Kto po Tochelu? Kto trenerem ZAGŁĘBIA?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2006-04-03, 1:41 pm

ONLY KRZYSZTOF TOCHEL
Gość

Postprzez tomas1906 2006-04-03, 1:48 pm

co to znaczy najlepszy trener dla Zaglebia?? najlepszy jest taki ktory potrafi zmotywowac druzyne a od pewnego czasu panu Krzysztofowi to nie wychodzilo nie zabym odbieral mu zaslugi dla klubu ale pamietacie co obiecywal ze awans bedzie w tym sezonie co wtedy byscie powiedzieli jesli by slowa nie dotrzymal a napewno bylo by mu ciezko tego dokonac z tak anemicznymi pilkarzami, ja uwazam ze on sam mial juz troszke dosyc sytuacji w klubie, teraz gdy zwolnienie jego stalo sie faktem to potrezbujemy jakiegos mlodego trenera z ambicjami i checia zwyciestwa ale jesli spytacie mnie o jego nazwisko to powiem ze nie wiem gdzie takiego znalesc
tomas1906

Postprzez Robson_sc 2006-04-03, 2:17 pm

Jesli chodzi o kandydatów do przejecia Zagłebia po Trenerze Tochelu to mi przyszla do glowy jeszcze jedna kandydatura- Mariusz Kuras. Nie wiem jaka jest jego obecna sytuacja ale jako mlody i ambitny trener moglby byc dobry.

Wg mnie poczatkiem konca Trenera Tochela byl wywiad - pytania od kibicow, w którym skrytykowal organizacje panujaca w klubie, powiedzial, że w kwestii transferow nie on mial zdanie decydujace itd. Wlosi od tego momentu chyba tylko czekali na moment by Trenera zwolnic. Wybrali jednak moment najgorszy z możliwych. Teraz przed nami najwazniejsze mecze a ta decyzja tylko spotegowali oni chaos panujacy w klubie a dotego podzielili druzyne. Przyszlosc Zaglebia nie rysuje sie w jasnych barwach ale jeszcze mozna to zmienic. Szkoda tylko ze nie bedzie tego robil Krzysztof Tochel a jakis inny czlowiek, który w sercu Zaglebia mial nie bedzie.
Robson_sc

Postprzez problematyk-ziom 2006-04-03, 2:36 pm

"Piłkarze nie komentują decyzji prezesa. Z nieoficjalnych wypowiedzi wynika, że zespół jest podzielony. Część zawodników się ucieszyła, inni nie wyobrażają sobie współpracy z nowym szkoleniowcem."

oto jaką atmosfere stworzył w drużynie KT... a może to też wina dyrektora? cześć z nich się cieszy, że go już nie ma... to jest atmosfera w zespole?

a z protestem to mi się śmieć chce... jesteście fanami ZAGŁĘBIA czy Krzysztofa Tochela... Kochacie ten klub czy człowieka? nie spisał się trudno... taka praca... wogóle przestańcie przychodzić na mecze bo KT już nie siedzi na ławce... paranoja :/

ZAGŁĘBIE będzie potrzebowało dopingu na maxa podczas meczów ze Śląskiem czy Widzewem a nie pustego płotu... i tylko "Krzysztof Tochel Krzysztof" ... czy widzew czy ślask będzie jechał z dopingiem co sił dla swojego ukochanego zespołu...

akcja protestacyjna jak padło tu... a przykuj się do płotu i głoduj jak chcesz do momentu aż KT znowu nie będzie trenerem Zagłębia jak masz takie świetne pomysły...
problematyk-ziom

Postprzez Wally 2006-04-03, 2:53 pm

Tu nie chodzi o KT... Quo Vadis Zagłębie...
Wally

Postprzez Kry's 2006-04-03, 2:58 pm

[a z protestem to mi się śmieć chce... jesteście fanami ZAGŁĘBIA czy Krzysztofa Tochela... Kochacie ten klub czy człowieka? nie spisał się trudno... taka praca... wogóle przestańcie przychodzić na mecze bo KT już nie siedzi na ławce... paranoja :/

ZAGŁĘBIE będzie potrzebowało dopingu na maxa podczas meczów ze Śląskiem czy Widzewem a nie pustego płotu... i tylko "Krzysztof Tochel Krzysztof" ... czy widzew czy ślask będzie jechał z dopingiem co sił dla swojego ukochanego zespołu...

akcja protestacyjna jak padło tu... a przykuj się do płotu i głoduj jak chcesz do momentu aż KT znowu nie będzie trenerem Zagłębia jak masz takie świetne pomysły...[/quot

absolutnie się z Tobą zgadzam,no cóż szacunek dla niego to jedno a wyniki i STYL gry prezentowany przez zespól to drugie,niezależnie od doświadczeń z F.Krótkim dla drużyny jak dla K.T takie rozstanie może okazać się strzałem w "10",oby tak było..........................
Kry's

Postprzez Darian 2006-04-03, 3:45 pm

K.T.=Z.S :!: :!: :!:
Darian

Postprzez mlody1906 2006-04-03, 3:56 pm

Darian napisał(a):K.T.=Z.S :!: :!: :!:

:lol: :lol: widze, ze codziennosc ze szkoly daje sie we znaki takze na forum...
moze jeszcze K.T. + Z.S. = W.M. ?

ps. Jak na lawce trenerskiej sie pojawi Motyka to parafrazujac nie mamy co "porywac sie z Motyka na awans"...
mlody1906
Adventure Group

Postprzez Wally 2006-04-03, 3:57 pm

A nawet najlepszy doping nic nie da, jeśli piłkarze wychodzą z myślą, żeby zagrać meczyk, wziąć kaskę i w sobote impreza nr 1 czyli jakieś dicho. Włosi nie chcą awansu, piłkarze nie chcą awansu, pozbyto się "niewygodnego", a teraz to już będziemy tylko kwiczeć.
Wally

Postprzez problematyk-ziom 2006-04-03, 4:14 pm

Wally napisał(a):A nawet najlepszy doping nic nie da, jeśli piłkarze wychodzą z myślą, żeby zagrać meczyk, wziąć kaskę i w sobote impreza nr 1 czyli jakieś dicho. Włosi nie chcą awansu, piłkarze nie chcą awansu, pozbyto się "niewygodnego", a teraz to już będziemy tylko kwiczeć.

a co jeżeli teraz właśnie awansujemy? to napiszecie że wszystkim zależyło na awansie tylko nie Tochelowi?

na Smude też wszyscy najeżdżali... a poszedł do Lubina poukładał ten zespół, ustawił... i wyniki są...
problematyk-ziom

Postprzez Gość 2006-04-03, 4:15 pm

Kry's napisał(a):[a z protestem to mi się śmieć chce... jesteście fanami ZAGŁĘBIA czy Krzysztofa Tochela... Kochacie ten klub czy człowieka?

.....a ty jestes kibicem Zagłębia czy piłkarzy , którym nie za bardzo się chce zapierdalac po zielonej murawie :?: :?: :?:
Gość

Postprzez problematyk-ziom 2006-04-03, 4:34 pm

Psiqs napisał(a):.....a ty jestes kibicem Zagłębia czy piłkarzy , którym nie za bardzo się chce zapierdalac po zielonej murawie :?: :?: :?:

klubu a nie jakiś jednostek... czy kowalski czy piotrowki czy nowak... kto kolwiek siedzi na ławce kto kolwiek biega za piłką... wszystko mi jedno i tak przyjde na mecz bo KOCHAM TEN KLUB!
problematyk-ziom

Postprzez Wieru 2006-04-03, 4:58 pm

Witam wszystkich forumowiczów. Co do Krzysztofa Tochela to musimy według mnie rozgraniczyć dwie sprawy. Jedna to sentyment jaki wiążemy z naszym byłym już trenerem, a druga to realna sytuacja i suche fakty. Z pewnością trener Tochel jest człowiekiem Zagłębia i należy mu się wielki szacunek za to co zrobił dla klubu. Chyba nikt zdrowo myślący nie ma co do tego wątpliwości. Jednak patrząc na dokonania zespołu w tym sezonie trzeba powiedzieć jasno: gra i wyniki są dalekie od oczekiwań. Trener ponosi za to odpowiedzialność i niestety tak to już bywa, musi liczyć się z tym że zarządowi w pewnym momencie zabraknie cierpliwości. Nie da się jednak ukryć że ta dymisja nastąpiła w nieszczególnym momencie. Mimo wszystko wierze jednak że nowy trener tchnie nowego ducha w nasz zespół, chociaż obawiam się że o awans będzie już bardzo ciężko.
Wieru

Postprzez STACH PL 2006-04-03, 5:00 pm

Wracając do tematu to myśle że tylko Stawowy mógłby zapanować nad naszymi pseudogwiazdami.Potrzebujemy świeżej krwi ,kogoś kto nie idzie na kompromisy tzw twardej ręki jaką ma niewątpliwie Stawowy.
Krzysztof Tochel Respekt dzięki za 8 lat spędzonych w naszym klubie
STACH PL

Postprzez twari 2006-04-03, 5:05 pm

Problematyk-ziom powiedz mi ile masz lat? I jak z Twoja pamiecia?

Napaliles sie na zmiane trenera tak jakbys mial z tego jakies profity...

Pomyśl sensownie - czy na dobre wyjdzie nam zmiana trenera "w biegu", na kogoś z łapanki, tylko dlatego że jacyś piłkarze woleli się podłożyć żeby go zwolnić??

Ja pamiętam już płacz za Tochelem i gromkie śpiewy na stadionie "Krótki wy*ierdalaj!"
Pamiętam spadek z II ligii... pamiętam też radość gdy Tochel powrócił, pamiętam też wiosny Tochela... i KURRRWA nie moge zrozumieć tych idiotów którzy pozbawili Krzyśka Tochela funkcji trenera...

Wyśmiewasz się z pomysłu dopingowania dla Tochela bo doping powinien być dla klubu... Wszystko fajnie ale powiedz szczerze czy za czasów Krótkiego (jeśli wogóle chodziłeś na mecze za czasów Krótkiego) dopingowałeś klub czy razem ze wszystkimi jechałeś po krótkim??
Więc nie pierd*l głupot bo czasem kibic ma prawo wyrazić swoje zdanie na dany temat a nie potulnie "Zagłębie Zagłębie" gdy wszystko się wali i robią z naszym klubem co chcą.

Uważam że Tochel powinien wiedzieć że jesteśmy z nim!!
Bo co jak co ale jednak większości z nas ta decyzja się nie podoba!!
twari

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna