Lechia Gdańsk-Zagłębie 1.IV

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez olo69 2006-04-01, 6:50 pm

http://www.lechia-gdansk.pl/polec.php3
z relacji na stronie Lechii, aż tak fatalnie to nie wygląda, zobaczymy co napiszą Ci co mecz widzieli
olo69

Postprzez ASTER 2006-04-01, 6:51 pm

A ja żałuje,że nie pojechałem.
Szkoda wyniku ale szansa jeszcze jest. Wystarczy wygrać 12 spotkań z rzędu i będziemy liderami :wink: ( prima aprilis :wink: )
ASTER

Postprzez mdc dg 2006-04-01, 6:54 pm

Niestety nie wierzyłem w awans i to się chyba sprawdzi :( Żałosne jest to w jakim stylu przegrali ten mecz jakby nie było z bardzo słabym przeciwnikiem.Runda wiosenna już jest stracona moim zdaniem zajmiemy pewnie bezpieczne miejsce w środku tabeli.Ale w przyszłym sezonie odejdą nasi najlepsi kopacze sponsor pewnie też tak więc cieszmy się tym że jeszcze gramy w 2 lidze bo za jakiś czas może nie być tak różowo.
mdc dg

Postprzez MrCricket 2006-04-01, 6:59 pm

Zgredos dokładnie tak.

Żeby przez cały mecz nie stworzyć choćby jednej dogodnej okazji do strzelenia bramki :roll: :twisted: :shock: :( :evil: .Wybaczcie, ale Lechia to nie jest potęga piłkarska, co najwyżej drugoligowy średniak. A może by tak Tochelkowi uderzyć po kieszeni za tę jego selekcje zawodników albo wyznaczyć jakieś ultimatum punktowe w najbliższych meczach np. komplet punktów w 2 następnych meczach. Bo z tych jego metod karania finansowo zawodników wszyscy widzimy jakie są efekty. Bramkarzy nakupił, ale na libańskiego rozgrywacza nawet nie chciał spojrzeć, bo mu się za mały wydawał.
Awans coraz bardziej się oddala, a jeśli go nie będzie w tym roku to wolę nawet nie myśleć co może się zdarzyć dalej...
MrCricket

Postprzez ungovernable 2006-04-01, 7:40 pm

mdc dg napisał(a):Niestety nie wierzyłem w awans i to się chyba sprawdzi :( Żałosne jest to w jakim stylu przegrali ten mecz jakby nie było z bardzo słabym przeciwnikiem.Runda wiosenna już jest stracona moim zdaniem zajmiemy pewnie bezpieczne miejsce w środku tabeli.Ale w przyszłym sezonie odejdą nasi najlepsi kopacze sponsor pewnie też tak więc cieszmy się tym że jeszcze gramy w 2 lidze bo za jakiś czas może nie być tak różowo.

NIc dodac nic ując
Juz to co sie działo w przerwie zimowej mogło dac do myslenia
zeby miec I lige tzreba miec zespół zeby miec zespół trzeba robic znaczące wezmocnienia zeby były wzmocnienia trzeba miec kase zeby była kasa trzeba miec sponsora , taki jest łancuch zależności , a u nas widze tylko same słabe ogniwa.
ungovernable

Postprzez Ader 2006-04-01, 7:44 pm

Ludzie co wy piszecie??????? Byliscie na meczu? Nie! WIEC PO CO PISZECIE glupkowate komentarze w stylu "grali slabo""przegrali w zenujacym stylu" , byliscie? widzieliscie to? jesli nie to po co to piszecie? :roll: Druzynie nie idzie i juz nikt nie wierzy w awans? Zobaczymy za pare meczy jak nam bedzie szlo to nagle wszyscy dostana oswiecenia , ze mozemy awansowac....

Czy wygrywasz czy nie... :!:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez PawełK 2006-04-01, 8:19 pm

Ader napisał(a):Ludzie co wy piszecie??????? Byliscie na meczu? Nie! WIEC PO CO PISZECIE glupkowate komentarze w stylu "grali slabo""przegrali w zenujacym stylu" , byliscie? widzieliscie to? jesli nie to po co to piszecie? :roll: Druzynie nie idzie i juz nikt nie wierzy w awans? Zobaczymy za pare meczy jak nam bedzie szlo to nagle wszyscy dostana oswiecenia , ze mozemy awansowac....

Czy wygrywasz czy nie... :!:

Ader byłem i żenada była:/ mimo wszystko w awans wierze:) z drugiej strony bez sensu komentować coś czego sie nie widziało... :roll:
PawełK
pyszałek

Postprzez Przemek26 2006-04-01, 8:27 pm

Trener Zagłębia Sosnowiec, Krzysztof Tochel, był załamany postawą swoich piłkarzy w spotkaniu z Lechią. Swierdził, że jego piłkarze chcieli wygrać mecz "na stojąco".

- Gratuluję drużynie Lechii zwycięstwa. Grać z nożem na gardle nie jest łatwo. Po takiej porażce jak z Widzewem było im na pewno ciężko.

- Rozpoczął się kwiecień, dziś Prima Aprilis. Moi chłopcy będą starali się robić wszystko, aby pomóc tej drużynie. To, co zaprezentowaliśmy z naszej strony to nie była na pewno gra, bo czegoś takiego na boisku nie widziałem. Było to na zasadzie "kupą mości panowie". To było tylko odliczanie ze środy - Lechia pęknie, a my ich na stojaczka ogramy. Tak dalej być nie może. Dziś miałem dwóch, może trzech zawodników, którzy dawali z siebie wszystko, a reszta się przyglądała.

- Wpuściłem na plac gry wszystkich moich napastników, jakich tylko miałem do dyspozycji i to chyba był pokaz naszego strzelectwa. Na treningach siatki są rozrywane, a na meczu kibice się cieszą, bo piłki lecą do nich.

- Na pewno za ten bałagan na boisku w jakiś sposób odpowiadam, ale nie tylko ja. Zawsze jest tak, że jeśli w zespole nie dzieje się dobrze to winny jest trener, a jeśli jest dobrze - to kto inny. Razem z drużyną odpowiadamy za ten stan. Muszę w jakiś sposób to przejść, aby było lepiej. Jeszcze raz gratulacje.

Krzysztof Tochel odniósł się również do sytuacji swojego zespołu podobnej do tej ze środowego meczu Lechii z Widzewem. - Przypominam sobie taki mecz jak graliśmy z KSZO i też przegrywaliśmy długo 1:0 i w końcówce wygraliśmy 3:1. Tym razem taki wynik się nie powtórzył, ale dzisiaj z zawziętością, agresywnością drużyna Lechii była zupełnie inna niż w Łodzi. To, że strzeliła szybko bramkę pozwoliło jej grać inaczej. To my musieliśmy atakować, cały czas się męczyć przechodząc do pozycyjnego, a miało być inaczej.
Przemek26

Postprzez michaelus 2006-04-01, 9:53 pm

Ader napisał(a):Druzynie nie idzie i juz nikt nie wierzy w awans? Zobaczymy za pare meczy jak nam bedzie szlo to nagle wszyscy dostana oswiecenia , ze mozemy awansowac....

Wybacz, ale seria sześciu meczów bez zwycięstwa nie może przytrafiać się drużynie walczącej o awans.
michaelus

Postprzez maku 2006-04-02, 3:13 am

Panowie wielki szacunek dla Was pod wzgledem kibicowskim(wasza liczba x kilometry+zachowanie wobec przeciwnka to daje=zajebistom sume :!: )A przepraszam nawet sie nie przywitałem.Witam was pierwszy raz zawitałem do Was na forum jestem z Gdańska(zawziEty kibol Lechijki starszej daty :D).Powiem krutko Lechia nie jest potęgą piłkarską (ten zespół dopiero powstaje można przśledzić droge awansów)ale Zagłębie to powinna być skonsolidowana drużyna o aspiracjach 1ligowych a przedstawiła poziom drużyn sparingowych Lechii(czli cienizna a powinni brać przykład z kibiców).Zespół o aspiracjach 1 ligowych powinnien stwarzać jakieś zagrorzenie pod bramką przeciwnika chociarz a Wasi zawodnicy oprócz stęków i pięknych upadków(nie wiem jak ma na nazwisko ale chyba z nr.24 mały ciemny miał rekord gleby)zero zgrania i strzałów.A moja opinia ogólna o meczu strasznie cienki w wykonaniu obu zespołów(jedynie cieszą punkty nie poziom jako wiadomo kibica z Gdańska)kibicowsko nicht nie zabłyszczł chociarz trzeba uwzględnić nasze animozje do naszych zgód :!: :!: :!:Zero wyzwisk i temu podobnych liczebnie raczej nie jeden klub w Polsce by się tym szczycił.Czyli mecz bez wspomnień.A co do wypowiedzi Kolegi Zgredosa ile Widzew nam wrzuci to odpowiem tak a tyle co Zagłębie nam po meczu z Widzewem :P .Jeszcze raz szacunek dla Was zmykam z tąd i życze Wam i sobie więcej takich spotkań kibicowskich na meczach(chociarz może co nie którym takie nie odpowiadają :evil: )Za błędy przepraszam ale dopiero co z meczu (wiadomo dla czego 8)wracam a stara zła :twisted: Miałem dla Was szacunek ale teraz mam dla Was jeszcze kawałek serca.Z pozdrowieniami kibic z biało-zielona krwią rocznik73(zaczoł na Lechie chodzić :wink: )NARKA
maku

Postprzez Gilardino 2006-04-02, 3:20 am

Przemek26 napisał(a):Trener Zagłębia Sosnowiec, Krzysztof Tochel, był załamany postawą swoich piłkarzy w spotkaniu z Lechią. Swierdził, że jego piłkarze chcieli wygrać mecz "na stojąco".

- Gratuluję drużynie Lechii zwycięstwa. Grać z nożem na gardle nie jest łatwo. Po takiej porażce jak z Widzewem było im na pewno ciężko.

- Rozpoczął się kwiecień, dziś Prima Aprilis. Moi chłopcy będą starali się robić wszystko, aby pomóc tej drużynie. To, co zaprezentowaliśmy z naszej strony to nie była na pewno gra, bo czegoś takiego na boisku nie widziałem. Było to na zasadzie "kupą mości panowie". To było tylko odliczanie ze środy - Lechia pęknie, a my ich na stojaczka ogramy. Tak dalej być nie może. Dziś miałem dwóch, może trzech zawodników, którzy dawali z siebie wszystko, a reszta się przyglądała.

- Wpuściłem na plac gry wszystkich moich napastników, jakich tylko miałem do dyspozycji i to chyba był pokaz naszego strzelectwa. Na treningach siatki są rozrywane, a na meczu kibice się cieszą, bo piłki lecą do nich.

- Na pewno za ten bałagan na boisku w jakiś sposób odpowiadam, ale nie tylko ja. Zawsze jest tak, że jeśli w zespole nie dzieje się dobrze to winny jest trener, a jeśli jest dobrze - to kto inny. Razem z drużyną odpowiadamy za ten stan. Muszę w jakiś sposób to przejść, aby było lepiej. Jeszcze raz gratulacje.

Krzysztof Tochel odniósł się również do sytuacji swojego zespołu podobnej do tej ze środowego meczu Lechii z Widzewem. - Przypominam sobie taki mecz jak graliśmy z KSZO i też przegrywaliśmy długo 1:0 i w końcówce wygraliśmy 3:1. Tym razem taki wynik się nie powtórzył, ale dzisiaj z zawziętością, agresywnością drużyna Lechii była zupełnie inna niż w Łodzi. To, że strzeliła szybko bramkę pozwoliło jej grać inaczej. To my musieliśmy atakować, cały czas się męczyć przechodząc do pozycyjnego, a miało być inaczej.

I znowu, że to ja odpowiadam za to co sie stało , ale .... jeszcze ktos tam.
Jak zawsze ktos tam jeszcze.

Wpuściłem wszystkich napastników jakich miałem.... a kto ich wybrał ???

Czyżby stały wątek bo płyta sie zacieła ??????????

Dużo meczy do końca, dużo drużyn walczy o awans , więc jeszcze możemy dać radę , TYLKO CZY ....
Gilardino

Postprzez rossoneri 2006-04-02, 6:19 am

cala przerwe zimowa trabilem tutaj na forum, ze jest zle ,ze nie ma skladu ,ze Chylaszek jest beznadziejny i nikogo konkretnego nie pozyskalismy, wielu hurraoptymistow mnie krytykowalo, a teraz widac kto mial racje ,choc nie jest mi do smiechu z tego powodu, a co bedzie w przerwie letniej jak odejda Hosic, Lacha i jeszcze moze ktos, choc nie wiem czy bylby ktos chetny na kogos poza ta dwojka, co swiadczy o tym jakich zawodnikow mamy ,ale ide w sobote na mecz z nadzieja na zwyciestwo i licze ze stawimy sie tam w duzej liczbie i pomozemy chlopakom bo teraz jest im to bardzo potrzebne
rossoneri

Postprzez Royal_yf 2006-04-02, 6:48 am

HAHAHAHAAHAHAH HAHAHAHAHAHAH AHAHAAHAHAHAHAHH

NAJWIEKSZE CIPY JAKIE WIDZIALEM TO NASZE GWIAZDKI :]]]]]]]]]]] heheheehh

ANI JEDEJ SYTUACJI A TO CO WYPRAWIAL PIATEK NADAJE SIE NA NOBLA HEHEHEHEH

I JESZCZE RACZYLI POD SEKTOR DO NAS PODEJSC ALE DOBRZE ZE SLYSZELI MOJE SLOWA DO NICH

WYPIER.... NA SOLARIUM W TYM JESTESCIE NAJLEPSI W 2 LIDZE ;]]]]]]]]] HEHEHEHEH ALE MAM UBAW Z NICH HAHAHAHHAHAHAHAH ;]]]]]]]]]

NIESTETY CZEKA NAS SPADEK ;]]]]]]]] I DOBRZE PO 3-4 LIDZE ZAJEBISCIE SIE JEZDZI ;]]]]]]]]

P.S TOCHELA ZOSTAWCIE W SPOKOJU HEHE PRZECIEZ ON NIE GRA
Royal_yf

Postprzez warchlak 2006-04-02, 7:03 am

jednym słowem - tragedia :!: zero pomysłu na gre, nawet nie raczyli troche pomyślec przy zagraniach jakimi się "popisywali". dzisiaj to nie była drużyna tylko paru gwiazdorków z solarium którzy myślą tylko o tym żeby jak najwiecej kasiory zarobić i zeby jak najlepiej wyglądać. aż wstyd było patrzec na to co oni wyprawiali :shock:
warchlak
Prowokator

Postprzez W@llace 2006-04-02, 7:36 am

Przestancie już pisac pierdoly bo az sie czytac niechce! Rozumiem,że kazdy może pisac "tragedia" itd bo faktycznie pierwsze dwa mecze sie odbyly,miało być 6 pkt jest 1...Jakiś koles zaklada temat ,żeby wywalic Tochela ehh parodia straszna! Przeciez to zawodnicy graja ,a nie trener!

Inna sprawa ,że nasi nie podjeli zadnej walki,grali jakby im sie w ogole nie chciało. Jak widac w II lidze kazdy moze wygrac z kazdym patrzac na wyniki ostatniej kolejki! Bedzie dobrze!
W@llace

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna