Zagłębie Sosnowiec - Piast Gliwice

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mike79 2006-05-06, 6:24 pm

Naprawdę dobre pierwsze 45 minut a mimo to wynik do d...
Druga połówka już zdecydowanie słabsza...
Conajmniej dziwna zmiana ofensywnej dwójki MORAŚ-MALINA na parę BUTRYN-JANKOWSKI (przy wyniku 0:1 :shock: ).MALINA zdecydowanie nadawał się do grania...
Przy okazji mam nadzieję że to był ostatni występ kolegi Błażeja J. w barwach Naszego ZAGŁĘBIA...

W Bytomiu WYGRAMY !!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez the djinn 2006-05-06, 6:29 pm

Piłkarzyki pajacyki

Morawski daj sobie spokój z piłką , Paczkowski tylko rezerwy, Butryn to jakieś nieporozumienie

Zagłębie to my a nie wy !!
the djinn

Postprzez Pluto 2006-05-06, 6:34 pm

Ten "sędzia" to ten sam pajac, co sędziował na jesieni z Heko i wyrzucił z boiska Bębna?
Pluto

Postprzez Wuzel 2006-05-06, 6:39 pm

Ten sam co Heko. Jak się nie strzela z 2 metrów bramki tylko w bramkarza się wali to z czym do ludzi :? Piast strzelił i wygrał - cóż,że z pomocą czarnych pajaców - wygrywa ten kto strzela bramki ( swoją drogą cienki ten Piast )
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez Rynek 2006-05-06, 6:41 pm

Piast nic nie pokazal a to co pokazal sedzia to skandal!!! On powinien sedzowac co najwyzej A klase!
Rynek
Obserwowany

Postprzez krzysztof 2006-05-06, 6:48 pm

Zagłebie zagrało na swoim średnim poziomie. Choć wśród masy chaosu zdarzyło sie kilka ciekawych akcji.
Z taką grą to możemy tylko liczyć na szczęście. W Radomiu nam ono dopisało, a dziś niestety nie.
Morawski totalna porażka. Te jego straty to zgroza.
Piętka też na samym szczęściu daleko nie zajedzie. Ileż razy można się zablokować? Gliwice, Gdańsk, teraz Sosnowiec. Totalne zero reakcji.
krzysztof

Postprzez wufel78 2006-05-06, 6:54 pm

Moje zdanie ,mam nadzieje że nie wylece z forum<JEBAC PZPN JEBAC PZPN JEBAC PZPN< moje zdanie po dzisiejszym meczu...............
wufel78

Postprzez wufel78 2006-05-06, 6:57 pm

panowie co jest na jesieni mieliśmy szanse na lidera , dziś może nie lidera ale szanse ,co sie dzieje??????
wufel78

Postprzez mdc dg 2006-05-06, 6:59 pm

Jak tam wielcy optymiści nadal wieżycie w 1 lige :lol: . Z czym do ludzi, dzisiaj nasze "panny" pokazały wspaniały futbol ile w nim było gry kombinacyjnej ile zagrań technicznych :lol: Dzisiaj Piast pokazał jak się gra najmniejszym nakładem sił.Karny dla "Piastunek" zasłużony i nie ma co dyskutować.Okazali się naprawde lepszą i dojrzalszą drużyną.PIŁKARZYKI PAJACYKI :evil:
mdc dg

Postprzez mezo 2006-05-06, 7:14 pm

mezo napisał(a):Niestety, ale 0:1 albo 1:1. Taki jest moj typ i trzymam kciuki zeby sie nie sprawdzil.Mysle za nasi pilkarze jeszcze sie nie otrzasneli po wygranej z Radomiakiem i zbyt pewnie podejda do tego spotkania. :!:

A nie mowilem. Mecz z Piastem to taka sama sytuacja jak mecz z Gornikiem P. na jesien. Pajacyki myslaly ze pokopia troche pilke a 3 punkty zleca im z nieba. Po co im te baseny, sauna... ?? Trzeba jeszcze umiec grac zeby na to zasluzyc. :x Pokolei : Jankowski- czlowiek dotknal dwa trzy moze 4 razy pilke, dwa razy faulowal i wylecial. Morawski totalne ZERO 000. Ten "pilkarz" nie nadawalby sie nawet do IV ligowej Sarmacji Bedzin. Moze przyczyna slabej jego posawy bylo to, ze nie zdazyl ulozyc sobie fryzuru przed meczem. Atak ... ? Mamy jakis Atak ? Acha tak tadziu Tyc, dzisiaj nic nie pokazal, Zuban- ......... !
Chwalibogowski szarzowal, krecil i przekrecil swoja gre o 180 stopni w stosunku do tego co pokazal w Radomiu. BEDNAR- jedyny zawodnik, ktore na moje oko cos dzisiaj probowal zdzialac. A jeszcze Paczkowski. :shock: na boisku byl jakis PAczkowski bodajze, nie myle sie ?? Wszystko. Jednak najlepiej sprawowal sie sedzia . Gratulacje :x
mezo

Postprzez problematyk-ziom 2006-05-06, 7:34 pm

po pierwsze MKS Poręba to nie zespół z 2 ligowymi aspiracjami... wiec w juniorach nie upartujcie mesjaszów naszego zespołu... rózniez jestem za tym żeby się ogrywali i żeby dawać im czasem szanse ale na nich opierać atak?

i przestańcie już z tym "piłkarzyki pajacyki" ... raz jest lepiej raz gorzej (i najgorsze jest to że porażka nie dokońca zasłużona :roll: ) ... ale i tak "na dobre i na złe..."

i tak... tak ja dalej wierze w awans!
problematyk-ziom

Postprzez wufel78 2006-05-06, 7:38 pm

WIARA WIARA WIARA
wufel78

Postprzez Bart19 2006-05-06, 7:50 pm

KSZO przgralo
Widzew przegrał
Zawisza wygrał

a my dzięki drukarzowi Porażka szkoda ale wiara pozostaje :)
Bart19

Postprzez eMeR 2006-05-06, 7:51 pm

Ja wiem, że to kompletnie nie w temacie ale na Boga - ORTOGRAFIA PANOWIE, ORTOGRAFIA... :shock:

A co do samego meczu (którego nie miałem okazji oglądać) jeśli Zagłębie grało tak jak ostatnie 3 spotkania to niczemu się dziwić nie można... zabrakło tego co dało nam dotychczasowe zwycięstwa -== s z c z ę ś c i a ==-
eMeR

Postprzez MrCricket 2006-05-06, 7:59 pm

Mecz ustawiła niepotrzebna bramka, dekoncentracja obrony i Kompała jest zbyt cwanym zawodnikiem, żeby nie umieć się przewrócić w polu karnym. Z Radomiakiem się udało, ale Piast to nie Radomiak.
Potem już grało się trudno przeciwko 8 obrońcom Piasta. Mimo to sytuacje były przynajmniej 3, ale jeśli ich się nie wykorzystuje to trudno mówić o dobrym wyniku. Piast to jest drużyna na naszym poziomie, ale mający doświadczonych grajków, którzy umieli to doświadczenie wykorzystać. Nasze problemy kadrowe są gigantyczne- dzisiaj było to widać, jak z ławki weszli Butryn i Jankowski. Można narzekać na grę, że są wykopy na aferę, ale niestety wśród tych zawodników co dzisiaj grali nie ma zbyt wielu zawodników, którzy nadawaliby sie do gry kombinacyjnej. Taka jest polska druga liga i wygrywa ten kto strzeli więcej bramek niż przeciwnik, a styl i okoliczności są nieważne. Z przebiegu gry powinien być remis.

Osobny rozdział to "sędziowie"- czuję się jakby mi zaj....li 12 zeta z kredensu. CZARNA MAFIA !!!
Ostatnio edytowano 2006-05-06, 8:15 pm przez MrCricket, łącznie edytowano 1 raz
MrCricket

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna