Puzon napisał(a):Po raz pierwszy chyba w tym sezone zdażyło się że sędzia gwizdał pod nas. Co prawda dopieo po przerwie, ale zawsze coś.
I nie zagwizdał karnego dla nas po zagraniu reka....
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Puzon napisał(a):Po raz pierwszy chyba w tym sezone zdażyło się że sędzia gwizdał pod nas. Co prawda dopieo po przerwie, ale zawsze coś.
Ader napisał(a):Popisac sobie mozecie , ale nic to nie zmieni :)
Jankowski mam nadzieje ze juz nigdy u nas nie zagra... :wink:
Nie jeździsz a piszesz. Masz do tego prawo... Ale Ty nawet nie znasz tej atmosfery wyjazdu. Dlatego też nie znasz bólu tych, którzy co tydzień gdzieś jadą a teraz będą siedzieć w domu. Poza tym, czy ktoś zabrania komuś jechać ???? To podobno wolny kraj.Morpheus napisał(a):Podpisuję się pod wypowiedzią kolegi Marasa. 200% racji.
I nie pisać mi tu że na wyjazdach mnie nigdy nie ma a się tu wypisuję. Mam do tego prawo! :p
maras24 napisał(a):Ader napisał(a):Popisac sobie mozecie , ale nic to nie zmieni :)
Jankowski mam nadzieje ze juz nigdy u nas nie zagra... :wink:
nie ma jak sie cieszyć z tego powodu ze nie jedzie sie dopingowac swojej druzyny ...bravo :roll:
WOJTEK napisał(a):Nie jeździsz a piszesz. Masz do tego prawo... Ale Ty nawet nie znasz tej atmosfery wyjazdu. Dlatego też nie znasz bólu tych, którzy co tydzień gdzieś jadą a teraz będą siedzieć w domu. Poza tym, czy ktoś zabrania komuś jechać ???? To podobno wolny kraj.
YOOSHKY napisał(a):No nic. My swoim gadaniem nic nie zdzialamy tak samo jak Zawisza nic nie zdziala swoimi protestami. Ja to odbieram tylko w jeden sposob: rezygnujemy z Zagłębia dla Zawiszy. Byla mala awantura jak pojawili sie chetni ktorzy chcieli jechac do Zabrza na mecz Legii z Gornikiem. Mowiono wtedy ze to nie dopuszczalne by nie kibicowac Zaglebiu w Bytomiu. Tymczasem majac calkiem realne szanse na awans odpuszczamy wyjazd.... Szczegolnie ze Zawisza to nasz glowny rywal. Cóż moj zerowy poziom kumatosci dluuuuugo nie pozwoli mi tego zrozumiec. Z reszta co to za protest jak gospodarzy na meczu potrafi byc 4500 gdy u nas jest 2000 (vide 32 kolejka)...
problematyk-ziom napisał(a):popieramy 4 ligową prawdziwą Zawisze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników