ZAGŁĘBIE - KSZO 31.05.06 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez YOOSHKY 2006-06-01, 2:12 pm

Puzon napisał(a):Po raz pierwszy chyba w tym sezone zdażyło się że sędzia gwizdał pod nas. Co prawda dopieo po przerwie, ale zawsze coś.

I nie zagwizdał karnego dla nas po zagraniu reka....
YOOSHKY

Postprzez Socio 2006-06-01, 3:16 pm

Sedzial gwizdal pod nas ?? Chyba przesadziles delikatnie mowiac. Borski nie gwizdal pod nikogo- po prostu bardzo slaby sedzia i az dziw bierze co robi w I lidze. Niestety Dawid zlamal palec i nie zagra z Zawisza. To bedzie duze oslabienie. Mam nadzieje ze chlopaki jakos dadza rade...
Socio

Postprzez maras24 2006-06-01, 5:16 pm

troszke z innego tematu. Dziwi mnie to ze nie ma wyjazdu do Bydgoszczy z tego powodu że kibice Zawiszy protestują.A ja mam to w dupie niech sobie protesują jedziemy tam dopingowac Zagłębie czy k***a martwimy się protestem Zawiszy???Arcywazny mecz a tu prosze..nie jedziemy bo Zawisza protestuje...nie dopingujemy naszych piłkarzy bo Zawisza protestuje ..śmiech na sali!!!I nie nazywajmy tej druzyny Kujawiakiem to jest Zawisza Bydgoszcz tak samo jak Pogon Szczenin a nie Piotrcovia i tak samo jak nowy Lech Poznań który przejmuje Amika!!No ale cóż po c*** dopingowac naszych piłkarzy jak ważniejszy protest kibiców Zawiszy..ehhh
maras24

Postprzez YOOSHKY 2006-06-01, 5:21 pm

Maras świete słowa, choć dość wulgarne :) Kto się przejmował nami jak mielismy klopoty? Czy przez te protesty Kujawiak wroci do Włocławka? NIE. Dla mnie wazniejsze jest Zaglebie.....
Maras i reszta POZDRO
YOOSHKY

Postprzez Gość 2006-06-01, 5:50 pm

Podpisuję się pod wypowiedzią kolegi Marasa. 200% racji.

I nie pisać mi tu że na wyjazdach mnie nigdy nie ma a się tu wypisuję. Mam do tego prawo! :p
Gość

Postprzez Ader 2006-06-01, 6:00 pm

Popisac sobie mozecie , ale nic to nie zmieni :)

Jankowski mam nadzieje ze juz nigdy u nas nie zagra... :wink:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez maras24 2006-06-01, 6:07 pm

Ader napisał(a):Popisac sobie mozecie , ale nic to nie zmieni :)

nie ma jak sie cieszyć z tego powodu ze nie jedzie sie dopingowac swojej druzyny ...bravo :roll:
maras24

Postprzez laki 2006-06-01, 6:10 pm

Co za bzdury z tym wyjazdem, kto chce jechać to pojedzie.
A protest kibiców Zawiszy to jeszcze większy banał. Nie pasuje
awans przy zielonym stoliku to wpierdolić Baniakowi a resztę wygonić
do Włocławka
laki

Postprzez WOJTEK 2006-06-01, 6:37 pm

Morpheus napisał(a):Podpisuję się pod wypowiedzią kolegi Marasa. 200% racji.

I nie pisać mi tu że na wyjazdach mnie nigdy nie ma a się tu wypisuję. Mam do tego prawo! :p
Nie jeździsz a piszesz. Masz do tego prawo... Ale Ty nawet nie znasz tej atmosfery wyjazdu. Dlatego też nie znasz bólu tych, którzy co tydzień gdzieś jadą a teraz będą siedzieć w domu. Poza tym, czy ktoś zabrania komuś jechać ???? To podobno wolny kraj.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Kamilsts 2006-06-01, 6:47 pm

maras24 napisał(a):
Ader napisał(a):Popisac sobie mozecie , ale nic to nie zmieni :)

nie ma jak sie cieszyć z tego powodu ze nie jedzie sie dopingowac swojej druzyny ...bravo :roll:

Tak z pewnościa się cieszy ... :lol: :lol: :lol:
Kamilsts

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-01, 8:43 pm

WOJTEK napisał(a):Nie jeździsz a piszesz. Masz do tego prawo... Ale Ty nawet nie znasz tej atmosfery wyjazdu. Dlatego też nie znasz bólu tych, którzy co tydzień gdzieś jadą a teraz będą siedzieć w domu. Poza tym, czy ktoś zabrania komuś jechać ???? To podobno wolny kraj.

czy ktoś jezdzi czy nie ma to większego znaczenia... ale widać że są chętni na ten wyjazd więc to że popieramy 4 ligową prawdziwą Zawisze... a rezygnujemy z dopingowania KOCHANEGO ZAGŁEBIA w chyba najważniejszym meczu dla nas od kilkunastu lat... (chyba każdy wie jak ważny to mecz...) i nie ma organizowanego wyjazdu to ciężkie do zrozumienia...

a co kibicie Zawiszy robią w związku z tym ze powstał im pod nosem hydrotwór?
problematyk-ziom

Postprzez Ader 2006-06-01, 8:44 pm

Nigdy nie zaznalem wiekszej radosci...

Tylko po co to piszcie , myslicie ze cos to zmieni? Gora sie naradzila i tak postanowila i temat jest zakonczony.

esli chcesz jechac :arrow: www.pkp.pl nikt Ci nie broni jechac...
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez YOOSHKY 2006-06-01, 8:56 pm

No nic. My swoim gadaniem nic nie zdzialamy tak samo jak Zawisza nic nie zdziala swoimi protestami. Ja to odbieram tylko w jeden sposob: rezygnujemy z Zagłębia dla Zawiszy. Byla mala awantura jak pojawili sie chetni ktorzy chcieli jechac do Zabrza na mecz Legii z Gornikiem. Mowiono wtedy ze to nie dopuszczalne by nie kibicowac Zaglebiu w Bytomiu. Tymczasem majac calkiem realne szanse na awans odpuszczamy wyjazd.... Szczegolnie ze Zawisza to nasz glowny rywal. Cóż moj zerowy poziom kumatosci dluuuuugo nie pozwoli mi tego zrozumiec. Z reszta co to za protest jak gospodarzy na meczu potrafi byc 4500 gdy u nas jest 2000 (vide 32 kolejka)...
YOOSHKY

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-01, 9:10 pm

YOOSHKY napisał(a):No nic. My swoim gadaniem nic nie zdzialamy tak samo jak Zawisza nic nie zdziala swoimi protestami. Ja to odbieram tylko w jeden sposob: rezygnujemy z Zagłębia dla Zawiszy. Byla mala awantura jak pojawili sie chetni ktorzy chcieli jechac do Zabrza na mecz Legii z Gornikiem. Mowiono wtedy ze to nie dopuszczalne by nie kibicowac Zaglebiu w Bytomiu. Tymczasem majac calkiem realne szanse na awans odpuszczamy wyjazd.... Szczegolnie ze Zawisza to nasz glowny rywal. Cóż moj zerowy poziom kumatosci dluuuuugo nie pozwoli mi tego zrozumiec. Z reszta co to za protest jak gospodarzy na meczu potrafi byc 4500 gdy u nas jest 2000 (vide 32 kolejka)...

święte słowa... a nam pozostaje kibicować w kapciach przed kompem... bo góra tak postanowiła :? liczy sie protest zawiszy czy Miłość do ZAGŁĘBIA? a komentarze... "jak chcesz to se jedz... tu masz rozkład jazdy pkp" są delikatnie mówiąć nie na miejscu... i chyba wiadomo dlaczego

zależy NAM chyba wszystkim na awansie a grajków możemy wspomóc tylko głośnym dopingiem... a tu co... wielkie g***no
problematyk-ziom

Postprzez mlody1906 2006-06-01, 9:11 pm

problematyk-ziom napisał(a):popieramy 4 ligową prawdziwą Zawisze

czwartoligowEGO Zawisze...

Yooshky - to nie jest zwykle odpuszczanie wyjazdu, ja tu nie dostrzegam analogii!

Ci wszyscy co narzekaja: czy Wy nie rozumiecie czy nie chcecie rozumiec? Kto ma tam pojechac i tak sie wybierze bo nie mieszkamy na wzgorzu otoczonym gleboka fosa tylko komunikacja jest na tyle rozwinieta, ze sposobow jest kilka na dojechanie tam.

Prosze o zamkniecie tematu bo juz sie zrobil OT.
mlody1906
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna