ZMIANY W SKŁADZIE ZAGŁĘBIA W PRZERWIE ZIMOWEJ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Fan 2004-05-21, 10:36 pm

Aaaaa zapomnialem, wlasnie ze Malinowski to tez nieporozumienie a nie klasowy transfer. :shock:
Fan
Working Class

Postprzez *c*i*c*h*y* 2004-05-22, 12:06 am

Zagłębiu są potrzebni zawodnicy w stylu obrona: Choto (lubię tego zawodnika ) pomoc : Vukovic (dobrze prowadzi grą , umie dobrze rozegrać piłką) i Atak : Saganowski (bramkostrzelny) .... oczywiście tacy piłkarze nie dla Zagłębia (czyt.Finanse).. może dobrą drogą są mlodzi gniewni , nie są tacy drodzy i są głodni sukcesów :) .....może wypozyczenia Zganiacza było by dobrą drogą chociaż na rok :roll: .... Tochel wie co robi i wie jaki skład by widział w 2 lidze , tylko problem "finanse" :roll: :|
*c*i*c*h*y*

Postprzez WOJTEK 2004-05-22, 6:06 am

RACJA FAN.GDYBY TEN CAŁY MAŁOCHA BYŁ TAKIM MISTRZEM TO WALIŁBY GOLE W KORONIE OD RĘKI.PRZECIEŻ SKORO TAM SOBIE NIE PORADZIŁ TO JAK PORADZI SOBIE W 2 LIDZE ??POZA KORONĄ I STALĄ RZESZÓW TAMTA GRUPA TO CIENIASY .TAKA ODRA OPOLE TO BY TAM ROZBIŁA W PUCH WSZYSTKIE EKIPY.WIĘC NIE MA SIĘ CO EKSCYTOWAĆ JAKIMŚ PRZECIĘTNYM GRAJKIEM.MYSLĘ ,ZE TOCHEL WYNAJDZIE NAJLEPSZYCH JAKICH MOŻNA KOPACZY :twisted:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez SOSNOWIEC* 2004-05-22, 9:12 am

FAN czepiasz sie Ujka, ale zobacz na jego gre. moze skutecznoscia nie grzeszy ale ta gra glowa i te wszystkie asysty. gdyby nie ujo stolpa mialby nie 13 tylko 3 bramki!! a moze ktos wie cos z kolnem Tomka
SOSNOWIEC*

Postprzez DaMi 2004-05-22, 9:53 am

Thomi zmień avatarka bo się forum rozjeżdza
DaMi

Postprzez zgredos 2004-05-22, 9:58 am

Korona chce się pozbyć Małochy bo się u nich nie sprawdził, poza tym on ma już swoje lata ja bym szukał raczej młodszych zawodników
zgredos

Postprzez Artur 2004-05-22, 11:35 am

Dla mnie ta drużyna nie istnieje bez takich nazwisk jak - Ujek, którego niektórzy z was nie chcą (jest najwaleczniejszym piłkarzem z tej ekipy), Lachowski - ale tylko na pozycji ofensywnego pomocnika, Drzymont - na nim Zagłebie zarobi sporo kasy ale jeszcze nie teraz! Nie moge zapomnieć o Skrzypku, którego rajdy są godne szacunku. Oczywiście wzmocnienia są konieczne bo 2 liga jest dużo mocniejsza - ale nie kupujmy nazwisk a konkretne umiejętności, jestem za mieszanką rutyny z młodością, więc może zakup 2 20 latków i 2 powyżej 25 lat, pozdro
Artur

Postprzez IQ 2004-05-22, 1:22 pm

Z tym Małochą to może być różnie - Waldek Adamczyk i Robert Ziębia też wylecieli ze swoich klubów (Ceramika Opoczno i Lechia Gdańsk) z opinią, że są wypaleni, a u nas widocznie chcieli pokazać, że tak nie jest co im się udało.
IQ

Postprzez rrr 2004-05-22, 3:27 pm

W temacie Malinowskiego - tylko czas pokaze kto miał racje. W jego przypadku na ilość gier miał wpływ przepis o młodzieżowcach, po drugie trener nie mógł sie zdecydowac na pozycje dla niego. Z wypowiedzi trenera wynikało, że wczesniej miał jakieś problemy z siłą czy wydolnością i trzeba było nad tym popracować. A nawet po tym co zagrał widać, ze jest to grajek który myśli i widzi dużo więcej niż inni.
Jak wymieniałem Teresę to nie znaczy, ze nie cenię Drzymonta. Obaj są warci tych samych pieniędzy (dużych).
rrr

Postprzez WAB 2004-05-23, 7:55 pm

Ujek nie jest słaby, ale coraz słabszy. W porównaniu ze swoją grą rok temu, ja nie widzę postępu, wręcz mały regres. Kiedyś dzielił i rządził, teraz zatracił walor kreacji gry. W tej drużynie jest średniakiem, albo się obudzi na jesień, albo co bardziej prawdopodobne osiągnął już pułap własnych możliwości. Szacunek za to co dla nas zrobił, ale ja u niego widzę syndrom Łuczywka. Co do Bały-widziałem go w telewizorku w trzech chyba ostatnich meczach - na tle słabego Dospelu niczym się nie wyróżnił. Z drugiej zaś strony, kto przychodził do nas z GKS- to był poważnym wzmocnieniem. Na myśl przychodzi mi Kucz i Koniarek. Wierzę w fachowość trenera Tochela, ale jak włosi dadzą drobne, to nic ze wzmocnień nie będzie.
WAB

Postprzez Tomano 2004-05-24, 7:55 am

Moim zdaniem powinnismy isc tropem Cracovi. Popatrzcie na nich, awansowali do 2 ligi , dokupili kilku naprawde dobrych zawodnikow, i cały czas maja realne szanse na awans. Promocja z 2 ligi przy odpowiednich nakładach finansowych naprawde nie jest taka trudna,. Trzeba tylko dobrych transferow. Jestem pewny ze wzmocnienia beda wartosciowe bo wiem ze trener Tochel nie pozwoli sobie na firmowanie swoim nazwiskiem jakiegos badziewia. Acha i na koniec co do kosci niezgody tego tematu, Tomka Stolpy, powinien zostac, mysle ze beda z niego ludzie, tomek trzymaj sie!
Tomano
Adventure Group

Postprzez SOSNOWIEC* 2004-05-24, 8:45 am

popieram Tomano!! tomek powinien zostac. A wie ktos dokladnie co z jego kolanem ??
SOSNOWIEC*

Postprzez fabian 2004-05-24, 12:39 pm

Na piłce, co przyznam szczerze, zbytnio się nie znam. Jedno wiem na pewno, Tomek jest/będzie królem strzelców naszej grupy, co świadczy o jego instynkcie. Jest młody, więc na pewno będzie się jeszcze rozwijał. O formie Ujka nie chcę się wypowiadać, ale jeśli chodzi o jego grę z punktu widzenia trybun, to gra naprawdę ładny futbol. I to juz leży w gestii trenera, któremu chyba wszyscy na tym forum ufają, czy ma szansę zabłysnąć w drugiej lidze. A jesli chodzi o ewentualną umowę z Legią, to myślę, że w drugiej lidze spokojnie wzmocnieniem by był na przykład Michał Pulkowski. A jak juz koniecznie chcecie kogoś z GKSu ;) to ja bym widział Adżema. No i może Darka Dudka :D bo ostatnio nie łapie się do składu, a tak mógłby u nas odzyskać formę :D
fabian

Postprzez kobialka 2004-05-24, 2:51 pm

nie wiem czy Stopla bez Ujka bylby krolem strzelcow.... a co do Jego gry to mam mieszane uczucia
kobialka

Postprzez tomi2509 2004-05-24, 7:17 pm

powinnismy zaufac chyba trenerowi bo podobnie jak my on chyba tez chce aby ZAGŁĘBIE wreszcie powrocilo tam gdzie jego miejsce

1 liga 1 liga 1liga ZAGŁĘBIE
tomi2509

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna