przez Qba 2006-04-12, 9:59 pm
Cygan, Morawski stanowil zagrozenie??? chyba dla Zaglebia! ten pilkarz dzis byl tak nieudolny, ze juz jakis inwalida by sie lepiej spisal, nie ma to jak miec drybling a'la Ronaldinho, strzal jak Roberto Carlos, no tak w sumie przy jego wzroscie (wyzszy, niz Crouch) mozna miec problemy z koordynacja ruchowa.... ZENADA!!!!!!! gra w powietrzu Zubana wygladala jak by w jakies klasy gral, wyskakiwal tysiac piecset razy i nie zdarzylo mu sie chociaz pilki musnac, Lachowski w ogole niewidoczny, Kloda cos tam gral, Hosicowi i Teresie przydarzaly sie bledy (ktore mogly nas kosztowac "lepszy wynik"), Pietka niepewnie, Tyca znowu "slonce oslepilo", Bednar to nie ten sam czlowiek co w meczu ze Slaskiem, Paczkowski gral w football, ale amerykanski, wyzej dosrodkowywac nie mogl, w ogole dzisiaj nasza taktyka opierala sie na zalozeniu "podamy do bramkarza Widzewa, moze wpadnie z pilka do bramki"......eeech dalej mi sie nie chce pisac...
reasumujac: W TEJ DRUZYNIE DZISIAJ NIE BYLO ZADNEGO DOBREGO ZAWODNIKA, przecietnie zagral Kloda, tyle wg mnie, reszta to byla zbieranina nieudolnosci i kalectwa, AKS Niwka by ich ogral i to dosc wysoko!!!! przykro mi to mowic, ale z taka gra szybko awansujemy, ale do III ligi...