Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
WOJTEK napisał(a):
Murawa w Chorzowie przypomina miejsce zamieszkania czapli. :roll:
Zaplanowany na piątek mecz o mistrzostwo II ligi pomiędzy Ruchem Chorzów, a Zagłębiem Sosnowiec z całą pewnością nie odbędzie się. Murawa stadionu przy ul Cichej przypomina bowiem wielki plac budowy, a na dodatek, jej środkowa część nie jest jeszcze w pełni odśnieżona. Jutro boisko będą wizytować przedstawiciele Polskiego Związku Piłki Nożnej i dopiero wówczas poznamy nowy termin meczu.
Najbardziej prawdopodobny wariant zakłada przełożenie spotkania na najbliższą niedzielę na godz. 16:00. Do takiego rozwiązania usilnie dąży piłkarska centrala, a także działacze z Sosnowca, którzy chcieliby uniknąć rozgrywania spotkań w odstępie 3 dni. Czy jednak do niedzieli murawa będzie gotowa do gry? Wszystko leży teraz w gestii pogody, bo prognozy wydają się być obiecujące. Niestety jest także czarny scenariusz. Zakłada on przełożenie meczu na 26 kwietnia, co oznacza, że „Niebiescy” rozegraliby w kwietniu aż 8 spotkań!
Dzisiaj stadion Ruchu został dopuszczony do rozgrywek przez policję i nadzór budowlany.
PTAQ84 napisał(a):jeśli mecz się nie odbędzie to zapewne z korzyścią dla nas..kontuzja Lachy i Wolańskiego to duża strata a jest szansa że przynajmniej jeden z nich w Gdańsku już zagra..
szkoda jednak że ten grafik spotkań ciągle ulega zmianie i terminarz będzie bardzo napięty mam nadzieje że z korzyścią dla naszego teamu..
Bardzo się Pan myli Panie Tadeuszu. Osobiście byłem podczas rozmowy z Dyrektorem i wiem, że albo sobota albo niedziela.Tadeusz Wisniewski napisał(a):Czytam,iz kupujecie juz bilety na mecz RUCH - ZAGLEBIE czy mozecie
powiedziec jednoznacznie kiedy nasi graja ?
Moja wiedza z popoludnia dnia dzisiejszego jest taka iz Klub trzyma sie
decyzji PZPN i gra mecz w Piatek o godz. 18.00
Prosze podzielcie sie wiedza jaka Wy posiadacie.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Czytam,iz kupujecie juz bilety na mecz RUCH - ZAGLEBIE czy mozecie
powiedziec jednoznacznie kiedy nasi graja ?
Moja wiedza z popoludnia dnia dzisiejszego jest taka iz Klub trzyma sie
decyzji PZPN i gra mecz w Piatek o godz. 18.00
Prosze podzielcie sie wiedza jaka Wy posiadacie.
Pozdrawiam
Tadeusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników