Jagiellonia Białystok - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Cygan 2005-11-17, 4:41 pm

1 napisał(a):
Cygan napisał(a):Ostatnio pisali na 90minut, że odszedł 1 ze sponsorów, a reszta sie zastanawia. Teraz ponoć juz zrezygnowali, a napisałem, że pożyjemy, zobaczymy. Goszczynski z ŁKS-u też odchodził...

Jeden ze sponsorow przestal finansowac klub, zostalo dwoch najpowazniejszych i w tej chwili nie mysla o rezygnacji. Uwierzysz mi na slowo ? Moze te wiarygodne zrodlo to komentarze na 90minut.pl, bo tam mozna bylo przeczytac takie rewelacje.

A tak poza tematem - Ziomek nie masz swojego forum? czemu się pocisz u nas? Na Twoim maja cie juz dosyć, czy jak?

Lubie prostowac idiotyzmy.
Przeszkadza Ci to ?

jak chcesz prostować najpierw podaj kontrargument prostaku! A idiotyzmy to sobie w rodzinie prostuj.
Cygan

Re: Jaga

Postprzez Cygan 2005-11-17, 4:51 pm

sewek napisał(a):Sponsorzy nie odchodzą - jeden ze sponsorów zaprzestał sposorowania Jagi, ale dwaj głowni udziałowcy zostaja i nadal sponsoruja druzyne....także nic z tych rzeczy. Cel postawiony przez sponsorów I - liga !!! i lider na jesień. Na wiosnę modernizacja stadionu + budowa galerii Jagiellonia.
zyczę powodzenia.......

I o takie kontrargumenty mi chodziło. Pozdrawiam
Cygan

Postprzez 1 2005-11-17, 5:10 pm

Cygan napisał(a):jak chcesz prostować najpierw podaj kontrargument prostaku! A idiotyzmy to sobie w rodzinie prostuj.

A gdzie byl argument ktory mialbym kontrowac ? Napisalem ze Twoje wiadomosci nie maja za wiele wspolnego z prawda i tyle wystarczy.
Co do drugiego zdania - rowniez pozdrawiam !

Nie smiem tego proponowac na cudzym forum, ale mysle ze te dyskusje o sponsorach mozna wykasowac.
1

Postprzez adas 2005-11-17, 7:35 pm

CYGAN KAŻDY MA PRAWO DO WYPOWIADANIA SIĘ NA NASZYM FORUM DOPÓKI UŻYWA CENZURALNYCH SŁÓW I NIE OBRAŻA INNYCH. MIMO, ŻE KOLEGA 1 JEST Z BIAŁEGOSTOKU, TO NA KARTKĘ ZASŁUGUJESZ TY. JESZCZE JEDNA TAKA WYPOWIEDŹ A JĄ OTRZYMASZ.
adas

Postprzez Sadek 2005-11-17, 8:06 pm

Nie lubie wróżyc jaki wynik będzie, ale chcę usłyszeć po meczu od naszego trenera wesołe wieści

Chciałbym i wierzę, że wygramy

Sadek
dj. transfer

Postprzez MarcelZS 2005-11-17, 8:39 pm

Jagiellonia podejmuje Zagłębie Sosnowiec http://miasta.gazeta.pl/bialystok/0,0.html
zapowiedz GW dodatek Białystok
MarcelZS

Postprzez olo69 2005-11-17, 9:00 pm

MarcelZS napisał(a):Jagiellonia podejmuje Zagłębie Sosnowiec http://miasta.gazeta.pl/bialystok/0,0.html
zapowiedz GW dodatek Białystok

ciekawe szczególnie ostatnie zdanie rozmowy z Warakomskim - czyżby ostatnia szansa dana przez trenera niektórym zawodnikom?
olo69

re

Postprzez Qba 2005-11-17, 9:10 pm

Nie bede az takim pesymista, zeby stawiac na wynik hokejowy (w plecy oczywiscie), ale bedzie bardzo ciezko.. choc nadal wierze w awans.
Jak to pisal Scorparo - 'nadzieja umiera ostatnia'...
pozdrawiam ( w szczegolnosci kolege o nicku 1 :) )
PS. Cygan i kto wyszedl na prostaka?
Qba

Postprzez Sir 2005-11-17, 9:12 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przed meczem z Jaga przeczytalem te krotka info z MALINA - zawodnik jest totalnie zalamany, psychicznie nie do zycia. A pamietam jak z tego
Zielono Gorskiego zaciagu zostal Malina jako swego rodzaju odkrycie na
pozycji srodkowego obroncy.
Wydawalo sie iz zawodnik takim "Zelaznym Rezerwowym" na te pozycje jest.
Pieknie popisal sie w meczu z LKS dajac druzynie 3 pkt. wykonujac pieknie staly fragment gry.
Panie TOMKU trzeba wyjsc na boisko w Bialymstoku i udowodnic gra TRENEROWI i wszystkim Kolegom w druzynie ze to Pan jest potrzebny
w ZAGLEBIU - JEST TO NAJODPOWIEDNIEJSZA CHWILA.
Zycze Panu dobrego wystepu noi szczescia w tym meczu.
Pozdrawiam
Tadeusz
.

gdzie mozna przeczytac ten wywiad z Malina??
Sir

Postprzez emdżej 2005-11-17, 9:27 pm

Sir napisał(a):
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przed meczem z Jaga przeczytalem te krotka info z MALINA - zawodnik jest totalnie zalamany, psychicznie nie do zycia. A pamietam jak z tego
Zielono Gorskiego zaciagu zostal Malina jako swego rodzaju odkrycie na
pozycji srodkowego obroncy.
Wydawalo sie iz zawodnik takim "Zelaznym Rezerwowym" na te pozycje jest.
Pieknie popisal sie w meczu z LKS dajac druzynie 3 pkt. wykonujac pieknie staly fragment gry.
Panie TOMKU trzeba wyjsc na boisko w Bialymstoku i udowodnic gra TRENEROWI i wszystkim Kolegom w druzynie ze to Pan jest potrzebny
w ZAGLEBIU - JEST TO NAJODPOWIEDNIEJSZA CHWILA.
Zycze Panu dobrego wystepu noi szczescia w tym meczu.
Pozdrawiam
Tadeusz
.

gdzie mozna przeczytac ten wywiad z Malina??

Został usunięty na prośbę zawodnika po jego przeprosinach
emdżej

Postprzez gothblack 2005-11-17, 11:06 pm

W plecy i tyle na temat........
gothblack

Postprzez Wembley1981 2005-11-18, 2:37 am

Trener Tochel ponownie jest optymistą przed kolejnym meczem Naszego Zagłebia a ja po raz kolejny wierze w to, ze nie są to słowa puszczane na wiatr i wywieziemy z trudnego terenu Jagielloni bardzo cenne 3 pkt które pozwola nam na zameldowanie sie w czołówce tabeli na zakończenie rundy jesiennej.Mimo,że przeczucie mi mówi że dostaniemy w Białymstoku baty to jednak ja wierze do końca a to dla tego że kocham Zagłębie i nic na to nie poradze :!: 8) :mrgreen:
Pozdrawiam
Wembley1981

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-11-18, 8:27 am

Nasze ZAGLEBIE nie musi przegrac tego spotkania, dlaczego tak twierdze
ano nie jestem pesymista i Kocham moje ZAGLEBIE NA DOBRE I NA ZLE.
Jestem swiadom, ze jest runda wiosenna, ale chcialbym , aby w konczacej sie rundzie zdobyli jak najwiecej punktow - A MOGLISMY OJ MOGLISMY SPOKOJNIE LIDEROWAC.
Mam prosbe do Kol. EMDZEJA - prosze podac w sprawozdaniu w jakich warunkach rozgrywany jest mecz (mam na mysli SNIEG)
Jeszcze raz zycze naszej MALINIE EXTRA wystepu a w szczegolnosci moze beda stale fragmenty gry - podejdz MALINKA do ich wykonania
badz bardziej aktywny - wszystko na jedna szale - raz sie zyje i zwycieza w Bialymstoku - aby Wiosna byla spokojniejsza.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Przemek26 2005-11-18, 8:55 am

Takiej presji na piłkarzach Zagłebia nie było chyba juz bardzo dawno ze strony kibiców i działączy a w szczególności Kibiców. Jeśli wygraja z Jagą to pokarzą swój prawdziwy charakter i silną psychikę to awans mamy w kieszeni. Jeśli polegną to ............
Ale wierzę że, Sobota bedzie nasza.
Przemek26

Postprzez lys1975 2005-11-18, 9:20 am

Ja też chciałbym być pełen wiary w zwycięstwo ZAGŁĘBIA,rzecz tylko w tym że filar mej wiary został brutalnie podcięty przez marne efekty gry naszych piłkarzy...W tym momencie w moim przypadku WIARA to zbyt wielkie słowo,pozostała bardziej NADZIEJA(że siebie i nas nie zbłaźnią).
Wyniku typował nie będę-zobaczym jutro,może nadzieja znów urośnie do rangi WIARY?
lys1975

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna