ZAGŁĘBIE Sosnowiec - ŚWIT Nowy Dwór Maz. 04.06.2005

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez zgredds 2005-06-04, 3:59 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):
zgredds napisał(a):bardzo słaby mecz toczony w wolnym tempie pan piłkarz Morawski przechodzi koło meczu bez walki i bez ambicji :/ jakos spodziewałem siew ięcej po tym zawodniku :(

Chyba ogladalismy inne spotkanie... :roll:

PS: Pietka był kiedys siatkarzem ?? :lol:
Napisz dokąłdnie o co ci chodzi Buby że co uważasz ze Morawski dziś zagrał chociażby poprawnie ?? szczególnie przyglądałem się właśnie jego grze w środku mieliśmy jedną wielką dziurę :/ Moraś ostatnie mecze ma nienajlepsze i nie zmienię swojego zdania że to jest chyba piłkarz o najwyższym potencjale którego nie potrafi jednak wykorzystać.
zgredds

Postprzez Fan 2005-06-04, 4:07 pm

c*** z meczem wiadomo ze juz teraz o nic. Ale wkuriwajacy sa kolesie co to przez caly mecz napierdalaja i wyzywaja pilkarzy. Jeden jedzie przez calapierwsza polowa na Wolanskiego, ktory wygrywa nam mecz. Innenmu nie podoba sie Ujek czy Wolanski. JESLI NIE PODODBA SIE JEDNEMU CZY DRUGIEMU GRA TO PO CHUJA PRZYCHODZISZ ?? Proponuje ustawic na sektorach odpowiednie osoby coby likwidowac krzykaczy.
Fan
Working Class

Postprzez Karo 2005-06-04, 6:06 pm

W żadnym wypadku nie mozna napisac ze Morawski zagral bez ambicji... Tegu mu akurat odmowic nie mozna - walczyl, ale niestety to wszystko na co go stac, bo umiejetnosci czysto pilkarskich to on raczej nie posiada...
Karo

Postprzez olo69 2005-06-04, 6:09 pm

kolejny barzdo dobry mecz Uja.
Pan Ujo jest the beściak :P
olo69

Postprzez mały 2005-06-04, 6:16 pm

Wolański szczęśliwie i dwie bramki , druga do "eurogola" , Ujek zapieprzeł aż miło popatrzeć i do tego parę razy pięknie pokręcił obrońcami ŚWITU ale brakło trochę precyzji i szczęścia aby wpisać się na listę strzelców. Piętka przyprawia o zawał serca co interwencja to "totolotek" - wpadnie czy nie !? Pozostali poprawnie , jak zwykle Tersea bezbłędny. Myślę , że pogoda miał też wpływ na postawę zawodników bo trudno w takim upale zapieprzać przez 90 min. Szkoda , że frekfencja nie dopisała ni i ci pseudokibice co po 30 min wyzywali zawodników. ( takich to za pysk i wyperda....ć ze stadionu).
mały

Postprzez WOJTEK 2005-06-04, 6:40 pm

GDZIE "KIBICE" ?? NIE MA , NIE MA ,NIE MA ICH.
DLA MNIE MOGĄ NIE PRZYCHODZIĆ JUZ NIGDY WIĘCEJ.
A PIŁKARZOM DZIĘKUJĘ ZA TO, ŻE NIE OLALI MECZU.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez SCORPARO 2005-06-04, 6:45 pm

Mecz - podobał mi sie owszem - zwłaszcza II połowa :lol:

"UJO" - chyba nic tu nie tyrzeba komentować ...

"Moraś" - liczyłem że będzie się starał - nie pomyliłem się, w moim przekonaniu stoi w składzie Zagłębia zaraz po Mariuszu Ujku.

"Teresa" - Bardzo ładny występ.

Tych trzech zawodników wyróżniało się dziś ponad przeciętną ( takie moje skromne zdanie), no i trzeba wspomnieć o "gościu" który tym razem "wygrał" mecz - Wolański (super ta 2 brama). Pozostali chłopcy także nie siedzieli na dupach, jak już wcześniej pisałem meczyk nawet, nawet.

Co do zmiennika Marcina Bębna ..... MIAŁEM STAN PRZEDZWAŁOWY przy akcjach pod naszą bramką ... :) (Pan Piętka chyba pomylił dyscypliny - przez chwile wydawało mi się że gra w siatkówkę ... :lol: )

Sędziowie jak zwykle nas nie "zawiedli"tylko że chyba się cześniej nie porozumieli komu mają "gwizdać" (napewno wszyscy widzieli te "spalone" :)

PS.: Co do baraży -sądzę ze jeszcze nie wszystko stracone ...

NADZIEJA UMIERA OSTATNIA
SCORPARO

Postprzez adas 2005-06-04, 7:37 pm

Właśnie tak traktujemy piłkę nożną w Sosnowcu. Są wyniki, jest szansa na awans, wszyscy są nagle wielkimi kibicami, szansa przepadła (prawie) stadion świeci pustkami. Już mnie nie dziwi dlaczego nikt nie chce inwestować choćby w stadion, bo i po co.
adas

Postprzez Robson_sc 2005-06-04, 7:43 pm

Okazalo sie , ze mecz ze świtem nie byl w swietle innych wynikow meczem o nic. Szkoda, ze tak niewiele ludzi potrafilo docenic wysilek pilkarzy i przyjsc na Ludowy. Doping taki sam jak frekwencja czyli ch**owy. Szkoda, ze nikt nie chcial pociagnac dopingu i w pewnym momencie dol sektora spiewal sobie a reszta sobie.

Co do meczu pierwsza polowa slabsza w wykonaniu Zagłebia. Po przerwie zdecydowanie lepiej. Szkoda niewykorzystanych okazji ale najwazniejsze ze zdobylismy 3pkt. Chlopaki walczyli ambitnie i za to naleza sie brawa. Najlepsi wg mnie jak zawsze Ujo, Wola oraz Zubanovic. Nie mozemy zapominac tez o Dawidzie, ktory pokazal sie z bardzo dobrej strony. Teraz wszyscy jedziemy do Bielska po kolejne zwyciestwo
Robson_sc

Postprzez twari 2005-06-04, 7:46 pm

No musze przyznac ze tez zaskoczyla mnie liczba widzow... wchodze sobie na stadion jak zwykle 30 minut przed pierwszym gwizdkiem i... kurde nie ma nikogo! :) Myslalem ze pomylilem godziny rozpoczecia spotkania bo byla garstka osob!! Ale mysle ze sporo osob nie przyszlo ze wzgledu na kiepska pore bo 14 to kurde jak by nie patrzec pora obiadowa... :/
twari

Postprzez ŁOSKI1906 2005-06-04, 8:22 pm

No musze przyznac ze tez zaskoczyla mnie liczba widzow... wchodze sobie na stadion jak zwykle 30 minut przed pierwszym gwizdkiem i... kurde nie ma nikogo! Myslalem ze pomylilem godziny rozpoczecia spotkania bo byla garstka osob!! Ale mysle ze sporo osob nie przyszlo ze wzgledu na kiepska pore bo 14 to kurde jak by nie patrzec pora obiadowa... :/

Ci co mają przychodzic będą zawsze nie zależnie od pory i dnia (chyba ze cos bardzo ważnego) a PSEUDOkibiców tylko na dobre Zagłębie nie potrzebuje.
Na marginesie to wstyd ze tak szanowana i nawiasem mówiąc mocna ekipa jak Zaglebie tak sie prezentuj.
Bo co??,nie ma przyjezdnych,nie ma szans na 1 lige,zła pogoda,za wysokie ceny < ŚMIESZNE
pozdro dla prawdziwych
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez zgredos 2005-06-04, 8:37 pm

Ja nie byłbym aż tak krytyczny co do kibiców. Był to mecz "o nic" (a w TV była siatkówka). Pamiętam mecze w 1 lidze jak było 40 tys. ale pamiętam też mecze "o nic" gdzie było 800-900 osób
zgredos

Postprzez gothblack 2005-06-04, 8:39 pm

Zgadzam się w 100% z przedmówcami,bo co przeciwnik nieatrakcyjny czy co????Każdy mecz Zagłębia powinien być świętem i nie ważne czy jest dobrze czy źle walimy na Ludowy!!!!Niestety nawet część moich kumpli nawaliła...mam nadzieję,że po raz ostatni.A propos tych krzykaczy to niewiele brakowało ,a już zrywaliśmy się aby dać i w mordę i za drugim razem taryfy ulgowej nie będzię sku.....Oczywiście obowiązkowo jestem w Bielsku i na ostatnim mkeczu z KSZO.
Pzdr. Wszystkich PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!!!!
gothblack

Postprzez ŁOSKI1906 2005-06-04, 8:45 pm

Antybohaterami spotkania zostali kibice, którzy w meczu bez stawki już nie raczyli dopingować swego zespołu, nie przychodząc na mecz, co świadczy zdjęcie nr 5 i puste krzesełka

to powinno dać niektórym osobom do myślenia
pozdro
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-06-04, 8:49 pm

Wariat napisał(a):
Antybohaterami spotkania zostali kibice, którzy w meczu bez stawki już nie raczyli dopingować swego zespołu, nie przychodząc na mecz, co świadczy zdjęcie nr 5 i puste krzesełka

to powinno dać niektórym osobom do myślenia
pozdro

Ja tam dopingowalem lo lolo lo lolo hej ZAGŁĘBIE ole hej ZAGŁĘBIE ole hej ZAGŁĘBIE a eja oooo lo lolo lo lolo hej ZAGŁĘBIE ole hej ZAGŁĘBIE ole hej ZAGŁĘBIE a eja oooo :!: :!:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna