu i tej jebanej drugiej ligi. Nasi najwięksi przeciwnicy pewnie też znowu potracą punkty więc dobra nasza...
Misaki

Postprzez laki 2007-04-18, 6:03 pm

Co można więcej powiedzieć tylko tyle że Dworczyk to swój chłop ale trener daremny
wszyscy to widzą zarząd też , i jeżeli nic nie zrobi to oznacza tylko jedno, że tak naprawde na awansie im nie zależy .
Taka szansa w tym sezonie a kogo oni trzymają na ławce trenerskiej Dworczyka bez
licencji , doświadczenia , koncepcji nawet z tak silnymi rezerwami jak w Zagłębiu nie
awansował .
Skłat mamy bardzo dobry jak na drugą ligę , ale gramy chaotycznie i tak naprawde to
każdy może nas ograć.
laki

Postprzez KAVU'91 2007-04-18, 6:06 pm

Sir napisał(a):
KAVU'91 napisał(a):[center]Obrazek[/center]

Normalnie aż nie wiadomo jak zacząć. Stalówka, jedna z najsłabszych drużyn jakie wystąpiły na Ludowym, stylem gry przypomina nasze Zagłębie... Strzelając bramkę na początku spotkania, całkowicie kontrolując grę Zagłębie po prostu stanęło. Po 20 minutach przestało grać. To jest niedopuszczalne, żeby nie było widać żadnej ambicji w grze ludzi, na których mecze przychodzi tyle osób w taką pogodę i zdziera gardła żeby ich wspomóc. To nie są amatorzy i nie grają rekreacyjnie, więc mają zapierdalać, ponieważ dostają za to godziwe pieniądze! Jak to możliwe, że beniaminek przyjeżdża do "jaskini lwa", a ten "lew" który jest pretendentem do awansu oddaje im inicjatywę?! Taką Stal to powinniśmy ograć 3:0 pokazując efektowny i efektywny futbol...

Cóż, znowu się zawiedliśmy.

Zaczęliśmy z powrotem grać po drugiej bramce dla Stali...
Czy to było motywacją? Czy nie może zmotywować do dalszej walki trener? Czy zawsze musi to robić przeciwnik? Żałosne.

Pesković po raz kolejny pewnie w bramce. Kłoda - nic szczególnego, praktycznie bez gry "do przodu". Marek - bardzo dobrze, widać jak skończył się jego brak na boisku... Kościukiewicz - pierwsza połowa dość dobra, w drugiej poczuł się za pewny... Topolski - spodziewałem się więcej. Dużo więcej. Bednar - bez komentarza. Lachowski - miłe zaskoczenie, dobra gra przez cały mecz. Berek - dużo lepiej niż w Chorzowie, przynajmniej pierwsza połowa, ale stałe fragmenty nie za bardzo mu wychodziły. Mierzejewski - wolny elektron, widać że jeszcze nie może się wkomponować w zespół. Paczkowski - dobra zmiana, jeszcze gdyby wykorzystał okazję. Folc - bramka jest i to by było na tyle. Pymula - od napastnika wymaga się bramek, wymagania spełnił.

Oziębała - dałbym mu szanse gry od pierwszych minut, widać że ma spory potencjał i duże chęci walki. Piątkowski - asystę zaliczył i tyle go widziałem.

Oj to Kolego zdecydowanie bylismy na innym meczu!!

JEDYNIE co do Peskovica sie zgodze!!!

Lachowski SŁABIUTENKO, Bednar DNO

Okej, skala 1-6.

Peskovic - 4
Kłoda - 2
Marek - 4
Kościukiewicz - 2
Topolski - 2
Bednar - 1
Berensztajn - 3
Lachowski - 4
Mierzejewski - 2
Pymula - 3
Folc - 3

Piątkowski - 2
Paczkowski - 3
Oziębała - bez oceny

Oceniam cały mecz, sporo pozytywów było w pierwszych 20 minutach pierwszej połowy.
Poza tym, nie musimy się we wszystkim zgadzać, to jest moja opinia.
KAVU'91

Postprzez janosikdg 2007-04-18, 6:09 pm

Wszyscy grają pod nas a My co ?? A My nic :565:
Widać jak zależy tym naszym grajkom na grze w OE .
A pan niby trener Dworczyk to już niech lepiej idzie na jakąś emeryturę bo na nic on tu potrzebny .
Do soboty jesteśmy liderami , bo kszo wygra !
janosikdg

Postprzez Warson 2007-04-18, 6:10 pm

Tak zgadzam sie z wyzej wymionymi opiniamy, Druzyne mamy naprawde mocną z dużym ptoencjałem ale nie am trenera ktry moglbu to pieknie poukladac!
Warson

Postprzez Łuki19 2007-04-18, 6:28 pm

jedno co chce po tym meczu napisać to DWORCZYK MUSI ODEJŚĆ !!!!!! gdy Stalówka zdobyła bramke na 1-1 on sobie spokojnie siedzial na swojej ławeczce gdy Stalówka zdobyła bramke na 1-2 on dalej sobie spokojnie siedział i tak do konca meczu ;/cóz widocznie trener jest po słowie z Rudym i wie że go nie zwolni ;/ ;/ ;/ ;/
Łuki19
Obserwowany

Postprzez mortimer 2007-04-18, 6:29 pm

k***a brak mi słów!!! Faworyci oczywiście tracą punkty i w tym gronie oczywiście nasze Zagłębie.
Mam szacunek do Dworczyka, ale powiedzmy szczerze II liga to za wysokie progi.
mortimer

Postprzez emdżej 2007-04-18, 6:29 pm

Katastrofa....szybko strzelona bramka powinna pobudzić drużynę do zdobycia kolejnych a nie do cofnięcia się! Przecież nie można bronić wyniku 1:0 przez 85 minut! Zmiana Oziębały dobra połowicznie. Bo nie powinien wejść za Prymulę czy Folca, tylko za kogoś z drugiej linii! To co zawsze w ostatnich meczach - czyli brak pomysłu na grę i chaotycznie wyprowadzanie akcji. Z całym szacunkiem dla Dworczyka, ale czas na zmianę na stanowisku trenera.

P.S. Rozumiem pretensje do trenera, ale nie czepiajmy się, że nie awansował z rezerwami, które prowadził....w czterech meczach!!
emdżej

Postprzez mortimer 2007-04-18, 6:31 pm

Może Janas albo Nawałka?
mortimer

Postprzez Łuki19 2007-04-18, 6:33 pm

zreszta tak zawsze sie to konczy jak dzisiaj że jak zespoł broni wynik 1-0 zamiast starać się zdobyc bramke ;/ cóz gdy w 40 minucie koles z Stalowej był bliski strzelenia sobie samobuja i z lini wybił piłke to było widać ze beda mieć szczescie potem akcja w 2 połowie co bramkarz lezał Lacha zamiast uderzyć górą to uderzył po ziemi w obronce ;/ znowu jeszcze sytuacja gdy była pusta bramka i Prymula i Folc bili sie o piłke ktory ma strzelic skonczyło sie tak że bramkarz zdazył sie podnieść i wrócic do bramki ;/ a nasi napastnicy nieoddali nawet strzału bo sie pogubili ;/ inna zaś sytuacja gdy Paczka wszedł i odrazu na wejscie mial taka super sytuacje i zmarnował bo gdy był juz obok bramkarza to się poślizgnoł i ten zdazył złapać piłke szkoda gadac tyle sytuacji i tylko 1 pkt ;/ wstyd hanba żenada ;/ Dworczyk odejdz !!

Ps. sorry za błedy ;/
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Osman 2007-04-18, 6:37 pm

juz po peirwszej połowie powinnismy zalatwić sprawe, ale nie! Nasi jak zwykle musieli pokazac i udowodnić jacy to oni znów gościnni są dla zespołów grających o utrzymanie!

Panowie!!! My już tego powoli mamy dość!!!!
Osman
Żółta kartka

Postprzez Łuki19 2007-04-18, 6:38 pm

czy ktoś prócz mnie sądzi ze druga bramka dla Stalowej została zdobyta po perfidnym spalonym ??
Łuki19
Obserwowany

Postprzez AGAPAW 2007-04-18, 6:41 pm

bramka dla stalowej byla jak najbardziej prawidlowa. zawodnik ktory strzelil nie byl na spalonym
AGAPAW

Postprzez Karmel 2007-04-18, 6:43 pm

rece opadaja... co mecz to identyczny scenariusz. gra slaba, jak strzelimy bramke to sie calkowicie cofamy i wypady pod bramke przeciwnika sa sporadyczne. tak bylo teraz, tak bylo z lomza, i jak sie domyslam tak musialo byc rowniez miedzia...
co do naszego terenera widze to tak: gdyby dworczyk byl trenerem jakiegos beniaminka, czy nawet druzyny pokroju KSZO juz dawno by spadl. gdzie jakies zalozenia taktyczne. plan awaryjny?? ja tego nie widze. jego jedyną zaleta jest to ze napewno pragnie tego awansu tak jak my i na pewno motywuje zawodnikow jak sie tylko da. ale niestety w 2 lidze sama motywacja i checi to za malo... duzo za malo
Karmel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna