W II lidze wszyscy się wzmacniają

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2004-07-03, 1:59 pm

Według mnie tak duże roszady w składzie jak to ma miejsce w Koronie czy ŁKS-ie nie wyjdą raczej na dobre. Co z tego że Korona kupiła nastu zawodników z nazwiskami. Nazwiska nie grają natomiast wymiana niemal całego składu pociąga za sobą potrzebę ponownego zgrania zespołu. Czy do końca miesiąca starczy im na to czasu?? Zobaczymy.
Zastanawiają puste rubryki "Przychodzą" przy takich firmach jak RKS, Świt, Ruch czy Widzew. O ile ci ostatni nie wiadomo czy w ogóle przystąpią do rozgrywek to reszta musi się sprężyć. Inaczej możemy mieć już na początku pewnych kandydatów do spadku/baraży. Także Górnik Polkowice, Szczakowianka, Radomiak i MKS mają w tych rubrykach coś za mało pewnych transferów w porównaniu do rubryki "Odchodzą".
Chciałbym na koniec zauważyć iż Zagłębie ma z całego tego grona chyba najbardziej wyważony "ruch" zawodników i jako jedyni na miesiąc przed rozgrywkami mamy już praktycznie skompletowaną całą kadrę co daje nam więcej czasu na zgranie się zawodników. Zagłębie w gronie faworytów? Jak dla mnie TAK!!
Gość

Postprzez Erazmus 2004-07-03, 8:24 pm

http://sport.gazeta.pl/sport/1,36132,2161705.html

Ruch raczej nie namiesza w czołówce ...
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Asja 2004-07-03, 8:56 pm

Zgodnie z przypuszczeniami Paweł Adamczyk porozumiał się z działaczami Górnika Polkowice i od najbliższego sezonu będzie reprezentował barwy spadkowicza z ekstraklasy.
Asja
Gwiazda

Postprzez kl@kot 2004-07-03, 9:24 pm

Erazmus martw się bardziej o swoją drużynę bo wydaje mi się że będzie miała ciepło a Zagłębie pozostaw takiemu fachowcowi jakim jest krzysztof Tochel ja mu wierze bezgranicznie i tak powinno być w całym młynie
kl@kot

Postprzez twari 2004-07-03, 10:08 pm

kl@kot napisał(a):Erazmus martw się bardziej o swoją drużynę bo wydaje mi się że będzie miała ciepło a Zagłębie pozostaw takiemu fachowcowi jakim jest krzysztof Tochel ja mu wierze bezgranicznie i tak powinno być w całym młynie

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

chyba kolego zapomniales do czego sluzy forum....
twari

Postprzez Gigaland 2004-07-03, 10:21 pm

Trochę nie na temat...
Widziałem zacytowaną wypowiedź Erazmusa w piątkowej wyborczej (dodatek katowicki). Pochodziła z forum Jastrzębia. Jest jakieś forum na którym nie bywasz? :wink:
Gigaland

Postprzez Erazmus 2004-07-04, 12:20 am

kl@kot napisał(a):Erazmus martw się bardziej o swoją drużynę bo wydaje mi się że będzie miała ciepło a Zagłębie pozostaw takiemu fachowcowi jakim jest krzysztof Tochel ja mu wierze bezgranicznie i tak powinno być w całym młynie

Do czego pijesz ? 8)
Erazmus
Wrocławianin

re

Postprzez Qba 2004-07-04, 11:07 am

czy aby to nie jest debiutant?:D
Qba

Postprzez Erazmus 2004-07-04, 1:23 pm

Gigaland napisał(a):Trochę nie na temat...
Widziałem zacytowaną wypowiedź Erazmusa w piątkowej wyborczej (dodatek katowicki). Pochodziła z forum Jastrzębia. Jest jakieś forum na którym nie bywasz? :wink:

:shock: Nie byłem nigdy na forum Jastrzębia . A co do odwiedzania for zdarza mi się odwiedzać fora innych zespołów ale głównie w celu zbierania informacji do newsów. W zasadzie ograniczam się do przegladania forum Śląska i Zagłębia.

P.S Mam prośbe do Was . Do naszej grupy awansowało Jastrzębie . Jeśli będziecie mieć chwilke napiszcie swoje wrażenie z okresu wspólnej gry z tą drużyną w III lidze. Wielkie dzięki
http://slasknet.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1936
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Gigaland 2004-07-04, 4:52 pm

W takim razie to musiał być gość o takim samym nicku. A myślałem, że jest tylko jeden Erazmus :wink:
Gigaland

Postprzez slawojka 2004-07-05, 9:13 am

Piłkarze RKS Radomsko rozpoczynają w poniedziałek treningi, mimo że pod znakiem zapytania stoi przyszłość klubu.

Na walnym zgromadzeniu członków klubu podjęto dwie uchwały. W jednej z nich działacze z Radomska zwracają się do Rady Miasta o uchylenie decyzji w sprawie miejskich targowisk, która pozbawiła ich 90 proc. wpływów z działalności bazarów. Zwrócono się także z prośbą do zakładów Fameg o dalsze sponsorowanie drugoligowej drużyny. Jeśli radni nie zmienią decyzji, drużyna może nie wystartować w II lidze. Klub ma także 4 mln zł długów, z czego połowa to zaległości wobec ZUS i Urzędu Skarbowego. Mimo to działacze złożyli do PZPN wniosek o licencję.

W poniedziałek o godz. 16 odbędzie się pierwszy trening. Poprowadzą go prawdopodobnie Józef Antoniak i Jan Makowiecki, którzy cztery godziny wcześniej spotkają się z prezesami klubu. - Umawialiśmy się z zawodnikami, że na pierwszych zajęciach stawią się wszyscy, którzy mają umowy - twierdzi Makowiecki.

Na pewno zabraknie Zdzisława Leszczyńskiego, który podpisał kontrakt z ŁKS, Jacka Markiewicza (Jagiellonia Białystok) i Artura Prokopa (Podbeskidzie Bielsko-Biała).
slawojka

Postprzez lukes 2004-07-05, 10:37 am

Erazmus napisał(a):
Gigaland napisał(a):Trochę nie na temat...

:shock: Nie byłem nigdy na forum Jastrzębia . A co do odwiedzania for zdarza mi się odwiedzać fora innych zespołów ale głównie w celu zbierania informacji do newsów. W zasadzie ograniczam się do przegladania forum Śląska i Zagłębia.

P.S Mam prośbe do Was . Do naszej grupy awansowało Jastrzębie . Jeśli będziecie mieć chwilke napiszcie swoje wrażenie z okresu wspólnej gry z tą drużyną w III lidze. Wielkie dzięki
http://slasknet.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1936

a nie bylo to przypadkiem forum Gazety Wyborczej ??

tez to widzialem :D
lukes
no spin

Postprzez Erazmus 2004-07-05, 12:42 pm

Na forum wyborczej na pewno się wypowiadałem ;-) A więc wszystko jasne 8)
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Krawiec 2004-07-05, 1:06 pm

To, ze Erazmus tu pisze nie znaczy, że nie martwi sie o swoją drużynę bardziej. Co to miało znaczyć w ogóle ? Jaki masz konkretnie zarzut do Erazmusa - bo nie za bardzo wiadomo o co ci chodzi.
Krawiec

Postprzez ARAS1906 2004-07-05, 1:20 pm

kl@kot do wypowiedzi sensownych na tym forum ma prawo każdy!!!!!!
Twoje zarzuty do Erazmusa są faktycznie niezrozumiałe, wyobraź sobie że On o swoją drużynę martwi się i to bardzo i nie obrażając nikogo może bardziej niż Ty o Zagłębie!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
ARAS1906
Środula

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna