Fan napisał(a): Prawda jest taka ze jestesmy bardzo slabi i na MS chuja ugramy.
Jasnowidz? To jest kilka miesięcy! Trzeba się tylko wziąć do solidnej roboty i efekty będą
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Fan napisał(a): Prawda jest taka ze jestesmy bardzo slabi i na MS chuja ugramy.
emdżej napisał(a):Fan napisał(a): Prawda jest taka ze jestesmy bardzo slabi i na MS chuja ugramy.
Jasnowidz? To jest kilka miesięcy! Trzeba się tylko wziąć do solidnej roboty i efekty będą
asdf napisał(a):Prawda jest taka ze Janas jest debilem. Prawda jest taka ze jestesmy ciency. Janas out. Kiedys sadzilem ze on sie nie zna na pilce, teraz wiem ze jestem szalencem :shock:
twari napisał(a):Janas jest pieprzonym farciarzem! I rzeczywiscie Franek kilka razy uratowal mu dupe! A mimo to on zakochany w Rasiaku woli liczyc na cud niz postawic na szybkiego i cholernie bramkostrzelnego napastnika!
PS. Was tez wqr*ila akcja Rasiaka w I polowie gdzie mogl odgrywac do Kosowskiego ale koniecznie chcial sam na sam przejsc anglikow i oczywiscie stracil pilke? Bo we mnie cos zawrzalo!
PS. Pozytywnie mimo wszystko kilku zawodnikow: Boruc, Zewlakow (napewno lepiej od Rzasy), Sobol, Kosowski, nawet dobrze Krzynowek no i Franek! Szkoda Zurawskiego...
emdżej napisał(a):z Brazylią nie ma szans. Ale po odpowiednim przygotowaniu z USA i Paragwajem można powalczyć. Trochę wiary nikomu nie zaszkodzi. A jeśli masz mnie krytykować za to, że mam nadzieję na lepsze wyniki to proszę bardzo. Mnie to zwisa, lata i powiewa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników