Ten zegar jest cudowny poprostu gorszego nie widziałem.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2004-11-09, 8:02 pm

DZIŚ ZADZWONIŁEM DO MOSIRU. PO POŁACZENIU SIĘ Z PANEM ODPOWIEDZIALNYM ZA "ZEGARGATE" ,PRZEDSTAWIENIU SIE PODAŁEM PANU CEL MOJEGO TELEFONU ( ŻE INTERESI MNIE CENA WYKONAWCA ZEGARA) . PAN ÓW NAGLE SIĘ BARDZO ZJEŻYŁ I POWIEDZIAŁ ( UWAGA) : ŻE ON NIE MOŻE PODAWAĆ TAKICH INFORMACJI. I JEŚLI STOWARZYSZENIE CHCE WIEDZIEĆ TO NALEŻY WYSTOSOWAĆ PISMO DO DYREKTORA , KTÓRY PODA ALBO NIE PODA TE INFORMACJE. NA MOJE SŁOWA, ZE DLA NAS TO WAŁEK I , ŻE ZAMIERZAMY ODDAĆ SPRAWĘ DO PROKURATURY PAN SIĘ ZACZĄŁ WIĆ , ŻE TO DOPIERO KAWAŁEK PRACY, ŻE ONA BĘDZIE GOTOWA ZA MIESIĄC. NIC DODAĆ NIC UJĄĆ. CZUĆ WAŁKIEM NA KILOMETR.
P.S PAN NIE UMIAŁ PODAĆ PRZYCZYNY NAGŁEJ INSTALACJI :TABLICY- KPINY".
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2004-11-09, 8:24 pm

I JESZCZE COŚ: W BEŁCHATOWIE NIE ROBILI PROBLEMU Z PODANIEM CENY TABLICY.
WOJTEK
Adventure Group

...

Postprzez Krawiec 2004-11-09, 9:09 pm

Dobre sformułowanie Wojtek - "Zegargate" :) . Dobra robota !
Krawiec

Postprzez dynamitek 2004-11-09, 10:18 pm

taaaa... zegar mnie wyrwał z butów! Próbowałem poszukać podobnych w necie, ale nikt takiej kiszki nie produkuje... więc to chyba jakaś wesoła twórczość jakiejś firemki "zaprzyjaźnionej" z UM... dość droga wesoła twórczość... Znalazłem za to producenta telebeamu na olimpia stadion w Berlinie... ale ceny nie ma... mowa tam tylko o milionach euro... no tak... to dla nas kosmos... ale spójrzcie na to tak: UM stworzył przecież dodatkowe miejsce pracy!!! Ktoś musi przecież wycinać te paski, malować literki, potem wziąć drabinkę... hmmm... ale jaja! jeszcze raz, w imieniu swoim i wszystkich kibiców, dziękuję UM, że... cała Polska się z nas śmieje!!! :evil:
dynamitek

Postprzez Gość 2004-11-09, 10:26 pm

Moze wezma te slowa do serca caly MOSIR i Zaglebie i rusza dupy tak jak nalezy. Pozdro
Gość

??

Postprzez Diouf39 2004-11-10, 8:43 am

Rozmawiałem wczoraj z gościem z MOSiR-u i zapewniał mnie, że jeszcze będziemy się cieszyli z tej tablicy. To pudełko zostało tylko zamontowane, a resztę prac związanych z dopieszczeniem tej tablicy zostanie wykonanych w termine póżniejszym. Jednym słowem na wiosnę czeka nas niespodzianka. :wow
Diouf39

Postprzez Fan 2004-11-10, 8:48 am

U nas wszystko musi sie odbywac w pozniejszym terminie. Tak samo jak przebudowa tej krytej. Ilez mozna sie za przeproszeniem pierdolic z taka trybuna??
Fan
Working Class

Postprzez zibi 2004-11-10, 10:27 am

A dlaczego nie można było powiedzieć ludziom na meczu że zagar nie jest jeszcze skończony i że będzie gotowy na wiosnę tylko nas denerwować?
Bo zarząd klubu i UM ma kibiców w d..ie!
A pozatym komu tak zalerzało na tym żeby wymienić zegar jeszcze przed meczem z Podbeskidziem a nie po meczu i nie było by wtedy niedomówień.
zibi

...

Postprzez Krawiec 2004-11-10, 10:41 am

Ale po kiego nam teraz zegar, nawet taki jak w Bełchatowie. Przeciez mamy zrujnoewane trybuny. To tak jakbyśmy mieli zamiar kupić samochód nie mieli na niego kasy, a ktos "okazyjnie" wcisnałby nam alufelgi.

Ten gosć z mosiru, o którym mówisz Diouf ma nas za ćwoków, którzy beda się cieszyc z tego, że tekturowe tablice zastąpi elektroniczne wyświetlanie nazw drużyn. Nic specjalnego na tej tablicy sie nie zmieni , nie będzie wyświetlenioa składów, ani strzelców bramek - bo i gdzie ?
Obrazek
Stary zegar miał przynajmniej wartość historyczną, a funkcje te same. Jeśli mieliśmy wymieniac ten stary zegar to na coś porzadnego ale dopiero po tym jak powstaną trybuny i oświetlenie czyli sprawy wymagane przez PZPN .
Krawiec

Postprzez zgredos 2004-11-10, 11:30 am

Może naprawde jeszcze coś z tym czymś zrobią. Pod zegarem wisiało pełno kabli
zgredos

Postprzez kuźnia 2004-11-10, 11:41 am

Wojtek masz to pismo dla tego gościa

Do :MOSIR S-C
Od: KS Wólka Nadbużańska

W związku z tym ,że 200 (wszyscy jednomyślnie) mieszkańców naszej wioski podjęło decyzję o zakupie zegara za pieniądze przenaczone na miesięczną partię nawozu na pola buraczne , uprzejmie prosimy o wskazanie producenta zegara którym uraczyli państwo swoich wspaniałych kibiców. W miarę możliwości prosimy o podanie ceny oraz wymiarów (dysponujemy tylko furmanką). z poważaniem Wójt
PS oferujemy w naszej wsi dużą ilość gliny do usypywania górek (nomen omen)
kuźnia

Postprzez Fan 2004-11-10, 11:44 am

zgredos napisał(a):Może naprawde jeszcze coś z tym czymś zrobią. Pod zegarem wisiało pełno kabli

Pewnie nie zdazyli ich zabezpieczyc. Przeciez we 3 dni nie da sie wymienic zegara. A i prace remonotwe caly czas trwaja :lol:
Fan
Working Class

Re: ??

Postprzez Franz 2004-11-10, 4:23 pm

Diouf39 napisał(a):a resztę prac związanych z dopieszczeniem tej tablicy zostanie wykonanych w termine póżniejszym.

No to się pytam po co instalowali tą tablicę teraz :?: , nie mogli zrobić w przerwie zimowej tablicy do końca i zamontować jej przed meczem z Piastem.

Moim zdaniem oni jeszcze tylko pomalują ten zegar na czerwono- zielono- biało i zrobią wyświetlane nazwy drużyn, już widze jak to będzie fanastycznie wyglądało :/ .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez twari 2004-11-10, 6:38 pm

Ciekawe co by bylo gdyby podczas meczu z TSP zaczal padac DESZCZ?? :D To bylaby dopiero parodia... literki by odplynely... :D
twari

Re: ...

Postprzez adzime 2004-11-11, 2:32 pm

Krawiec napisał(a):Ten gosć z mosiru, o którym mówisz Diouf ma nas za ćwoków, którzy beda się cieszyc z tego, że tekturowe tablice zastąpi elektroniczne wyświetlanie nazw drużyn. Nic specjalnego na tej tablicy sie nie zmieni , nie będzie wyświetlenioa składów, ani strzelców bramek - bo i gdzie ?

Dokładnie. Z czego mamy się cieszyś?? ja ciesze się, że nie będę musiał na to gówno patrzeć przez najbliższe 3 miesiące. Cudo na miare XXI wieku nie ma co.
adzime
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna