A Ja zaśpiewam za LADY PANK:" Mniej niż zero...".
Mimo zdobytego punktu...
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sir napisał(a):KAVU'91 napisał(a):[center]Obrazek[/center]
Normalnie aż nie wiadomo jak zacząć. Stalówka, jedna z najsłabszych drużyn jakie wystąpiły na Ludowym, stylem gry przypomina nasze Zagłębie... Strzelając bramkę na początku spotkania, całkowicie kontrolując grę Zagłębie po prostu stanęło. Po 20 minutach przestało grać. To jest niedopuszczalne, żeby nie było widać żadnej ambicji w grze ludzi, na których mecze przychodzi tyle osób w taką pogodę i zdziera gardła żeby ich wspomóc. To nie są amatorzy i nie grają rekreacyjnie, więc mają zapierdalać, ponieważ dostają za to godziwe pieniądze! Jak to możliwe, że beniaminek przyjeżdża do "jaskini lwa", a ten "lew" który jest pretendentem do awansu oddaje im inicjatywę?! Taką Stal to powinniśmy ograć 3:0 pokazując efektowny i efektywny futbol...
Cóż, znowu się zawiedliśmy.
Zaczęliśmy z powrotem grać po drugiej bramce dla Stali...
Czy to było motywacją? Czy nie może zmotywować do dalszej walki trener? Czy zawsze musi to robić przeciwnik? Żałosne.
Pesković po raz kolejny pewnie w bramce. Kłoda - nic szczególnego, praktycznie bez gry "do przodu". Marek - bardzo dobrze, widać jak skończył się jego brak na boisku... Kościukiewicz - pierwsza połowa dość dobra, w drugiej poczuł się za pewny... Topolski - spodziewałem się więcej. Dużo więcej. Bednar - bez komentarza. Lachowski - miłe zaskoczenie, dobra gra przez cały mecz. Berek - dużo lepiej niż w Chorzowie, przynajmniej pierwsza połowa, ale stałe fragmenty nie za bardzo mu wychodziły. Mierzejewski - wolny elektron, widać że jeszcze nie może się wkomponować w zespół. Paczkowski - dobra zmiana, jeszcze gdyby wykorzystał okazję. Folc - bramka jest i to by było na tyle. Pymula - od napastnika wymaga się bramek, wymagania spełnił.
Oziębała - dałbym mu szanse gry od pierwszych minut, widać że ma spory potencjał i duże chęci walki. Piątkowski - asystę zaliczył i tyle go widziałem.
Oj to Kolego zdecydowanie bylismy na innym meczu!!
JEDYNIE co do Peskovica sie zgodze!!!
Lachowski SŁABIUTENKO, Bednar DNO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników