Hydrobudowa--Zagłębie sobota godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

re

Postprzez Qba 2006-06-03, 12:33 pm

problematyk-ziom napisał(a):
MACIEK 86 napisał(a):To co robisz jeszcze na forum??Czemu nie jesteś w drodze do Bydgoszczy?? Mogłeś zorganizować wyjazd a nie żalić sie :!: Ci co są regularnie na wyjazdach a nie pojechali do Bydgoszczy zaopewne uszanowali zdanie niektórych, a Ci co są na wyjazdach pokroju Jaworzno czy Chorzów to zawsze mają dużo do powiedzenia a mało robią!!

SKOŃCZMY DYSKUSJE NA TEMAT WYJAZDU :!:

ja uważam że szanse nie są równe... i podczas kiedy nie ma wyjazdu i jakiejś zorganizowanej grupy jest znacznie trudniej... bo jechać samemu pociągiem przez pół polski na mecz to już trzeba być odważnym...

ale ja jestm bardzo ciekaw czy góra która tak postanowiła że nie będzie wyjazdu też nie pojechała? gdzie oni teraz są? pewnie powskakiwali w samochodziki i pojechali... :roll:

tak to juz jest na tym swiecie, ze w zyciu kibicowskim nie ma demokracji, i czy sie to komus podoba, czy nie - trzeba to zaakceptowac. nie mowie, ze popieram to, ale oswoilem sie z ta mysla i specjalnie mi ona nie przeszkadza. oczywistym jest, ze lepiej sie gra pilkarzom, kiedy maja wsparcie kibicow, szkoda, ze akurat wypadlo na tak wazny mecz.

Inna sprawa jest to, ze nie ma ZORGANIZOWANEGO wyjazdu kibicow, a nikt chyba nie broni jechac na wlasna reke...
Qba

Postprzez Ader 2006-06-03, 12:38 pm

chyba trzeba cos wam wszystkim wyjasnic,NIKT NIKOMU NIE ZABRONIL JECHAC TYLKO NIE JEST ORGANIZOWANY OFICJALNY WYJAZD ,dzwonili do nas kibice Zawiszy z prosba zeby nie jechac oficjalnie co ma pokazac ze nikt nie popiera kupowania miejsc za pieniadze,jezeli chciel;iscie jechac prosze bardzo nikt was nie trzymal ale oficjalnie kibiców Zagłębia tam nie ma, nawet ich zgoda ŁKS uszanowała to i nie pojechała oficjalnie,tu wyrażacie swoja wielkie oburzenie ale jak niektore kluby z drugiej strony przy naszym zakazie umozliwily nam wejscie na swoje stadiony to wszyscy glosno popieraliscie i chwaliliscie takie dzialanie a teraz co wielkie oburzenie? Ż.

PS. a tam ktos pisal gdzie jest "gora" to odpowiem ci ze wiekszosc w Bydgoszczy ale NIEOFICJALNIE a jak chciales to mogles jechac
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez maras24 2006-06-03, 1:01 pm

Nie no nie wytrzytmam tego normalnie parodia.Pojechali do Bydgoszczy "nieoficjalnie" buhahahaha poparli protest żeby nie jechac ale jednak pojechali bo nieoficjalnie.Większej bzdury w życiu nie słyszałem.Albo jedziemy do Bydgoszczy albo nie jedziemy i nie ma że oficjalnie czy nieoficjalnie.PARODIA JAKICH MAŁO.
maras24

Postprzez jaca21 2006-06-03, 1:03 pm

Wygramy, wygramy Zagłębie pokonamy extraklasę w Bydgoszczy mamy!
co do protsetu to jest to śmieszne bo...zarządy Zawiszy SA i SP juz się spotykają i dyskutują o szeorkiej współpracy co nawet na stronie www.zawiszafans.com/ jest napisane(strona kibiców 4 ligowych) więc jesteście nieudolni w organizacji wyjazdów i troche spóznieni. Dzisiaj bedzie dużo ludzi z Bydgoszczy, którzy pomogą miejscowym zawodnikom w odniesieniu zwycięstwa a chcę powiedzieć,ze premia za awans dla Bydgoszczan wynosi 500.000 złotych na drużynę. Bydgoszczanie mają budżet ogromny jak na drugą ligę bo około 8.000.000 złotych bo jaki zespół w czasie jednej przerwy sezonowej moze pojechać na dwa obozy zagraniczne a tak uczynił to Zawisza? Jest duza presja na awans jednak jak nie uda sie w tym sezonie to jest nastepny gdzie zespół ma byc wzmocniony kilkoma zawodnikami a trzon pozostanie.
Dzisiaj z naszej strony nie zagra kilku podstawowych piłkarzy jak napisaliscie jednak będąc obiketywnymi powiniscie napisac,ze i u was 3-4 ważnych graczy nie wystąpi w tym spotkaniu a tego nie napisaliscie. Czy tacy jesteście obiektywni? Zawisza po awansie chce sie powaznie wzmocnić dzięki sponsorowi(potentatowi na rynku) firmie Hydrobudowa a zostaną wykonane nowe boiska treningowe mimo,ze zaplecze jest świetne, bedzie podgrzewana murawa a co wazne boisko zostanie poddane renowacji a już teraz mówi sie o wzmocnieniach Dzwigałą i kilkoma innymi znanymi piłkarzami z extraklasy. Na dzień dzisiejszy to Zawisza jest bogatszy od Widzewa a prezes Klatt stwierdził na łamach "Expressu Bydgoskiego",ze obecny budżet jest na poziomie 1-ligowej Korony Kielce! a po awansie zostanie mocno zwiększony dzieki sponsorowi i pieniadzom z Canalu+ więc jak widzicie wszystko jest podporządkowane odbudowie piłki w Bydgoszczy(kibice i miasto czekają na sukcesy i takich graczy jak Boniek, Majewski,Piotr Nowak-wszystko Bydgoszczanie)!
Są poważne rozmowy z kibicami i zarządem SP Zawisza i wszystko zmierza w dobrym kierunku o czym informuje strona www.zawiszabydgoszczsa.pl/ i www.zawiszabydgoszcz.com/
Treścinski w wywiadzie,ze bydgoski zespól jest zwykłym sredniakiem chociaż zdobyli za dużo punktów na wiosnę ośmieszył sie i jest wyśmiewany przez kibiców w Polsce(czytałem na innych forach)bo odpowiadają jemu w takim razie jakim klubem jest Zagłebie(haha). Za kogo ten człowiek sie uważa i widać,ze jest zwykłym bucem pozbawionym szacunku i pokory dla rywala i dzisiaj przekona sie co to znaczy siła Zawiszy Bydgoszcz(Imeh ze Staniszewskim,Dahem, Tarnowskim)pokażą jaki cel ma bydgoski klub i o co walczy w tym sezonie.
Nie moze być inaczej jak zwycięstwo gospodarzy przy duzej pomocy kibiców( około 7.000) wiec będzie:
Zawisza Bydgoszcz - Zagłębie Sosnowiec 3:1 innego wyniku sobie nie wyobrażam bo potem mamy wyjazd do Lechii, która dzisiaj zdobedzie punkt i w ostatnim meczu o nic nie bedzie grała wiec kolejne 3 punkty a nie wierzę,ze wszystko wygra czy to Śląsk czy ŁKS więc nie moze być innego rozstrzygniecia niż Zawisza w extraklasie a w najgorszym wypadku w barazu z Arką, która jest do pokonania tym bardziej,ze ma miesiac przerwy bez ważnych spotkań.
Na koniec Zawisza do boju wygrywasz z Zagłębiem!
p.s. kibice zagłebia(pojedyncze osoby) widziałem dzisiaj w okolicach stadionu jednak to znikome ilosci osób w róznym wieku.
jaca21

Postprzez RaRy 2006-06-03, 1:11 pm

maras24 napisał(a):Nie no nie wytrzytmam tego normalnie parodia.Pojechali do Bydgoszczy "nieoficjalnie" buhahahaha poparli protest żeby nie jechac ale jednak pojechali bo nieoficjalnie.Większej bzdury w życiu nie słyszałem.Albo jedziemy do Bydgoszczy albo nie jedziemy i nie ma że oficjalnie czy nieoficjalnie.PARODIA JAKICH MAŁO.

k***a czy wszyscy jesteście takiemi KRETYNAMI :?:

NIEOFICJALNIE czyli zasiądą na sektorach gospodarzy, niczym sie wyróżniając:
-bez barw
-bez dopingu i wyrużniania sie !!!!!!!!!
pojechali Ci którzy chcieli tylko obejrzeć mecz
RaRy
Adventure Group

Postprzez maras24 2006-06-03, 1:13 pm

Bravo dla tego kolegi z Bydgoszczy.Poprostu nasza szanowna "góra" olała nas wszystkich nie organizując wyjazdu po czym sami zabrali tyłki i pojechali do Bydgoszczy.I niech mi nikt nie pisze niczego w stylu Ty też mogłeś jechać.Ja od organizowania wyjazdów nie jestem.
maras24

Postprzez maras24 2006-06-03, 1:14 pm

RaRy napisał(a):
maras24 napisał(a):Nie no nie wytrzytmam tego normalnie parodia.Pojechali do Bydgoszczy "nieoficjalnie" buhahahaha poparli protest żeby nie jechac ale jednak pojechali bo nieoficjalnie.Większej bzdury w życiu nie słyszałem.Albo jedziemy do Bydgoszczy albo nie jedziemy i nie ma że oficjalnie czy nieoficjalnie.PARODIA JAKICH MAŁO.

k***a czy wszyscy jesteście takiemi KRETYNAMI :?:

NIEOFICJALNIE czyli zasiądą na sektorach gospodarzy, niczym sie wyróżniając:
-bez barw
-bez dopingu i wyrużniania sie !!!!!!!!!
pojechali Ci którzy chcieli tylko obejrzeć mecz

Panuj koleś nad słowami bo kretynem to moze Ty jestes...
maras24

Postprzez krzysztof 2006-06-03, 1:17 pm

jaca21 napisał(a):Wygramy, wygramy Zagłębie pokonamy extraklasę w Bydgoszczy mamy! ...

Wow, ale optymista z Ciebie ;-)
Kto wygra ten wygra, nie ma co się tak podniecać.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie 11+3 z Hydrotworu na 11 z Zagłebia.
krzysztof

Postprzez mezo 2006-06-03, 1:17 pm

Czy Wy juz naprawde nie macie nad czym rozprawiac na forum tylko przekrzykiwac sie czy slusznie czy tez nie slusznie nie zorganizowano wyjazdu :roll:
mezo

Postprzez cala 2006-06-03, 1:19 pm

Przyszłość jest jasna przyszłość to ORANGE !!!!!!!!!!!!!!
cala

Postprzez RaRy 2006-06-03, 1:19 pm

maras24 napisał(a):....Poprostu nasza szanowna "góra" olała nas wszystkich nie organizując wyjazdu po czym sami zabrali tyłki i pojechali do Bydgoszczy.I niech mi nikt nie pisze niczego w stylu Ty też mogłeś jechać.Ja od organizowania wyjazdów nie jestem.

k***a w wielu klubach w Polsce niema organizowanych wyjazdów a zawsze ktoś sie wybierze , chyba ze jesteś "niepełnosprawny" i nie wiedziałeś gdzie są kasy biletowe na dworcach i pozniej co zrobić z biletem.

DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO :)

na drugi raz polecam Ci www.pkp.pl

a tu masz rozkład pociagów jakie jechały dzisiaj do Bydgoszczy
http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn? ... crollDir=1
RaRy
Adventure Group

re

Postprzez Qba 2006-06-03, 1:19 pm

maras24 napisał(a):Bravo dla tego kolegi z Bydgoszczy.Poprostu nasza szanowna "góra" olała nas wszystkich nie organizując wyjazdu po czym sami zabrali tyłki i pojechali do Bydgoszczy.I niech mi nikt nie pisze niczego w stylu Ty też mogłeś jechać.Ja od organizowania wyjazdów nie jestem.

kolego, ja nie rozumiem czemu Ty ciagle jedno i to samo... wyjazdu zorganizowanego nie bylo - koniec i kropka. przeciez nie mozesz komus kazac zorganizowac wyjazd, to jest inicjatywa tylko i wylacznie kibicow. Ty, jak sam napisales, od organizowania wyjazdow nie jestes, wiec jakim prawem wymagasz od kogos, zeby to robil? to jest cos na tej zasadzie, ze nie idzie sie na wybory, a potem narzeka kogo to wybrano... i ja Ci napisze, ze Ty tez mogles jechac na wlasna reke, bo jak by w ogole nie bylo organizowanych wyjazdow, to bys siedzial w domu i narzekal, tak? teraz nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, a ponad to jestes (bez urazy) pionkiem, tak samo jak i ja, w tej grze, wiec biadolenie nic w tej materii nie zmieni.

pozdrawiam
Qba

Re: re

Postprzez maras24 2006-06-03, 1:26 pm

Qba napisał(a):
maras24 napisał(a):Bravo dla tego kolegi z Bydgoszczy.Poprostu nasza szanowna "góra" olała nas wszystkich nie organizując wyjazdu po czym sami zabrali tyłki i pojechali do Bydgoszczy.I niech mi nikt nie pisze niczego w stylu Ty też mogłeś jechać.Ja od organizowania wyjazdów nie jestem.

kolego, ja nie rozumiem czemu Ty ciagle jedno i to samo... wyjazdu zorganizowanego nie bylo - koniec i kropka. przeciez nie mozesz komus kazac zorganizowac wyjazd, to jest inicjatywa tylko i wylacznie kibicow. Ty, jak sam napisales, od organizowania wyjazdow nie jestes, wiec jakim prawem wymagasz od kogos, zeby to robil? to jest cos na tej zasadzie, ze nie idzie sie na wybory, a potem narzeka kogo to wybrano... i ja Ci napisze, ze Ty tez mogles jechac na wlasna reke, bo jak by w ogole nie bylo organizowanych wyjazdow, to bys siedzial w domu i narzekal, tak? teraz nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, a ponad to jestes (bez urazy) pionkiem, tak samo jak i ja, w tej grze, wiec biadolenie nic w tej materii nie zmieni.

pozdrawiam

ale mozna było pojechac w grupie na ten mecz a nie pisac że wyjazdu nie ma ,a potem samemu jechac.są tacy którzy pojechaliby na własną ręke gdyby wiedzieli że wiecej osób też sie wybiera na własną ręke.
maras24

Postprzez RaRy 2006-06-03, 1:28 pm

maras24 napisał(a):
Qba napisał(a):

pozdrawiam

ale mozna było pojechac w grupie na ten mecz a nie pisac że wyjazdu nie ma ,a potem samemu jechac.są tacy którzy pojechaliby na własną ręke gdyby wiedzieli że wiecej osób też sie wybiera na własną ręke.

Jak wychodzisz z domu to tez z mama za ręke ??
RaRy
Adventure Group

Postprzez maras24 2006-06-03, 1:29 pm

RaRy napisał(a):
maras24 napisał(a):
Qba napisał(a):

pozdrawiam

Jak wychodzisz z domu to tez z mama za ręke ??

Inteligentny to Ty napewno nie jestes...
maras24

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna