Zagłębie - Kujawiak

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez warchlak 2004-08-28, 7:42 pm

i znów przeważaliśmy ale chuja zrobiliśmy :!:dzisiaj akurat mam pretensje w szczególności to Ujka :arrow: chłopie ty się opanuj bo przez ciebie nie ma kto grać w ataku i widze naszą przyszłość w czarnych barwach :( byście chociaż dla kibiców zagrali i wreszcie wygrali. chociaż teraz bedzie cięzko bo się szykuja mocne ekipy :evil: mam nadzieje ze chociaż w Gdyni się postaracie i wkuńcu wygracie :!:
warchlak
Prowokator

Postprzez Fan 2004-08-28, 7:46 pm

Bramki nie padly bo jak sie gra prawie 50 minut bez napastnika to kto ma je strzelic.
Fan
Working Class

Postprzez Bongo(zz) 2004-08-28, 8:05 pm

Miałem nadzieję na lepszy wynik i lepszą grę. Szczególnie że nie widziałem Zagłębia w akcji ponad rok. Tymczasem... szkoda gadać. Nieszczególna gra w I połowie, głupia kartka, później także nieszczególna gra w II połowie. Mogło być 0:0, ale... debilny, kretyński faul i... miałem głupie przeczucie, że niestety tak się to skończy. Ambicja... jasne, może i tak, ale nie szły z nią w parze umiejętności - nie umieć wepchnąć piłki do bramki z 2 metrów. Żałosne i zarazem szkoda. Jestem bardzo rozczarowany.
Bongo(zz)

Postprzez ŁOSKI1906 2004-08-28, 8:23 pm

Mecz ładny,szkoda że przegrany :(
Doping DNO,tylko momentami było coś konkret !!
Sędza :evil:
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez Aneczka 2004-08-28, 8:46 pm

k***a Warchlak :!: myślisz że Oni sie nie starają :? najlepiej jest kogoś bezsensownie zjebać :!: gratulacje :!:
Aneczka

Postprzez tomi2509 2004-08-28, 8:47 pm

nasuwaja mi sie takie pytania po tym co widzialem dzisiaj bo pilka to bym tego nie nazwal !!!dlaczego my musimy zawsze wejsc z pilka do bramki????jak mozna grac ciagle wrzutkami jak obroncy kujawiaka byli wyzsi od naszych?????jak mozna nie oddawac strzalow z dystansu ani jednego ????? i w koncu musimy sobie powiedziec jasno ze z paroma pilkarzami nalezy sie natychmiast porzegnac!!!!!!!!!!!!!!

i jeszce jedno moze do trenera > pelen szacunek do niego ale nalezy chyba stwierdzic ze niestety zle jest nasz zespol przygotowany . transfery 1 m-c wczesniej wszystko dopiete , obozy dwa , sparingi i co????? KT ciagle chce stawiac na mlodych ale niestety to juz chyba nie zda egzaminu i modlmy sie tylko zeby pilkarze wkoncu sie ockneli bo to juz powoli zaczyna byc kpina!!!!!!!4 mecze u siebie i 1 pkt to juz nie jest zenada to juz jest DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tomi2509

Postprzez Aneczka 2004-08-28, 8:53 pm

Denerwują mnie osoby kótre ciągle wysnuwają krytyke typu "dno", "żenada" :!: Rozumiem że można sie zdenerwować db, ale myślicie że ciągłe pisanie owej krytyki coś zmieni coś zmieni :? :!: już dość sie nasłuchali piłkarze co wszyscy o tym sądzą :!: i zreszta na pewno sami wiedzą swoje :!: zluzujcie troche :!:
Aneczka

Postprzez Gość 2004-08-28, 8:57 pm

Niestety nie byłem na meczu więc nie mogę się wypowiadać. Jednak spory o to, kto się obijał a kto nie powinien rozstrzygnąć jutrzejszy mecz rezerw ;) .
Wszystkich zapraszam na Ludowy na godzinę 10.00 rano. Będzie też okazja do zobaczenia juniorów. Wtedy będziecie mogli sami osądzić czy któryś nie powinien znaleźć się w pierwszym zespole, a nie tylko bazować na relacjach na stronie i forum.

Zapraszam!!
Gość

Postprzez mr.bean 2004-08-28, 8:57 pm

[quote="eMeR"]CO JEST *URWA ??!!

W III lidze było wszystko, dobra gra i zajebista atmosfera na trybunach... a teraz jest tylko *ujnia, *ujnia z grzybnią... jak można było przegrać mecz z tak *ujowo grającą drużyną ??

o II lige trza bedzie ziemie gryźć żeby się utrzymać...

W III lidze było dobrze, bo stawki pod stolikiem były niższe, chcecie wygrywać, to więcej trza płacić .......... albo lepiej grać :(
mr.bean

Postprzez Aneczka 2004-08-28, 9:00 pm

Nie pomyślałeś że po prostu w trzeciej lidze były mniejsze wymagania :? a teraz sobie nie radzą :? :( Owszem nie można Ich ciągle bronić, ale moze trzeba popatrzeć na to też z tej strony :!: A przecież widać że sie starają :!:
Napewno mają ambicje, chcą wygrać i wkładają w to serce :!: (widać bylo to po dzisiejszym meczu),ale właśnie być może umiejętności są za słabe :( . Miejmy nadzieje że GORĄCY DOPING Im w tym pomoże :!:
Aneczka

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-08-28, 9:20 pm

Nie ma co bronić piłkarzy bo tak naprawdę ambitnie to oni zaczynają grać jak tracą bramki.

Lepiej żeby wiedzieli że nie lubimy jak przegrywają bo może sobie jeszcze z tego sprawy nie zdają.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez tomi2509 2004-08-28, 9:23 pm

MYSLE ANECZKA ( BEZ OBRAZY) ZE POWINNAS BARDZIEJ CHŁODNYM OKIEM ZOBACZYC TO CO DZIEJE SIE NA BOISKU. NIE ODMAWIAM NIKOMU AMBICJI ANI CHECI ALE NIASTETY TRZEBA MYSLEC PRZY TYM CO SIE ROBI A ONI NIEZABARDZO MYSLA!!!W 3 LIDZE PRAKTYCZNIE STALI NA BOISKU I ZWYCIESTWA PRZYCHODZILY SAME A W 2 TAK NIESTETY NIE BEDZIE I MUSZA TO W KONCU ZROZUMIEC!!!!
DZIWI MNIE JESZCZE WYPOWIEDZ TRENERA PO MECZU JA BYM UKARAL WSZYSTKICH A NIE SZUKAL TERAZ TYLKO POWODU PRZEGRANEJ W DWOCH OSOBACH!!!!!!!!!!!!!!I JAK MY MAMY WYGRYWAC JAK MY CIAGLE GRAMY TYLKO JEDNYM ZAWODNIKIEM?????????!!!!!!!!!
tomi2509

Postprzez tomi2509 2004-08-28, 9:24 pm

sorry mialo byc napastnikiem
tomi2509

Postprzez CharoN^ 2004-08-28, 9:27 pm

Szkoda, wielka szkoda. Ĺšle dzieję się w Naszym ukochanym Zagłębiu. Cztery spotkania na Ludowym i zdobycz jednopunktowa to conajmniej kompromitacja. Skomentuje postawę piłkarzy oraz kibiców.
Już sam początek nie zapowiadał zwycięstwa Zagłębia. Graliśmy ospale, bez żadnych składnych akcji. Jednakże, trzeba stwierdzić, że mieliśmy przewagę w środku pola, Kujawiak również grał słabo, śmiem twierdzić, że słabiej niż my. W 31 min. czerwona kartka dla Mariusza (nie wiem czy tam był "kontakt". Wiadomo, że Ujo jest żywiołowym zawodnikiem, ale naprawdę wątpie żeby to był celowy cios w strone obrońcy z drużyny przeciwnej). O dziwo Zagłębie nie traciło "dystansu" do Kujawiaka i mecz był dość wyrównany. Po przerwie zachowawczo zaatakował Kujawiak, ale nie oddawaliśmy pola. Bramkę straciliśmy ze stałego fragmentu gry :x (ale nie można mięc pretensji do Grzesia). W późniejszym okresie gry mieliśmy wiele sytuacji, które mogłyby dać upragniony remis (kilka "sam na sam", i parę składnych akcji), ale to Kujawiak dziś miał szczęście, które od Zagłębia kompletnie się odwróciło ... Na koniec zwięźle - z taką grą daleko nie zajdziemy.

Kibicowsko na poziomie spotkania. Jak mogło nie być młyna !?!?! Ja tego nie rozumiem, może ktoś mnie w jakiś sposób oświeci, bo to dla mnie nie pojęte. Jakieś zrywy pojedynczych kibiców ... klęska, klęska i jeszcze raz klęska. W młynie zbierają się dzieciaki do 10 lat, nie no przepraszam to już jest cyrk. Jakieś dziewczynki po 13 lat wyzywają swojim kościelnym głosem ... bez komentarza.

Na końcu jeszcze chciałbym pozdrowić Lache, Morasia, i resztę zawodników, którzy byli załamani po porażce, o ile czytają forum (mam nadzieję). Kto był, widział co stało się po gwizdku. Mam nadzieję, że zwycięstwa przyjdą z czasem.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez tomi2509 2004-08-28, 9:30 pm

mam tylko jedno male pytanko !!!!!!

LIEDY MY WYGRAMY????
tomi2509

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna