Anglia - Polska

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez emdżej 2005-10-12, 9:40 pm

Fan napisał(a): Prawda jest taka ze jestesmy bardzo slabi i na MS chuja ugramy.

Jasnowidz? To jest kilka miesięcy! Trzeba się tylko wziąć do solidnej roboty i efekty będą
Ostatnio edytowano 2005-10-12, 9:41 pm przez emdżej, łącznie edytowano 1 raz
emdżej

Postprzez Robson_sc 2005-10-12, 9:41 pm

Bylismy zdecydowanie słabsi od Anglików a do tego stracilismy głupie bramki. Przy akcji na 2:1 bylo naszych 3 obroncow a nie potrafili wybic pilki. Anglicy w kazdym elemencie przewyższali nas o klasę. Czeka nas ogrom pracy, by na MŚ coś ugrać.
Robson_sc

Postprzez W@llace 2005-10-12, 9:41 pm

Pierwsza połowa to WIELKIE dno!Nasi nie pokazali nic ,oprocz tego jak łatwo można tracic pilki...Gdyby nie bramka Franka ,to dostalibysmy w dupe 3:0!
Co do zmian to wielkie nieporozumienie...Janas zostawił bardzo słabo grajacego Rasiaka(nie powiem bo dzisiaj w pierwszej polowie wszyscy grali bardzo slabo)zamiast zostawic Smolarka,bo Rasiak przechodził samego siebie...Anglia pokazala jak powinno grac sie w plike...nie potrafimy i tyle...ciezko bedzie na tych MS! :roll:
W@llace

Postprzez twari 2005-10-12, 9:43 pm

I teraz kto mi powie czemu taki Franek grzeje lawe a Rasiak biega pelne 90 minut?? SZOK!
Nie da sie wygrac z Anglia grajac w 9 przeciwko 11!
Mowie tu o Rasiaku i Lewandowskim!! Ten grubas nic nie gral! Wrecz bal sie zeby ktos do niego przypadkiem nie zagral! W to miejsce od poczatku 2 polowy powinien wejsc Radomski!
I jeszcze jedno.. zmiana Smolarka... :shock:
No comment!
twari

Postprzez Fan 2005-10-12, 9:46 pm

emdżej napisał(a):
Fan napisał(a): Prawda jest taka ze jestesmy bardzo slabi i na MS chuja ugramy.

Jasnowidz? To jest kilka miesięcy! Trzeba się tylko wziąć do solidnej roboty i efekty będą

Nie jasnowidz tylko prawda jest taka ze na MS nie zagramy z druzynami typu Azerbejdzan, Walia czy Irl. Pln. A my do solidnej roboty to bierzemy sie od MS w Korei. Udalo nam sie fuksem zakwalifikowac do MS i to wszystko na co nas stac. Wspomnisz moje slowa.....
Fan
Working Class

Postprzez emdżej 2005-10-12, 9:48 pm

Fan napisał(a):Nie jasnowidz tylko prawda jest taka ze na MS nie zagramy z druzynami typu Azerbejdzan, Walia czy Irl. Pln.

Tylko z Togo lub AngolÄ… :D

Ale dość rozmywania
emdżej

Postprzez asdf 2005-10-12, 9:48 pm

Prawda jest taka ze Janas jest debilem. Prawda jest taka ze jestesmy ciency. Janas out. Kiedys sadzilem ze on po prostu nie zna sie na pilce, teraz wiem ze jest szalencem :shock:
asdf

Postprzez twari 2005-10-12, 9:53 pm

Janas jest pieprzonym farciarzem! I rzeczywiscie Franek kilka razy uratowal mu dupe! A mimo to on zakochany w Rasiaku woli liczyc na cud niz postawic na szybkiego i cholernie bramkostrzelnego napastnika!

PS. Was tez wqr*ila akcja Rasiaka w I polowie gdzie mogl odgrywac do Kosowskiego ale koniecznie chcial sam na sam przejsc anglikow i oczywiscie stracil pilke? Bo we mnie cos zawrzalo!

PS. Pozytywnie mimo wszystko kilku zawodnikow: Boruc, Zewlakow (napewno lepiej od Rzasy), Sobol, Kosowski, nawet dobrze Krzynowek no i Franek! Szkoda Zurawskiego...
twari

Postprzez Fan 2005-10-12, 9:55 pm

asdf napisał(a):Prawda jest taka ze Janas jest debilem. Prawda jest taka ze jestesmy ciency. Janas out. Kiedys sadzilem ze on sie nie zna na pilce, teraz wiem ze jestem szalencem :shock:

Nic dodac nic ujac.
Ale emdzej skoro jestes takim optymista wierz sobie dalej w bajeczki co ci powiedza pilkarzyki przed kazdym meczem. Wylosujemy Brazylie, USA i Parawgwaj np. MASZ jeszcze jakies watpliwosci??
Fan
Working Class

Postprzez W@llace 2005-10-12, 9:57 pm

twari napisał(a):Janas jest pieprzonym farciarzem! I rzeczywiscie Franek kilka razy uratowal mu dupe! A mimo to on zakochany w Rasiaku woli liczyc na cud niz postawic na szybkiego i cholernie bramkostrzelnego napastnika!

PS. Was tez wqr*ila akcja Rasiaka w I polowie gdzie mogl odgrywac do Kosowskiego ale koniecznie chcial sam na sam przejsc anglikow i oczywiscie stracil pilke? Bo we mnie cos zawrzalo!

PS. Pozytywnie mimo wszystko kilku zawodnikow: Boruc, Zewlakow (napewno lepiej od Rzasy), Sobol, Kosowski, nawet dobrze Krzynowek no i Franek! Szkoda Zurawskiego...

chyba kazdy po tej akcji byl wkur*****!Kosowski mu machal nawet rekami ,ale co przeciez ja strzele sam... :shock: albo - kontra ,a ten podaje do Anglika :roll: nie no nie wyszlo mu te spotkanie!

Bardzo dobry wystep Boruca!Arsenal kto wie kto wie ? :wink:
W@llace

Postprzez emdżej 2005-10-12, 9:59 pm

z Brazylią nie ma szans. Ale po odpowiednim przygotowaniu z USA i Paragwajem można powalczyć. Trochę wiary nikomu nie zaszkodzi. A jeśli masz mnie krytykować za to, że mam nadzieję na lepsze wyniki to proszę bardzo. Mnie to zwisa, lata i powiewa
emdżej

Postprzez wieszczu 2005-10-12, 10:01 pm

Ku... je.... m..Krew człowieka zalewa.Jak dla mnie wyrok na Polaków zapadł jeszcze przed pierwszym gwizdkiem!Janas newralgiczną pozycję na boisku,jaką jest środek pola obsadza kim?Niejakim Lewandowskim!!!Toż to kompletna kpina!Gość,który jest posrany jeszcze przed wyjściem na stadion!Pytam się k***a kto to w ogóle jest!!!Kulejący Krzynówek jest o dziesięć klas lepszy od tego pierdolonego buraka!Drugi samobój naszego allenatore to Rasiak!!!Zero zagrożenia!Zero!!!Sciąga Ebiego;chłopak,który ma pewne miejsce w Borussii i co najważniejsze strzela tam bramki.Brawo Panie Janas!!!W tej sytuacji zwycięska bramka była naprawdę tylko kwestią czasu!Cały czas jesteśmy w punkcie wyjścia.Anglicy nie grając wcale rewelacyjnej piłki obnażyli nasze wszystkie słabości.Zachodzi jeszcze pytanie:i po co te wszystkie pierdolenia o tym,że jak nie teraz to kiedy?Rzygam już na tych pseudoekspertów Tomaszewskich i Szpakowskich.Jesteście tak samo archaiczni i żenujący jak nasza jebana piłka!!!
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez asdf 2005-10-12, 10:04 pm

emdżej kpisz :D Z Brazylia ? Stary rozlozy nas kazdy klub z Afryki i stawiam na to flache. Bo znajac pana trenera to na mistrzostwa pojedzie Niedzielan, Kaluzny i Kowalewski :shock:
Ostatnio edytowano 2005-10-12, 10:04 pm przez asdf, łącznie edytowano 1 raz
asdf

Postprzez Fan 2005-10-12, 10:04 pm

emdżej napisał(a):z Brazylią nie ma szans. Ale po odpowiednim przygotowaniu z USA i Paragwajem można powalczyć. Trochę wiary nikomu nie zaszkodzi. A jeśli masz mnie krytykować za to, że mam nadzieję na lepsze wyniki to proszę bardzo. Mnie to zwisa, lata i powiewa

Nie bede Cie krytykowal a nawet nie mialem i nie ma takiego zamiaru, bo na forum kazdy moze wyrazic swoja opinie i ja tak zrobilem jako pierwszy a Ty przybiles do mnie. Twoje zdanie mnie nie interesuje i pisz sobie co chcesz a ja napisalem swoje. A kto ma racje dowiemy sie w swoim czasie i tle w tym temacie.
Fan
Working Class

Postprzez PTAQ84 2005-10-12, 10:05 pm

czyli jak zwykle z angliÄ… w plecy :?
Rasiak jak dla mnie totalne dno..nawet gdyby go uznali najlepszym zawodnikiem świata a w kadrze strzelał po 5 bramek w meczu (bujna wyobrażnia :wink: ) dla mnie będzie zawsze DREWNIANY!!
Boruc nie dziwie się że chcą go klasowe zespoły bo jest wart sowjej ceny.
Znowu pokazano nam miejsce w szeregu. Jesteśmy dobrzy wsród śreniaków ale za słabi na lepszych...
PTAQ84
WOJKOWICE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników