ŁKS Łomża- Zagłębie Sosnowiec 12.08 sobota?????

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez ŁKS Łomża 2006-08-11, 7:26 pm

WOJTEK napisał(a):Sprawa jest oczywista: nie masz stadionu ? Won.

Obiecuje Ci, ze jak wejdziecie do I ligi tak samo wam napisze.

I Ty chyba miastowy chlopie :lol: czytac nie umiesz tego co napisalem. Zawizieles sie w tym swoim blednym mysleniu i piszesz aby pisac. Nie znasz k***a sytuacji to sie nie udzielaj, bo dzialacze prubowali byly 2 przetargi na stadion, bylo zbieranie pieniedzy od roznych instytucji, mimo iz wiekrzosc kasy na sport w woj Podlaskim idzie na Bialystok...Lomza i Suwalki prawie nic nie dostaja mimo to udalo sie wysuplac 1,5 mln a drugie tyle dolozylo miasto. Co nie zmienia faktu, ze mogli sie bardziej postarac..ale wyjebali poprzedni zarzad, a za nim nowi zorietnowali sie o co chodzi to juz bylo za pozno.
ŁKS Łomża

Postprzez adas 2006-08-11, 7:28 pm

problematyk-ziom napisał(a):czyli według przepisów juz powinni teraz spaść? to 3 kolejka i oficjalnie został odwołany mecz...
DROBNA POMYŁKA Z MOJEJ STRONY. CYTUJE DOKŁADNIE : §13
1. Drużyna klubu, która przed rozpoczęciem lub w czasie trwania rozgrywek mistrzowskich danej klasy zrezygnuje z dalszego uczestnictwa, zostanie przesunięta w następnym cyklu rozgrywek o dwie klasy niżej.
2. Drużyna klubu, która w trakcie rozgrywek nie rozegra trzech wyznaczonych spotkań zostaje automatycznie wyeliminowana z rozgrywek i niezależnie od sankcji finansowych zdegradowana o dwie klasy niżej bez względu na liczbę zdobytych punktów.
adas

Postprzez WOJTEK 2006-08-11, 7:31 pm

A Ty mądralo jak nie skończysz z takim tonem to już więcej słowa tu nie napiszesz. Wniosek jest jeden: nie mam forsy- nie idę na drogą imprezę i siedzę w domu.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Greg1906 2006-08-11, 8:27 pm

Szkoda, mógł być kolejny długi ciekawy wyjazd a tu takie coś. Łomża powinna być ukarana, szkoda ich kibiców ale niestety nie ma miejsca w lidze dla takich klubów i na takie cyrki.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez olo69 2006-08-11, 9:05 pm

Przeczytałem własnie na stronie głównej całkiem fajny news na temat "meczu którego nie było" ... i nasuwa mi się taka konkluzja, że mamy wspniałego Dyrektora klubu - sam tak odważnie przeciwstawił się złu (czytaj PZPN) prawie jak jakiś Batman albo Superman tylko, że prawie robi wielką różnicę bo teraz 10 letnie dziecko zwyzywa PZPN a oni skulą po sobie uszy bo wszyscy po nich jeżdżą ile się da,. szkoda tylko że takich reakcji ze strony Dyrektora nie było w poprzednich sezonach kiedy PZPN był mocniejszy, a sędziowie niejednokrotnie nas krecili (choćby mecz z Piastem - wydrukowany karny na Kompale)
Odnosnie straconych kilku tysięcy (chyba nie chodzi tylko o paliwo, no chyba, że były inne uciechy po drodze, a przede wszystkim stracony czas gwiazd) to wydaje mi się, że były już takie sytuacje w polskiej lidze i kluby odzyskiwały stracone koszty od PZPN lub gospodarza meczu.
olo69

Postprzez PawełK 2006-08-11, 9:28 pm

olo69 napisał(a):...Odnosnie straconych kilku tysięcy (chyba nie chodzi tylko o paliwo, no chyba, że były inne uciechy po drodze, a przede wszystkim stracony czas gwiazd)...

Pewnie był obiad i kolacja a dla dwudziestukilku osób to nie mały wydatek, bo pewnie nie jedzą bigosu z autosana, do tego paliwo i nie wiadomo jak z hotelem. Nie wyjdzie ponad 2 tysiaki?
PawełK
pyszałek

Postprzez olo69 2006-08-11, 9:39 pm

PAWEŁ-FB'03 napisał(a):
olo69 napisał(a):...Odnosnie straconych kilku tysięcy (chyba nie chodzi tylko o paliwo, no chyba, że były inne uciechy po drodze, a przede wszystkim stracony czas gwiazd)...

Pewnie był obiad i kolacja a dla dwudziestukilku osób to nie mały wydatek, bo pewnie nie jedzą bigosu z autosana, do tego paliwo i nie wiadomo jak z hotelem. Nie wyjdzie ponad 2 tysiaki?

jesli "kilka tysięcy złotych" uznajemy jako dwa tysiace to mogę to ogarnąć i już się w tej kwestii nie czepiam.

PS Ostatnio modne jest hasło tanie państwo, moze pomyślmy o haśle tani klub - wystarczy zatrudnić jakąś kucharkę (najlepiej z opłaconym ZUSem) niech robi piłkarzą kanapki na droge , wtedy zamkniemy się w kilku stówach :wink:
olo69

Postprzez PawełK 2006-08-11, 9:54 pm

olo69 napisał(a):
PAWEŁ-FB'03 napisał(a):

jesli "kilka tysięcy złotych" uznajemy jako dwa tysiace to mogę to ogarnąć i już się w tej kwestii nie czepiam.

PS Ostatnio modne jest hasło tanie państwo, moze pomyślmy o haśle tani klub - wystarczy zatrudnić jakąś kucharkę (najlepiej z opłaconym ZUSem) niech robi piłkarzą kanapki na droge , wtedy zamkniemy się w kilku stówach :wink:

Sorki dałem ciała... jak bierzesz autokar na dwa dni to wyjdzie leciutko 4 plny za kilometr teraz sobie pomóż razy 760 kilometrów bo tyle wyjdzie w dwie strony... mnożenie jest przemienne i wychodzi mi zawsze 3040 PLN z kucharką pomysł zarzuć dyrektorowi a nie mi:p
PawełK
pyszałek

Postprzez Qni 2006-08-11, 10:04 pm

Co sie czepiacie tych kilku tyciecy? Jak narazie Wlosi placa, wiec jest OK. Co to jest pare tysiecy na taka firme? Praktycznie nic.
Qni

Postprzez ŁKS Łomża 2006-08-11, 10:11 pm

Nie rozumiem.
Skoro Wasi pilkarze sa juz w Mlawie to co im zalezy zagrac o 12 ? Nie pasuja Wam dwa mecze w Sosnowcu (pzpn wyrazilby zgode jak kluby doszly by do porozumienia), nie pasuje Wam mecz w Niedziele, nie pasuje Wam 12..czy tak ciezko pujsc na ustepstwo ?
ŁKS Łomża

Postprzez PawełK 2006-08-11, 10:16 pm

To zrozum i czytaj. Nasi pilkarze juz z Mławy wyjechali bo pzpn odwołał mecz.
PawełK
pyszałek

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-11, 10:17 pm

olo69 napisał(a):szkoda tylko że takich reakcji ze strony Dyrektora nie było w poprzednich sezonach kiedy PZPN był mocniejszy, a sędziowie niejednokrotnie nas krecili (choćby mecz z Piastem - wydrukowany karny na Kompale)

wiesz kto to jest obserwator i co on ma na meczach robić? pisanie i odwoływanie się jest bezsensowne... słyszałeś o takiej sprawie w Polsce? Większe wałki kręcili (karne dla Arki w 95 min) i się rozchodziło po kościach bo obserwator nie dostrzegł błędu więc nie ma sprawy :roll:

ps. a PZPN nie jest taki słaby jak by sie mogło wydawać... Listkiewicz dalej na stanowisku a już tyle razy się mówiło o jego dymisji. Obawiam się że jeszcze dłuuuuga droga i sporo wody w rzekach Polskich upłynie zanim się coś zmieni...
problematyk-ziom

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-11, 10:21 pm

ŁKS Łomża napisał(a):Nie rozumiem.
Skoro Wasi pilkarze sa juz w Mlawie to co im zalezy zagrac o 12 ? Nie pasuja Wam dwa mecze w Sosnowcu (pzpn wyrazilby zgode jak kluby doszly by do porozumienia), nie pasuje Wam mecz w Niedziele, nie pasuje Wam 12..czy tak ciezko pujsc na ustepstwo ?

Czytaj uważnie... klub ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC co pisze na głównej stronie przystał na godzine 12... PZPN odwołał mecz...

ps. całe życie wszyscy muszą chodzić na ustępstwa? bo zawsze się znajdzie ktoś kto nie potrafi się dostosować do reguł panujących w tej grze...

ps2. jak nie będziemy spełniać warunków licencyjnych też nie powinniśmy grać w pierwszej lidze... ale żeby to zostało wkońcu egzekwowane w stosunku do wszystkich! bez żadnych ugód i kompromisów "na ładne oczy"...
problematyk-ziom

Postprzez olo69 2006-08-11, 10:21 pm

PAWEŁ-FB'03 napisał(a):
olo69 napisał(a):
PAWEŁ-FB'03 napisał(a):

Sorki dałem ciała... jak bierzesz autokar na dwa dni to wyjdzie leciutko 4 plny za kilometr teraz sobie pomóż razy 760 kilometrów bo tyle wyjdzie w dwie strony... mnożenie jest przemienne i wychodzi mi zawsze 3040 PLN z kucharką pomysł zarzuć dyrektorowi a nie mi:p

mam swoje zdanie, ale kończę bezowocną dyskusję w tym temacie - za tydzień mecz prawdy mam nadzieję, ze WSZYSCY będziemy mogli się cieszyć, a dyrektor jest tylko jeden - ojciec dyrektor :!:
olo69

Postprzez olo69 2006-08-11, 10:28 pm

problematyk-ziom napisał(a):
olo69 napisał(a):szkoda tylko że takich reakcji ze strony Dyrektora nie było w poprzednich sezonach kiedy PZPN był mocniejszy, a sędziowie niejednokrotnie nas krecili (choćby mecz z Piastem - wydrukowany karny na Kompale)

wiesz kto to jest obserwator i co on ma na meczach robić? pisanie i odwoływanie się jest bezsensowne... słyszałeś o takiej sprawie w Polsce? Większe wałki kręcili (karne dla Arki w 95 min) i się rozchodziło po kościach bo obserwator nie dostrzegł błędu więc nie ma sprawy :roll:

ps. a PZPN nie jest taki słaby jak by sie mogło wydawać... Listkiewicz dalej na stanowisku a już tyle razy się mówiło o jego dymisji. Obawiam się że jeszcze dłuuuuga droga i sporo wody w rzekach Polskich upłynie zanim się coś zmieni...

kolego ale co ma piernik do wiatraka, obserwator jest z PZPN i jest z jednej strony barykady, a klub pomimo ze jest członkiem PZPN jest po drugiej stronie
PS vide mój post powyzej koniec dyskusji w tym temacie
olo69

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna