rossoneri napisał(a):zle bo jak gra Berek z Pachem w srodku to nic dobrego z tego nie wyniknie
coś koledze się nie udało :wink:
Nie podniecajmy się tym zwycięstwem. Jeszcze długa droga do awansu.
Ważne 3 pkt.
pozdro
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Cieszę się ogromnie z uzyskanego rezultatu. Chcieliśmy bardzo przerwać złą passę meczów wyjazdowych w tym sezonie i to się nam udało. Jestem też zadowolony z faktu, że nie przeżyliśmy tu podobnego horroru, jak w poprzednich meczach, kiedy mimo prowadzenia traciliśmy bramki i ostatecznie przegrywaliśmy. - powiedział Berensztajn.
Pomocnik drużyny z Sosnowca przyznał również, że ten był bardzo ważny dla niego osobiście, bowiem w ostatnich meczach nie wiodło mu się za dobrze i trener nie dawał mu szansy pokazania się od pierwszej minuty.
- Faktycznie ostatnie mecze zaczynałem z ławki rezerwowych i dlatego chciałem się pokazać naszemu trenerowi z jak najlepszej strony. Nawet jak miałem siadać na ławie, to mówiłem sobie, że nie ma się co obrażać i nadal robiłem to co do mnie należało. Ciężko pracuję na treningach i to zaowocowało dobrą grą w dzisiejszym meczu. - dodał.
O strzelonym golu powiedział krótko - Podeszliśmy do piłki razem ze Sławkiem Pachem, ale to ja zdecydowałem się na strzał. Uderzyłem jak zawsze i należy się cieszyć, że to wpadło.
mezo napisał(a): P.S. Marcin Morawski: Nie mam pojęcia dlaczego kibice Zagłębie mnie tak nie lubią...Zawsze krzyczeli tylko solarium i żel na włosach. W solarium byłem tylko kilka razy przed ślubem!
:shock: Nie wiem czy rzeczywiscie tak powiedzial ale jesli jednak to sa jego slowa ... Czy my go nie lubimy. ?? :twisted: Poprostu jestesmy zazdrosni o jego fryz i opalenizne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników